Zore Apple Iphone 12 Pro Cl-02 Kamera Lens Koruyucu

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
119,99 TL
Kurumsal Fatura
129,90 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Zore Apple Iphone 12 Pro Cl-02 Kamera Lens Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOT Satıcı Ünvanı: MOT GRUP ELEKTRİK ELEKTRONİK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ YAPI MALZEMELERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623213216900001 Vergi Kimlik Numarası: 6232132169
    Bu ürün MOT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iPhone 12 Pro lens koruyucu, esnek, mika malzemeden üretilerek kameranın camının çizilip zarar görmesini engeller.
  • Esnek ve ince yapısı ile fotoğraf çekimlerinde kalitenin etkilenmesini önler.
  • Sadece kamera camını kaplayarak çizilme ve aşınmalara karşı direnç kazandırır.
  • iPhone telefonlar ile uyumlu Zore lens koruyucu, yere düşen telefonların camlarını ve fotoğraf lenslerini koruma özelliği gösterir.
  • Desenli veya düz olanları vardır. İnce camsı yapısı ile kolayca sökülmez ve parmak izi tutmaz.
  • Üzeri kolay temizlendiği için hem su geçirmez hem de kamera lensinin korunmasında etkilidir.
  • Telefon kılıfları ile uyumlu oldukları için her türlü kılıf cinsi ile beraber kullanılma avantajına sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 12 Pro
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

Zore Apple iPhone 12 Pro CL-02 Kamera Lens Koruyucu

Telefonların kameraları için lens koruyucular oldukça önemlidir. Telefonun bir yere konması anında çizilmesi veya yanlışlıkla düşürüldüğü durumlarda sıkıntılı durumlar ile karşılaşılma olasılığı yüksektir. Kameralar mobil cihazlarda hassas bölgeler olarak bilinir. Durum böyle olunca da Zore Apple iPhone 12 Pro CL-02 kamera lens koruyucu iPhone sahiplerinin yardımına koşar. Takım işlemi sırasında herhangi bir sebepten dolayı kayma problemi olması durumunda, kameranın açık kalan kısmına gelebilecek darbeler çizilmelere yol açar. Bu durumda da çizilen kamera ekranı, fotoğraf çekiminin sonuçlarını doğrudan etkiler. Zore kamera koruyucu iPhone modeli kullanan müşteriler için özenle üretilir. Kullanılan malzemelerin kalitesi sayesinde birçok kişi bu kamera lens koruyucuları tercih eder. Ayrıca ürünün tasarımının şıklığı sayesinde telefonlara oldukça fazla uyum sağlar.

  • Koruyucu
  • Kaliteli malzeme
  • Tasarım şıklığı

Kaliteli Yapısıyla Zore Apple Iphone CL-02 Lens Koruyucu

Kaliteli Yapısıyla Zore Apple Iphone CL-02 Lens Koruyucu

Mobil dünyanın vazgeçilmezi olan telefonlar, sürekli olarak kendini geliştirerek yenilenir. Profesyonel kameralardan elde edilen görüntüler artık telefonlardan da beklenir. Kameralara oranla telefonların günlük yaşamda kişilerin yanında taşıması oldukça kolaydır. Durum böyle olunca hem kamera çekme işini hem de telefonun diğer fonksiyonlarını aktif kullanan kişiler için telefonlardaki kameralara önem taşır. Zore Apple iPhone 12 Pro CL-02 modelini telefonlarında kullanan kişilerin memnuniyetleri de gözden kaçmaz. Kameranın başına bir şey gelir mi sorunu ile yaşamanın önüne geçen bu model, müşterilerine sağlamış olduğu malzeme kalitesi sayesinde güven verir. Akıllı telefonlar kişinin kontrolü dışında kaza sonucu hasar görebilir. Bu hasarlar özellikle kamera kısmına denk gelirse sorunun içinden çıkılamaz bir hale gelir. Bu sıkıntılı durumlar ile karşılaşmamak adına telefonun kamera bölgesine koruyucu lenslerin taktırılması telefonlar için hayati önem taşır.

Zore Apple iPhone 12 Pro Kamera Lens Koruyucu Faydaları

Zore Apple iPhone 12 Pro Kamera Lens Koruyucu Faydaları

Telefonlar günlük hayatta insanların elinden düşürmediği cihazlardır. Yanlışlıkla yapılan ters hareketler sonucu yere veya sert bir zemine düşün telefonların hasar görmesi de kaçınılmaz olur. Özellikle de telefonların arka kısımlarında çıkıntı şekilde tasarlanan kameralar büyük zarar görür. Bu kamera lens koruyucu modeli sert plastik bir yapıya sahip olması sayesinde, telefonun sert düşüşlerinde kameraya zarar gelmesini engeller. Ürünün sağlamış olduğu vakum gücü telefona sabit kalmasına yardımcı olur. Ayrıca koruyucu lensin boyut ve ebatı oldukça düzgün tasarlandığı için telefonuna koruyucu kılıf takanlara sıkıntı çıkarmaz. Bu ürünü kullanan kişilerin Zore Apple iPhone 12 Pro CL-02 kamera lens koruyucu yorumları da fazlasıyla değerlidir. Zore Apple iPhone 12 Pro CL-02 kamera lens koruyucu kullananlar, koruyucunun yan bölgelerine konulan siyah çember sayesinde görüntünün daha net çıkması da sağlanmış olur.

Zore Apple iPhone 12 Pro CL-02 Kamera Lens Koruyucu Fiyatı

Zore Apple iPhone 12 Pro CL-02 Kamera Lens Koruyucu Fiyatı

Telefon kullanımı her geçen gün artar. Bu artışın doğal sonucu olarak da telefon parçalarına ve aksesuarlarına olan ilgi de epey artmış durumdadır. Durumun böyle olması telefon sektöründeki hareketliliği gözler önüne serer. Aksesuarın kalitesinden tutun da ulaşılabilirliğine kadar birçok etken fiyatları belirlemeye yardımcı olur. Zore Apple iPhone 12 Pro CL-02 kamera lens koruyucu fiyatı ile sizleri memnun eder. Telefon kamera koruyucu lensi satın almayı planlayan kişilerin, piyasadaki fiyat dalgalanmalarından zarar görmemek adına araştırmalarını iyi yapmaları gerekir. Bu aşamada Trendyol müşterilerine avantajlı alışveriş imkanı sunmasının yanı sıra çeşitlilik açısından da ön plana çıkar. Siz de 12 Pro model telefonunuzun lenslerini koruma altına almak için Zore Apple iPhone 12 Pro CL-02 kamera lens koruyucu satın alabilirsiniz. Uzun süre kaliteli kullanım imkanı sunan ürünle birbirinden estetik fotoğraflar çekebilirsiniz.