Zozu ® Hollywood Dudak Bakım Maske Seti 20 Adet

390,25 TL
(19,51 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zozu ® Hollywood Dudak Bakım Maske Seti 20 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Millennium Cosmetics Satıcı Ünvanı: MİLLENNİUM GROUP MAKİNA GIDA EMLAK İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621051349600018 Vergi Kimlik Numarası: 6210513496
    Bu ürün Millennium Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün Millennium Group tarafından gönderilecektir.
  • 24 saatte kargoda fırsatı iş günlerinde geçerlidir.
  • Protein açısından oldukça zengin.
  • Dudağı nemlendirir
  • Dolgun ve göz alıcı dudaklar kullanım
  • Dudağınızı temizleyin ve kurulayın,maskeyi dudağınıza takın ve 10~15 dakika bekletin.Sonra maskeyi çıkarın ve parmaklarınızla dudağınıza masaj yapın.
  • Alerjik durumunuz varsa doktorunuza sorunuz. İçerik: Su, gliserin, CHONDRUS CRIPS tozu, glukomannan, gliserin, allantoin, hidroksietil lif, vejetaryen, metil paraben, PEG-40 hidrojene susam yağı, aroma, hidrojel, potasyum klorür, gliseril kaprilat, kaprilil hidroksamik asit, EDTA di sodyum, CI16255, C16185, kiraz (cerasus pseudocerasus) özü.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Tip Kavanoz
  • Form Maske
  • Hacim 50+ ml
  • Ek Özellik Sülfat İçermeyen
  • Görünüm Işıltılı
Geri Bildirim Ver

Zozu ® Hollywood Dudak Bakım Maske Seti 20 Adet

Dudaklar, hassas yapıları sebebiyle mevsim geçişi ya da soğuk hava karşısında hasar alır. Bu hasarı azaltıp nem ihtiyacını karşılamak adına pek çok bakım ürünü tasarlanır. Bu bakım ürünlerinden biri de Zozu ® Hollywood dudak bakım maske seti 20 adet seçeneğidir. Ürün, içerisinde bulunan özel formülü sayesinde öne çıkar. Dudaklara derinlemesine bakım yaparak sağlıklı bir yapı kazanmalarına olanak tanır. İçerisinde bulunan bileşenler sayesinde dudakların yumuşak bir doku kazanmasına kaynaklık eder. İhtiyaç duyulan nem oranının karşılanmasına aracı olur. Bu özelliği sonucunda pürüzsüz dudaklara sahip olma imkanı tanır. Siz de pürüzsüz ve canlı dudaklara kavuşmak istiyorsanız, özel formülü sayesinde ihtiyaç duyulan nemin karşılanmasına olanak tanıyan kaliteli ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

  • Besleyici içerik
  • Kısa sürede etki
  • Özel formül

Kaliteli Zozu Hollywood Dudak Bakım Maske Seti 20 Adet

Kaliteli Zozu Hollywood Dudak Bakım Maske Seti 20 Adet

Zozu dudak bakım maske seti, 20 adettir. İdeal miktara sahip olması sonucunda çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Miktar özelliği, ürünün müşteri istek ve ihtiyaçlarını cevaplandırabilmesine aracılık eder. Ürün, içerisinde yer alan bileşenler sayesinde dudakların ihtiyaç duyduğu bakımın kısa sürede yapılmasına yardımcı olur. Kuruluk ya da çatlama gibi çeşitli istenmeyen durumların önüne geçer. Aynı zamanda deri döküntüsü gibi mevsim geçişlerinde oluşan çeşitli sağlık problemlerinin de hızlı bir şekilde onarılmasına olanak tanır. Kış, yaz ya da bahar gibi pek çok mevsimde rahatlıkla kullanılır. Müşteriler tarafından beğeni kazanan ürün özelliklerinden biri de kutu tasarımıdır. Son derece etkileyici bir tasarıma sahip olan bakım maske seti, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen seçenekler arasında kendine yer bulur. Siz de bu seçenekle derinlemesine bakım yapabilirsiniz.

Zozu ® Hollywood Dudak Bakım Maske Seti 20 Adet Yorumları

Zozu ® Hollywood Dudak Bakım Maske Seti 20 Adet Yorumları

Zozu ® Hollywood dudak bakım maske seti 20 adet yorumları, müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Ürün, özel formülü sayesinde dudakların dolgunlaştırılmasına yardımcı olur. Hoş ve etkileyici bir görüntüye sahip olan dudaklara kısa sürede ulaşma imkanı tanır. Aynı zamanda dudak çevresinde oluşan çeşitli kırışıklık ve ince çizgilerin de kısa sürede giderilmesine kaynaklık kenar. Dudak bakım seti içerisinde bulunan her bir maske, standart ölçüye sahiptir. Bu sayede farklı ebatlara sahip pek çok dudağın ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olur. Değişik özelliğe sahip müşteriler tarafından da sıklıkla tercih edilir. Zozu ® Hollywood dudak bakım maske seti 20 adet kullananlar, üründen son derece memnundur. Siz de özellikle sayesinde çok sayıda kişinin beğenisini kazanan ve dolgun dudaklara sahip olma imkanı tanıyan ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Zozu ® Hollywood Dudak Bakım Maske Seti 20 Adet Fiyatı

Zozu ® Hollywood Dudak Bakım Maske Seti 20 Adet Fiyatı

Zozu ® Hollywood dudak bakım maske seti 20 adet fiyatı; müşterilere ulaştırılan ürün miktarı ve etki seviyesi gibi pek çok nitelik dikkate alınarak ortaya konulur. Bu maske seti, içerisinde yer alan özel formülü sayesinde dudakların ihtiyaç duyduğu bakımın yapılmasına yardımcı olur. Uzun süre dudakların nem gereksinimi sağlayan ürün, çeşitli sağlık problemlerinin hızlı bir şekilde giderilmesinde büyük katkı payına sahiptir. Mevsim geçişlerinde görülen dökülme veya kuruluk gibi müşterileri rahatsız eden çeşitli durumların görülmesine engel olur. Dudağın ihtiyaç duyduğu bakımın yapılmasına yardımcı olarak yumuşak bir doku kazanmasına olanak tanır. Canlı bir görüntü sergilemesine katkı sağlar. Siz de mevsim geçişlerinde kuruluk veya döküntü gibi çeşitli sağlık problemleri ile karşılaşıyor iseniz bu ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.