6
Lazer Yazıcı kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Zjiang Zj 5890k 58mm Usb Termal Makbuz Ve Adisyon Yazıcısı (siyah Renk)

799,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zjiang Zj 5890k 58mm Usb Termal Makbuz Ve Adisyon Yazıcısı (siyah Renk)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marmara Bilişim Satıcı Ünvanı: FURKAN MERT TERZİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3300819228600013 Vergi Kimlik Numarası: 8400397260
    Bu ürün Marmara Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zjiang Zj 5890K 58Mm Usb Termal Makbuz Ve Adisyon Yazıcısı (Siyah Renk) Orjinal Kapalı Kutusunda 58Mm Termal Makbuz Ve Adisyon Yazıcısı Mürekkep Derdi Olmayan Termal Yazıcı. Ribon Gerektirmez Ya Da İhtiyaç Duymaz. Kredi Kartı Pos Cihazlarınızda Kullandığınız Termal Kağıtları Kullanır. Ayrıca Kağıt Almanıza Gerek Yoktur. Masrafsız, Hızlı, Düşük Gürültülü, Fazla Yer Kaplamaz, Şık Ve Güzel Görüntüsü İle Sorunsuz Bir Yazıcıdır. Sıfır Kutusundadır. Küçük Ve Hafif, Güzel Şekil Yüksek Baskı Kalitesi, Düşük Maliyetli Düşük Gürültü, Yüksek Hızlı Baskı Destek Nakit Çekmece Sürüş Kullanımı Ve Bakımı Kolay Otomatik Kağıt Yükleme Yapısı, Düşük Güç Tüketimi, Düşük İşletme Maliyetleri (Şeritler, Mürekkep Kartuşları) Ağırlık: 1.3Kg Boyutlar: 202 * 220 * 150Mm Termal Printer 5890K Termal Yazıcı Methodthermal Direct Line Yazdır Speed90Mm / Sn Yazdır Kağıt Width58Mm Density384Dots/Line Yazdır Karakterler Size384Dots/Line, Ank Karakter, Yazı: A: 12 * 24Dots, 1.5 (W) * 3.0 (H) Mm Basitleştirilmiş / Geleneksel: 24 * 24Dots, 3.0 (W) * 3.0 (H) Mm Commandcompatible Esc / Pos Komutanlığı Yazdır Arayüz / Usb Reliability50Km Sertifika Ce / Fcc / Ccc / Rohs Barkod Typejan13 (Ean13) / Jan8 (Ean8) / Code39 Basım İçin Kağıt Thick0.06-0,08 Mm Adaptör Voltaj Inputac 110V/220V ,50-60Hz Adaptör Voltaj Outputdc 12V/3A Yazıcı Giriş Voltagedc12V/3A Kasa Controldc12V/1A Workingtemperature0-45, Nem :10-80% Tasarruf Sıcaklık-10-60 :10-90% Nem Espon, Samsung İle Driverwin9X/Winme/Win2000/Winnt/Winxp/Win7-8-10/Linux/Compatible Görünüm Size200 * 130 * 120Mm Paket İçeriği 1 X Usb Termal Makbuz Yazıcısı 1 X Güç Kablosu 1 X Usb Kablo 1 X Termal Kağıt Rulo 1 X Sürücü Cd"Si

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler USB Desteği
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Mono
Geri Bildirim Ver

Zjiang Zj 5890k 58mm Usb Termal Makbuz ve Adisyon Yazıcısı Siyah

Teknolojinin gelişmesi ile hayatlara birçok yenilik girer. Kafede, markette hemen hemen her yerde nakit yerine kredi kartı yaygın bir şekilde kullanılır. Kullanımı daha kolaydır ve vakit tasarrufu sağlar. Her alınan ürünün ya da herhangi bir şeyin karşılığında ödeme yaptıktan sonra elinizde o ürüne dair makbuz olması istenir. İşletme ve müşteri açısından karşılıklı güven duygusunun pekişmesinde büyük bir önem taşır. Gittiğiniz bir işletmede önünüze gelecek hesabın bir dökümünün olması ay sonunda nereye ne kadar tutarda ödeme yaptığınızı belgeler. İşletmelerin böyle bir uygulama için çok harcama yapması gerekmez. Zjiang ZJ 5890K 58mm USB termal makbuz ve adisyon yazıcısı ile her işletme bu uygulamayı kolaylıkla gerçekleştirir. Sizler de bu ürünü tercih ederek müşteri memnuniyetini artırabilirsiniz.

