Zoomex 30f300 Teleskop 30 Kat Yakınlaştırma - Eğitici Ve Öğretici Geleceğin Bilim Adamı Olun!!!

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zoomex 30f300 Teleskop 30 Kat Yakınlaştırma - Eğitici Ve Öğretici Geleceğin Bilim Adamı Olun!!!

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: zoomexstore Satıcı Ünvanı: SENKRON TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ OTOMOTİV TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761054257300001 Vergi Kimlik Numarası: 7610542573
    Bu ürün zoomexstore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zoomex 30F300 Teleskop - Eğitici ve Öğretici Zoomex 30F300 Teleskop Eğitici ve Öğretici

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Alanı Gözlemcilik
  • Model Tek Gözlü
  • Özellik Su Geçirmez
Geri Bildirim Ver

Zoomex 30f300 Teleskop 30 Kat Yakınlaştırma

Gök bilimiyle ilgilenen, gezegenlere ve yıldızlara karşı bir merakı olan kişiler tarafından Zoomex teleskop sıklıkla tercih edilir. Hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından kullanılabilen ürün pratik ve kullanışlı yapısı dışında gelişmiş teknik özellikleri ve ergonomik tasarımıyla dikkat çeker. Eğitici ve öğretici özellikleriyle çocuklarla beraber kullanılabilen teleskop, geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek için oldukça uygundur. 30 kat yakınlaştırma özelliğine sahip olan teleskobu çocuklarınızla beraber kullanabilir, verimli saatler geçirebilirsiniz. Ürün kolay ayarlanması ve kullanımıyla rahatlıkla tercih edilebilir. 30 mm odak açıklığı, 30 cm yüksekliği ve 30 mm uzunluğuyla pratik bir kullanım sunar. Ayrıca, Zoomex 30f300 teleskobun alüminyum tripod içermesi de dikkat çeken özellikler arasında yer alır.

  • Eğitici ve öğretici kullanım
  • Kara gözlemine uygun
  • Kolay kurulum ve kullanım imkanı

30 Kat Yakınlaştırma Yapan Zoomex 30f300 Teleskop

30 Kat Yakınlaştırma Yapan Zoomex 30f300 Teleskop

Zoomex teleskop 4jf31aa 30 kat yakınlaştırma özelliğiyle ön plana çıkar. Eğitici ve öğretici bir ürün olduğu için çocuklarla beraber rahatlıkla kullanılabilir. Gezegenleri, uzayı ve yıldızları keşfetmek isteyen geleceğin bilim insanları için oldukça uygundur. 30f300 teleskop özellikleri arasında yüksek çözünürlük, kaliteli ve kullanışlı tasarım bulunur. Özellikle ergonomik tasarımıyla kullanan kişiler tarafından beğeni toplar. Hafif tasarımı ürünün taşınmasını kolaylaştırır. Bu sayede ürünü çocuklar da kullanabilir. Ayarlanabilir yüksekliği ise her boydan kişinin kolayca kullanabilmesine yardımcı olur. Gelişmiş teknik özelliklere sahip 30f300 teleskop, amatör gözlemciler için oldukça uygundur. Gökyüzünü merak edenler, gezegenleri ve yıldızları yakından görmek isteyenler bu ürünü tercih edebilir. Teleskop, özellikle astronomiyi yeni araştırmaya başlayan amatör gök bilimciler ve çocuklar için gayet uygundur. Tasarımı ve boyutu sayesinde evde de rahatlıkla kullanılabilir.

Yüksek Çözünürlüklü Zoomex 30f300 Teleskop Özellikleri

Yüksek Çözünürlüklü Zoomex 30f300 Teleskop Özellikleri

Zoomex 30f300 teleskop - eğitici ve öğretici özellikleriyle geleceğin bilim insanlarını destekleyen niteliklere sahiptir. Ürün, özellikle gök bilimine meraklı çocuklar ve ebeveynler tarafından tercih edilir. Gezegenleri ve yıldızları kabaca görmenizi sağlayan teleskop, profesyonel bir gözlemci olmak isteyenlerin ilk adımı olabilir. Kolay kullanımı ve kurulumuyla pratik yapısını ortaya koyan Zoomex teleskop, ergonomik tasarımı sayesinde evin her köşesine rahatlıkla yerleştirilebilir. Ayrıca yüksek çözünürlüğü sayesinde gökyüzünü keyifle keşfedebilmenize yardımcı olur. Zoomex 30f300 teleskop 30 kat yakınlaştırma özelliği sayesinde gezegenleri ayrıntılı bir şekilde görebilmenizi sağlar. Örneğin, ayın yüzeyindeki girinti çıkıntıları çok rahat bir şekilde gözlemleyebilirsiniz. 30 km uzaklıktaki gök cisimlerini 1 km uzaklıkta gibi görmenizi sağlayan teleskopla tüm detayları izleyebilirsiniz. Ürün, evde ve açık havada kullanıma uygundur. Müşterilerin kampçılık faaliyetlerinde yıldızları izlemesini sağlar.

Zoomex 30f300 Teleskop Fiyatı ve Yorumları

Zoomex 30f300 Teleskop Fiyatı ve Yorumları

Zoomex 30f300 teleskop 30 kat yakınlaştırma fiyat bakımından da pek çok kişinin beğenisini toplar. Özellikle astronomiyle ilgilenenler için uygun olan ürün, başlangıç seviyesine göre bir fiyata sahiptir. Ürünün mercekleri, ebatı ve yakınlaştırma derecesi fiyatı etkileyen unsurlar arasında yer alır. Eğitici ve öğretici olan teleskop, büyütme gücü sayesinde gökyüzünü ve uzayı dilediğiniz gibi keşfedebilmenizi sağlar. Özellikle çocukların gökyüzündeki cisimleri kolaylıkla bulabilmesini ve inceleyebilmesini sağlayan mercek kalitesine Zoomex 30f300 teleskop 30 kat yakınlaştırma özelliğiyle ulaşabilirsiniz. Gündüz ve gece kullanımına uygun olan teleskop uygun fiyatlarla müşterilere sunulur. Zoomex 30f300 teleskop 30 kat yakınlaştırma yorumları sayesinde müşteri deneyimlerini görebilirsiniz. Çocuğunuzla beraber gök cisimlerini keşfetmek için bu ürünü satın alabilirsiniz. Uygun fiyatlı Zoomex teleskop 30 kat yakınlaştırma modellerine Trendyol’dan ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz.