ZOJIRUSHI Sm-sr60 Termos Bardak Matara 0.60l - Siyah

1.435,82 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

ZOJIRUSHI Sm-sr60 Termos Bardak Matara 0.60l - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alize Marin Satıcı Ünvanı: ALİZE İNŞAAT MALZEMELERİ TURİZM PETROLCÜLÜK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0053002024500012 Vergi Kimlik Numarası: 0530020245
    Bu ürün Alize Marin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zojirushi SM-SR60 Termos Mug Bardak 0.60L Zojirushi vakum izolasyonlu şişe teknolojisi ile Japonya 'dan yayılan bir dünya lideridir. - Paslanmaz çelik gövdeye sahip Zojirushi Mug’lar üstün vakum izolasyon teknolojileri sayesinde 1 mm'lik dünyadaki en ince vakum katmanına sahiptir. - Hafif ve ince olmalarının yanında, bu kompakt dizaynı, minimum boyutlarda maksimum sıvı taşımaya izin verir. Çantada taşınabilme açısından büyük kolaylık sağlar. - Zojirushi'nin tek dokunuşla açılan kapağı, sıkı bir şekilde kapanarak, içeceklerin uzun süre boyunca sıcak ve soğuk olarak korunmasına yardımcı olur. - 880C sıcaklıkta 1 Saat, 730C sıcaklıkta 6 saat sıcak tutma, 80C'de 6 saat soğuk tutma kapasitesi vardır. Ölçüm koşulları aşağıda verilmiştir.* - Güvenlik kilidi, kapağın yanlışlıkla açılmasını engeller. Böylece rahatlıkla çantada taşınabilir. - Non-Stick (Yapışmaz) iç kaplaması sayesinde iç yüzeye sıvı tutunamadığı için temizliği oldukça kolaydır. - Şişe, kapak ve ağız kısımları daha iyi temizlenebilmesi için ayrılabilir ve yıkanabilir. - Ağız kısmında içim kolaylığı ve kabarcık oluşmaması için hava kanalı bulunmaktadır. - Özel ağız tasarımı sayesinde maksimum hijyen sağlar. - Kapak açıkken, içme sırasında düşmemesi için kapağı arkaya kilitleme mekanizması bulunur. - BPA içermez, sağlık koşullarına uygundur. - 235g Not: Dış katmanının zarar görmemesi için elde yıkanmalıdır,makineye konulmamalıdır. * Sıcak tutma kapasitesi 200C odada 950C başlangıç sıcaklığıyla ölçülmüştür. ** Soğuk tutma kapasitesi 200C odada 40C başlangıç sıcaklığıyla ölçülmüştür. Kullanım görselleri ve detaylar için hesabını takip edebilirsiniz. Gövde Malzemesi Paslanmaz Çelik Ağız Genişliği 4 cm Kapasite 0.48 Litre Sıcak Tutma Kapasitesi 880C - 1 saat 730C - 6 saat Soğuk Tutma Kapasitesi 80C - 6 Saat Boyutları G x D x Y cm 6.5 x 7 x 25 Boş Ağırlık 235 gr

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 0,65 L
  • Renk Turuncu
  • Model İçecek
Geri Bildirim Ver