1
Sağlıklı Atıştırmalıklar kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Züber Meyveli Bar Deneme Paketi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Züber Meyveli Bar Deneme Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Züber Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Züber tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 adet Antep Fıstıklı & Kakaolu 3 adet Kakaolu & Fındıklı 2 adet Chia & Hindistan Cevizli 3 adet Yer fıstıklı & Kakaolu 2 adet Portakallı & Kakaolu olmak üzere toplam 12 adet 40 gr Meyveli Bar içermektedir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Karışık
  • Paket İçeriği 10 - 49
  • Kullanım Alanı Günlük
  • Form Sert
Geri Bildirim Ver

Züber Meyveli Bar Deneme Paketi - 12 Adet X 40 gr

Pek çok kişinin sevdiği ve beğenerek tükettiği Züber meyveli bar deneme paketi katkısız ve koruyucusuz içeriğiyle ön plana çıkan bir üründür. 40 gramlık pratik ve kullanışlı paket tasarımı sayesinde yanınızda rahatlıkla taşıma imkanı sunar. Her yaştan müşteri tarafından sıklıkla tüketilen bu gıda, 4 farklı çikolata içeriğine sahiptir. Sağlıklı atıştırmalık olarak bilinen Züber markasının bu ürünleri, dikkat çekici lezzetiyle her öğün tüketilebilir. Aynı zamanda lezzetine hiçbir koruyucu içeren aroma ve zararlı katkı maddesi eklenmez. Züber meyveli bar deneme paketi - 12 adet x 40 gr ambalaja sahip olmasıyla büyük beğeni toplar. Ara öğünlerde tüketmek için ideal tercihtir. Ayrıca ideal paketinde 12 adet gıdanın yer alması sayesinde istediğiniz zaman bu lezzetleri tadabilirsiniz.

  • Pratik tasarımlı ambalaj
  • Doğal içerik
  • Her öğün tüketim

Pratik Züber Meyveli Bar Deneme Paketi - 12 Adet x 40 gr

Pratik Züber Meyveli Bar Deneme Paketi - 12 Adet x 40 gr

Hafif bir atıştırmalık olan Züber meyveli bar lezzetiyle dikkatleri üzerine toplayan bir gıdadır. 40 gr ambalajı ile herkesin damak tadına uyabilen bir besindir. Hafif tasarımı ve benzersiz lezzetiyle büyük beğeni kazanır. Kendine özgü bir lezzeti olan bu gıdayı her zaman rahatlıkla ve güvenle tüketebilirsiniz. Ürün, bir kutu içerisinde paketlenerek müşterilere gönderilmesiyle avantaj sağlar. Bu avantaj sayesinde müşterilere uzun süre herhangi bir bozulma olmadan tüketim imkanı tanır. Züber deneme paketi çeşidinin sağlık açısından güvenilir olmasının sebebi, katkı maddesi ve kimyasal içermemesidir. Kaliteli ve lezzetli özelliklere sahip olan tatlı, oldukça pratik bir atıştırmalıktır. Küçük alanlarda muhafaza edilmesi kolay olan bu ürün, sıcak veya soğuk mevsimlerde güvenle tercih edebilir yapıdadır. Siz de her mevsim sağlıklı bir atıştırmalık edinmek için bu gıdayı değerlendirebilirsiniz.

Züber Meyveli Bar Deneme Paketi - 12 Adet x 40 gr Fiyatı

Züber Meyveli Bar Deneme Paketi - 12 Adet x 40 gr Fiyatı

Züber markasına ait olan bu deneme paketi, meyve aromalıdır. Yoğun aroması ve lezzetiyle dikkat çeker. Bundan dolayı Züber meyveli bar deneme paketi - 12 adet x 40 gr kullananlar, ürünün fiyat açısından bütçe dostu olduğunu ifade ederler. Ayrıca her yaş grubunun damak zevkine uyan bir gıdadır. Dikkat çeken 4 farklı çeşidiyle uzun bir süre boyunca ilk günkü kaliteli yapısını sürdürür. Farklı tatlı tariflerinde kullanılabilir. Kimyasal içermeyen yapısı sayesinde doğal bir lezzettir. Kullanışlı ambalajı ile çantanızda ya da aracınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ağızda yoğun bir tat bırakan yapısından dolayı sıklıkla tercih edilir. Oldukça lezzetli bir atıştırmalık olması ve trans yağ içermemesi, beğenilen detayları arasında yer alır. Züber meyveli bar deneme paketi - 12 adet x 40 gr fiyatı, gıdanın dayanıklı yapısı ve ambalajının kullanışlı tasarımı göz önünde bulundurularak belirlenir.

Züber Meyveli Bar Deneme Paketi - 12 Adet x 40 gr Yorumları

Züber Meyveli Bar Deneme Paketi - 12 Adet x 40 gr Yorumları

Çikolatalı ve meyveli bar atıştırmalıklar, birçok kişinin favorisidir. Pratik atıştırmalıklardan biri olan Züber 12 adet meyveli bar deneme paketi, çocuklarınıza yedirebileceğiniz sağlıklı bir gıdadır. Deneme paketinin içerisinde yer alan farklı çeşitlerle ürünleri tatmak isteyen kişilere alternatif sunabilirsiniz. Bu yiyecek, sıcağın altında kaldığında ambalajına yapışmayan soğukta ise büzülmeyen yapısından dolayı beğeni toplar. Oldukça lezzetli olan bu atıştırmalık, kolaylıkla muhafaza edilebilir. Özellikleriyle dikkat çeken Züber meyveli bar deneme paketi - 12 adet x 40 gr yorumları kısmını Trendyol aracılığıyla okuyarak ürün hakkında değerlendirme yapabilirsiniz. Müşteri yorumları, ürünün oldukça lezzetli ve yoğun aromalı olduğundan bahseder. Her yaştan kişinin damak tadına hitap edebilecek bir atıştırmalık olarak değerlendirilir. Bu meyve aromalı çikolatayı uygun fiyat avantajıyla satın alabilir, sevdiklerinize sağlıklı atıştırmalıklar ikram edebilirsiniz.