Genel Markalar Bt-zr1 Bluetooth Kulaklık-siyah

830,35 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Bt-zr1 Bluetooth Kulaklık-siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Enpax Bilişim Satıcı Ünvanı: ZEKARİYA ALDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0500692175
    Bu ürün Enpax Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları BT-ZR1 Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Müziği Susturmak İstemeyenlere Her zaman yüksek kalitede müzik dinlemek ya da görüşme yapmak isteyenler için harika özelliklere sahip olan bu özel kulaklık, ergonomik ve hafif tasarımı, kullanışlı detayları ve kablosuz tasarımı ile birlikte özel bir kullanım imkânı yaratıyor. Kendi Müziğinizi Seçin Telefon ya da benzeri cihazlar ile bağlantı kurmadığınız anlarda hafıza kart yuvası ile birlikte kendi seçtiğiniz müzikleri çalmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede her zaman müzik kulağınızdan eksik olmaz ve böylece her anınız müzik ile geçer. Görüşmelere Kolay Kontrol Gelen çağrıları yanıtlamak için kumandası üzerinde tuşa sahiptir. Böylece çağrılarınızı çok kolay ve basit şekilde yanıtlayabilirsiniz. Müzik çalma esnasında gelen çağrılarda müzik otomatik olarak duraklatılır ve çağrı sonrasında kaldığı yerden devam eder. Kolye Duruşu Kulaklık kısımlarında bulunan mıknatıs ile birlikte boynunuzda bir kolye gibi durma özelliğine sahiptir. Böylece rahat, ergonomik ve pratik bir kullanım olanağı yarattığı gibi şık bir görünüm de sunar. Günlük yaşamda da daha rahat hareket etmenize katkı sunar. Uzun Süreli Batarya Uzun süreli batarya süresi ile birlikte müzik dinlemek ya da görüşme yapmak hiçbir zaman kesintiye uğramaz. 80 saat bekleme süresi, kesintisiz 6 saat konuşma süresi ile birlikte gün içerisinde ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılar. Dayanıklı ve Rahat Her zaman en iyi şekilde kullanılması için dayanıklı malzemeye sahiptir. Kulağınız için ekstra yumuşaklık sunması için rahat bir tasarımı bulunur ve böylece gün içinde uzun süreli kullanımlarda bile hiçbir rahatsızlık yaratmaz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
Geri Bildirim Ver