ZUZU MADE Paslanmaz Çelik Çok Fonksiyonlu Silikon Tabanlı Lüks Rende Konik

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ZUZU MADE Paslanmaz Çelik Çok Fonksiyonlu Silikon Tabanlı Lüks Rende Konik

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Paslanmaz Çelik Malzemeden Üretilmiştir ve Sap Kısmı Bambu'dur.
  • Boyu 25 cm, tabanı ise 13 cm çapındadır ve kaydırmaz silikondur.
  • Paket İçeriği : 1 Adet Paslanmaz Çelik Rende 25 cm
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak Iade Edilmesi Gerekmektedir.Aksi Halde Gönderilen Iadeler Kabul Edilemeyecektir.
Geri Bildirim Ver

Zuzu Made Paslanmaz Çelik Çok Fonksiyonlu Silikon Tabanlı Lüks Rende Konik Lüks Bambu Saplı 23 Cm

Gösterişli sofralar için lezzetli yemekler hazırlarken mutfak aletlerine ihtiyaç duyulur. Özellikle salatalarda ve mezelerde kullanılacak sebzeleri rendelemek için fonksiyonel malzemeler gereklidir. Zuzu Made paslanmaz çelik çok fonksiyonlu silikon tabanlı lüks rende konik lüks görünümü ve işlevsel özellikleri ile sıklıkla tercih edilir. Güzel yemeklerin ortaya çıkmasında büyük öneme sahip olan hazırlık aşamasının basamaklarından biri olan rendeleme işlemi için Zuzu Made rende müşteriler tarafından beğenilen bir üründür. Ürünün yüzeyleri keskin bıçaklı tasarlandığından mutfakta çalışırken kolaylık sağlar. Konik bir yapıya sahip olan ürün ile hem kalın hem ince rendeleme işlemi yapılabilir. Zuzu Made paslanmaz çelik çok fonksiyonlu silikon tabanlı lüks rende konik lüks bambu saplı 23 cm boyu ile mutfakta fazla yer kaplamaz.

  • Bambu sap detayı
  • Paslanmaz çelik malzeme
  • Fonksiyonel kullanım imkanı

Kaliteli Zuzu Made Paslanmaz Çelik Lüks Rende

Kaliteli Zuzu Made Paslanmaz Çelik Lüks Rende

Gıdaları küçük ve eşit parçalara ayırmaya yarayan rende, mutfaklarda yemek hazırlayanlar için önemli bir gereçtir. Kaliteli malzemeler kullanarak tasarlanan ürünler, uzun yıllar boyunca aynı keskinlikte kullanım imkanı tanır. Pratik kullanım özelliği ile dikkat çeken Zuzu Made paslanmaz çelik çok fonksiyonlu silikon tabanlı lüks rende, tabanındaki silikon malzeme sayesinde kaymadan daha dengeli çalışma imkanı sunar. Ürün, paslanmaz çelik malzemeden tasarlanır ve keskin dişleri ile sert malzemeleri küçük parçalara dilimlerken üstün performans sağlar. Paslanmaz çelik malzeme kullanıldığı için dayanıklıdır ve kolay temizlenir. Özgün ve şık tasarımı ile mutfak dekorasyonunuza estetik bir detay katan ürün sayesinde yemek hazırlama işlemi daha keyifli hale gelebilir. Ürünün tasarımı dikey olduğu için dolaplarda fazla yer kaplamaz. Portatif bir ürün olması sayesinde istediğiniz alanda çalışma imkanı tanır.

Şık Tasarımı ile Zuzu Made Çok Fonksiyonlu Konik Rende

Şık Tasarımı ile Zuzu Made Çok Fonksiyonlu Konik Rende

Sebze ve meyveleri salatalarda ve mezelerde kullanıma hazır hale getirmeye yarayan yardımcı mutfak malzemeleri sayesinde basit ve hızlı yemekler hazırlanır. Zuzu Made paslanmaz çelik çok fonksiyonlu silikon tabanlı lüks rende konik lüks bambu saplı 23 cm kullananlar, ürünün şık tasarımını beğeniyle dile getirir. Ürün, 3 farklı boyutta rendeleme yüzeyine sahip konik şeklindedir. Ürünün tepesinde yuvarlak, bambu malzemeden tasarlanan bir sap bulunur. Bu detay ürüne estetik görünüm katar. Ürün, kaydırmaz silikon tabanı sayesinde güvenli kullanım imkanı sunar. Paslanmaz çelik çok fonksiyonlu silikon tabanlı lüks rende konik lüks ve kaliteli tasarımı ile mutfak dolaplarında yerini alır. Bambu saplı ve çelik malzemeden tasarlanan ürün şık ve sade görünümü sayesinde mutfak dekorasyonunda diğer malzemeler ile uyumludur. Ayrıca bambu sap kısmı işlem yaparken tutuş kolaylığı sağlar.

Zuzu Made Rende ile Mutfaklarda Şıklık Zamanı

Zuzu Made Rende ile Mutfaklarda Şıklık Zamanı

Zuzu Made paslanmaz çelik çok fonksiyonlu silikon tabanlı lüks rende konik lüks bambu saplı 23 cm fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özellikleri ve tasarımı göz önünde bulundurularak belirlenir. Fonksiyonel ve işlevsel özellikleri ile dikkat çeken ürün, estetik görünümü ile mutfaklarda şık bir duruş sergiler. Ürün; paslanmaz çelikten, dayanıklı ve kaliteli malzemeden tasarlanır. Kaydırmaz silikon tabanı sayesinde rahat çalışma imkanı tanıyan ürün, bambu sap detayı ile beğeni toplar. Lezzetli yemekler hazırlarken zamandan tasarruf etmeyi sağlayan bu mutfak aleti sayesinde şık sofralar kurabilirsiniz. Sıklıkla tercih edilen bu ürüne Trendyol aracılığı ile avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Zuzu Made paslanmaz çelik çok fonksiyonlu silikon tabanlı lüks rende konik lüks bambu saplı 23 cm yorumları aracılığıyla ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.