9
Sağlıklı Atıştırmalıklar kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Züber Lokma Fındık Kaplı 96g X 6 Adet

319 TL
(53,17 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
679,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Züber Lokma Fındık Kaplı 96g X 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Züber Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Züber tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hurmayla şekillendirdiğimiz topları, Türkiye’mizin topraklarının bereketiyle lezzetlenen fındıkla kapladık. Yetmedi, içini akışkan yer fıstığı ezmesiyle doldurduk. Hepsi size yemelere doyamayacağınız bir lezzet sunmak için... Çünkü sizi mutlu etmek bizim tutkumuz...
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
Geri Bildirim Ver

Züber Fındık Kaplı Fıstık Ezmeli Meyve Topu Ürünleri Trendyol'da!

Züber lokma fındık kaplı fıstık ezmeli meyve topu, tatlıseverler için hazırlanan doğal bir yiyecektir. Bu meyve topları, hurmayla şekillendirilir. İç kısmı yer fıstığı, dışı ise fındıkla kaplanan ürün, kalorili atıştırmalıklara iyi bir alternatiftir. Bu sayede özellikle sağlıklı beslenenler, spor veya diyet yapanların rahatlıkla tüketebileceği bir yiyecektir. Züber lokma fındık kaplı fıstık ezmeli 6 paket 96 g meyve topu; katkı, koruyucu ve şeker ihtiva etmez. Bu sayede sağlıklı atıştırmalık arayanların beğenisini kazanır. Düşük kalorili atıştırmalık arayanları lezzetiyle mest eden ürün herkesin beğenisini kazanır. Bu meyve toplarını, ana yemek aralarında, canınız tatlı çektiğinde veya diyetinize sağlıklı bir atıştırmalık katmak istediğinizde tüketebilirsiniz.

  • Akışkan fıstık dolgusu mevcuttur.
  • Taze ve doğal malzemelerden üretilir.
  • Katkı ve koruyucu içermez.

Züber Fındık Kaplı Fıstık Ezmeli Meyve Topunun Özellikleri Nelerdir?

Züber Fındık Kaplı Fıstık Ezmeli Meyve Topunun Özellikleri Nelerdir?

Züber lokma fındık kaplı fıstık ezmeli meyve topu, lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalıktır. Paketi 96 gram olmak üzere üründen toplam 6 adet gönderilir. Paketin içerisinde yaklaşık olarak 8 tane meyve topu bulunur. Topların iç kısmında akışkan kıvamda yer fıstığı ezmesi bulunur. Üst kısmı ise lezzetli fındıklarla kaplıdır. Ürünün içerisinde %63 oranında hurma yer alır. Meyve topunun fındık oranı ise %13'tür. %11 oranında yer fıstığı da içeren ürünün kalan malzemeleri kıvam sağlamak ve aroma katmak amacıyla katılır. Bu malzemeler; hindiba kökü lifi, kakao kitlesi ve nohut unudur. Kakao kitlesinin içerisinde toz ve yağ olmak üzere iki içerik bulunur. Züber fındık kaplı fıstık ezmeli meyve topu birbirinden lezzetli ve sağlıklı malzemeleriyle tatlı krizlerinde tercih edebileceğiniz bir üründür.

Züber Fındık Kaplı Fıstık Ezmeli Meyve Topu Sağlığa Faydalı mıdır?

Züber Fındık Kaplı Fıstık Ezmeli Meyve Topu Sağlığa Faydalı mıdır?

Züber lokma fındık kaplı fıstık ezmeli meyve topu, son derece sağlıklıdır. İçerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan ürün bu özelliği sayesinde fark yaratır. Koruyucu madde içermemesi, meyve toplarının bir diğer artısıdır. Züber lokma fındık kaplı fıstık ezmeli meyve topu, şeker ihtiva içermemesi sayesinde oldukça sağlıklı bir atıştırmalıktır. Söz konusu ürünün içerisinde glüten bulunmaz. Bu özelliği, ürünü glüten alerjisi veya hassasiyeti olanlar için ideal bir yiyecek kılar. Ayrıca meyve toplarının içerisinde bulunan hurma, fındık ve fıstık birçok temel besin maddesini içerir. A, B ve C vitaminlerinden zengin bir meyve olan hurma, insan sağlığını destekler. Fındık ve fıstık, bitkisel omega 3 kaynağıdır. Züber meyve topunun içerisinde demir, çinko ve selenyum gibi birçok mineral bulunur.

Züber Fıstık Ezmeli Meyve Topunun Raf Ömrü Ne Kadardır?

Züber lokma fındık kaplı fıstık ezmeli 6 paket meyve topu, koruyucu içermemesi sayesinde belirli bir raf ömrüne sahiptir. Söz konusu meyve toplarının raf ömrünü uzatmak için ürün, serin ve kuru bir yerde muhafaza edilmelidir. Üretildiği günden itibaren toplamda 12 aylık bir raf ömrüne sahip olan meyve topu, uzun süre bozulmadan durur. Uygun saklama koşullarında 365 gün boyunca yumuşaklığını koruyan leziz meyve toplarının bu süre zarfında bayatlaması da mümkün değildir. Bu sayede söz konusu sağlıklı ve enfes meyve toplarını evinizde uygun oda sıcaklığında uzun süre bekletebilir ve seyahatlerde yanınıza alabilirsiniz. Ayrıca bu ürünü sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Züber lokma fındık kaplı fıstık ezmeli meyve topu yorumlarını Trendyol platformu üzerinden incelemeniz mümkündür. Değerlendirmeleri okuduktan sonra ürünü yalnızca birkaç tıkla satın alabilirsiniz.