  • Kolay kullanım
  • Kaliteli baskı
  • Otomatik kağıt yükleme

Zjiang ZJ 5890K 58mm Özellikleri

Zjiang ZJ 5890K 58mm Özellikleri

Zjiang ZJ 5890K az masraflı ve oldukça kullanışlıdır. Para alışverişinin olduğu her ortamda kullanımı gereklidir. Termal olma özelliği sayesinde mürekkep doldurma sorunu yoktur. Pos makinesinin kullanımına uygun olan kağıtlar ile rahatlıkla kullanılır. Ayrı bir kağıt alışverişinin önüne geçer. Kağıtları da oldukça uygun fiyata tedarik edilebilir. Renk olarak siyahtır. Kibar ve ufak tasarımı ile her alanda rahatlıkla kullanılır. Az sese sahiptir bu özelliği ile ortamda rahatsızlık vermeden çalışır. Az maliyetlidir fakat buna rağmen yüksek kaliteli baskılar çıkarır. Baskı hızı yeterli derecededir. Açılıp kapanması kolay ve zahmetsizdir. Baskı süresi kısadır. İstenilen baskı kısa sürede gerçekleşir. Kağıt bitince yenisi eklenerek kolayca kullanmaya devam edilir. USB bağlantısının olması büyük avantajlarındandır bu sayede kurulumu saniyeler içerisinde gerçekleşir. Aynı zamanda sürücü CD ile de kurulum yapılır.

Zj5890K ile Kaliteli Baskılar

Zj5890K ile Kaliteli Baskılar

Her işletmenin ihtiyacı olan Zjiang 58mm USB termal makbuz ve adisyon yazıcısı ZJ-5890K küçük işletmelerin büyük yükler altına girmesinin önüne geçer. Küçük işletmelerin değerinin üzerinde olan cihazlara fazla fiyatlar ödemesi o işletmeyi zora sokabilir. Bu termal makbuz yazıcısı ile gereken işleri hızlı bir şekilde halletmeniz mümkündür. Lokanta, pizzacı, limonatacı gibi mekanlarda fiş sisteminin olması müşteriyi memnun eder. Evlerinize yemek siparişi gibi siparişler vermeniz gerektiğinde gelen kuryenin sizlere fiş kesmesi bu ürün ile çok kolaydır. Fiş sistemi birçok alanda ve mekanda yaygın olarak kullanılır. Kullanımını yaygınlaştıracak bu ürüne ek birçok cihaz geliştirilmiştir. İşletmelerde güven ve yenilik ile çalışmak her zaman ön plana çıkmayı, tercih edilmenin artmasını sağlar. ZJ5890K cihazlarına sahip olarak sizler de genel günlük işlerinizde bir yardımcı edinebilirsiniz.

Termal Makbuz ve Adisyon Yazıcıları Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Termal Makbuz ve Adisyon Yazıcıları Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Farklı özellik ve tasarımlara sahip olan Zjiang ZJ 5890K 58mm USB termal makbuz ve adisyon yazıcısı (siyah renk) sizlerin beğenisine sunulmuştur. Kullanıldığı alana hemen uyum gösterir. Siyah rengi sayesinde bulunduğu yere şıklık ve asillik katar. Zjiang 58mm USB makbuz ve adisyon yazıcısı ZJ-5890K fiyatı diğer makbuz yazıcılarına göre oldukça ulaşılabilir ve uygundur. İşlevi fiyatının oldukça üzerindedir. Kısa kullanımlarda uygun fiyatlı olarak tercihler arasında olabilir. Ürünün dışarıdan alacağı sıcaklık gibi koşullara dikkat edilmesi gerekir. Bilgisayara kurulum yaparak kullanılması da mümkündür. Kurulum sonrasında etiket ölçüsü sizlere sorulduğunda tek etiket ölçüsü verilmesi gereklidir. Zjiang 58mm USB makbuz ve adisyon yazıcısı ZJ-5890K yorum incelemesine bakıldığında kullanan müşterilerin fiyatının üzerinde performans gösterdiğini söyledikleri görülür. Sizler de Zjiang ZJ 5890K 58mm olan ürüne kolaylıkla sahip olabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.