Zomax Zm2000 Motorlu Testere

3.750 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zomax Zm2000 Motorlu Testere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEDEF İTHALAT Satıcı Ünvanı: HEDEF İTHALAT İHRACAT İNŞAAT TURİZM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461000501300011 Vergi Kimlik Numarası: 4610005013
    Bu ürün HEDEF İTHALAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ZOMAX ZM2000 MOTORLU TESTERE GÜÇ:0,75 hp – 0,55 kW SİLİNDİR HACMİ:18,3 cm³ KILAVUZ BOYU:25 cm ZİNCİR ÖLÇÜSÜ / DİŞ:25AP / 0.50" 1/4 – 29 YAĞ POMPASI TİPİ:Otomatik YAĞ / YAKIT DEPO KAPASİTESİ:0,16 / 0,17 lt AĞIRLIK:2,9 kg
Geri Bildirim Ver

Zomax Zm2000 Motorlu Testere

Zomax Zm2000 motorlu budama testeresi, odun kesme gibi bahçe işleri için ideal bir üründür. Hafifliği ve ergonomik yapısı sayesinde kullanımı oldukça kolaydır. Kutu içeriğinde bulunan takım anahtarları ve parçalar, kolayca sökülüp bir araya getirilebilir. 2.9 kg ağırlığı ve 25 cm kılavuz uzunluğu sayesinde az yer kaplar ve kolaylıkla taşınabilir. Ürünün zinciri 0.5” 29 dişten oluşur. Zomax Zm2000, zincir yağı ayarlama ve hava filtresi gibi pek çok fonksiyonel detayı kullanıcı dostu bir tasarımla bir araya getirir. Yağ ve benzin depoları farklı noktalara yerleştirildiği için olası karışıklıkların da önüne geçer.

  • Güç: 0.75 hp - 0.55 kW
  • Silindir hacmi: 18.3 cm2
  • Yağ / yakıt depo kapasitesi: 0.16 / 0.17 litre

Zomax Zm2000 Motorlu Testere Özellikleri Nelerdir?

Zomax Zm2000 Motorlu Testere Özellikleri Nelerdir?

Zomax Zm2000 motorlu budama testeresi, kesme işlemlerini rahat bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayacak işlevsel özelliklere sahiptir. Yüksek performans sunarken kullanımını kolaylaştıracak birçok tasarım detayı barındırır. Ürün, 0.75 hp / 0.55 kW motor gücüne sahiptir. Silindir hacmi 18.3 cm2’dir. Kılavuz uzunluğu 25 cm’dir. Ürün zinciri 29 adet 0.5” dişliden oluşur. Depo kapasiteleri yağ için 0.16, benzin için 0.17 litredir. Depolar, ürünün farklı noktalarında bulunur. Böylece yanlış depoya yakıt koymak gibi ürün için sakıncalı olabilecek durumların önüne geçilir. Zomax Zm2000, 2.9 kg ağırlığı sayesinde oldukça hafif bir üründür. Demonte hâldeyken az yer kaplar. Kutu içeriği gövde, kılavuz, zincir, takım anahtarları ve çantası, kullanım ve montaj rehberi, yağ/benzin karıştırma bidonu, yakıt hunisi ve kılavuz kılıfından oluşur.

Zomax Zm2000 Motorlu Testere Kullanımı Güvenli mi?

Zomax Zm2000 Motorlu Testere Kullanımı Güvenli mi?

Zomax Zm2000 motorlu budama testeresi, doğru kullanıldığı zaman oldukça güvenli bir üründür. Bu nedenle öncelikle ürünün kullanma kılavuzu ve güvenlik talimatları dikkatlice okunmalıdır. Ürünü bir araya getirirken kılavuzdaki talimatlar eksiksiz yerine getirilmelidir. Montaj işleminde herhangi bir nokta atlanmamalıdır. Güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım için motorlu testerenin yağı ve hava filtresi düzenli bakımdan geçirilmelidir. Motorlu testereler maksimum hızda çalışmak üzere üretilir. Bu yüzden en güvenli kullanım en yüksek hızda gerçekleşir. Testere taşınırken motorun kapalı ve kılavuz kılıfının takılı olması gerekir. Ürünün kullanımı sırasında etrafta zarar görebilecek canlı olmadığından emin olunmalıdır. Zomax Zm2000 motorlu testere yalnızca odun kesmek ve budamak için üretilmiştir. Başka materyaller üzerinde kullanılması durumunda hem istenmeyen kazalar meydana gelebilir hem de ürün işlevselliğini yitirebilir.

Zomax Zm2000 Motorlu Testere Nerelerde Kullanılabilir?

Zomax Zm200 budama ve kesme gibi farklı işlemleri rahatlıkla gerçekleştirebilen fonksiyonel bir üründür. Atölye, bahçe ve orman gibi pek çok alanda farklı amaçlarla kullanılabilir. Bahçe bakımında önemli bir yeri olan bitki budama işlemleri sırasında tercih edilebilir. Bunun yanı sıra ağaç ve odun kesmek için de yeterli güç ve boyutlara sahiptir. Böylelikle bahçe peyzajını istenen hâle getirirken ve çeşitli ahşaplara şekil verirken gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Öte yandan odundan başka materyaller ile birlikte kullanıma uygun değildir. Aksi hâlde testere işlevselliğini yitirir ve daha da önemlisi ciddi güvenlik tehdidi oluşturur. Ürün, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Zomax Zm2000 yorumlarını inceleyerek bahçe işlerini çok daha kısa sürede halletmenize imkân tanıyacak olan bu ürünü kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.