TEK BOYA Zirve Sentetik Yağlı Boya 0,7 Lt Bayrak Kırmızı Ahşap Ve Metal Yüzey Boyası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEK BOYA Zirve Sentetik Yağlı Boya 0,7 Lt Bayrak Kırmızı Ahşap Ve Metal Yüzey Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün Öz&Gür Yapı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tanım Solvent bazlı sentetik reçine esaslı parlak hava kurumalı son kat boyadır. Özellikler Kurşun içermeyen alkid reçine esaslı olup, fırça ve rulo izi bırakmayan, iyi yayılan, çabuk kuruyan, yüksek kapatma gücü ile iç ve dış ortamlardaki ahşap, metal ve duvar yüzeylerde kullanılan esnek, zayıf asit ve alkaliye dayanıklı, yıkanıp silinebilen kalıcı parlak, UV ışınlarına, mevsimsel ısı farklılıklarına dayanıklı, renkleri solmayan son kat parlak boyadır. Kullanım Yerleri İç ve dış mekanlarda kullanılan her türlü ahşap, metal yüzeylerde uygun astarı ile son kat olarak kullanılır. Uygulama Şekli Uygulama yüzeyi metal ise, her türlü yağ, kir ve pas temizlendikten sonra Tek Sentetik Antipas ile eski ahşap yüzeyler de kabarmış eski boyalar yüzeyden zımpara ile temizlenmelidir. Ahşap yüzeylerde var ise budaklar yakılıp temizlenir seviye farkı var ise düzeltilmelidir. Yeni ahşap yüzeylerde Tek Ahşap Koruyucu ile yüzey astarlanmalı, eski ahşap yüzeyler ise Tek Astar Boya ile astarlandıktan sonra boya işlemine geçilmelidir. Katlar arası beklenme süresi 24 saattir (1 gün). İki kat önerilir. Uygulama Sıcaklığı Ortam ve yüzey sıcaklığı + 5 ile 30 °C arasında olmalıdır. Yüzey sıcaklığı 5 °C nin altında olmamalıdır. Kuruma Süresi 20 °C ve % 60 nemli ortamda dokunma kuruması 2-4 saat, toz tutma: 4-7 saat sert kuruma: 24 saattir. Kaplama Gücü Uygulama zemine ve renklere bağlı olarak ortalama 1 L boya 10 -14 m² /L 1 kg boya ile tek kat 25 mikron kuru flim kalınlığında uygulama ile 7-10 m² alan kaplar.Kesin sarfiyat için kontrollü numune çalışması yapılması önerilir. Ambalaj Tipleri 12 - 2 - 0,7 L Renkleri Standart Renk Kartelası Taşıma Ve Depolama Bilgileri Kapağı açılmamış şekilde orijinal ambalajında en az 2 yıl saklanabilir. Direkt güneş ışığından, yüksek sıcak, aşırı soğuk ve parlayıcı, yanıcı ortamlardan uzak tutulmalıdır. (+5 ile 35 °C). Güvenlik Uyarıları R10: Alevlenebilir R/20/21/22: Solunduğunda deri ile temasta, yutulduğunda sağlığa zararlıdır. R36/37/38: Gözleri solunum sistemini ve deriyi tahriş edicidir. S 2: Çocukların ulaşabileceği yerden uzak tutunuz. S 16/17: Tutuşturucu kaynaklardan uzak tutun, yanıcı maddelerden uzak tutunuz ve sigara içmeyin S 51: İyi havalandırılan alanlarda kullanın S 3/7/9: Kapağı kapalı, serin ve iyi havalandırılan yerde depolayın S 36/37/39: Çalışırken uygun giysi, koruyucu maske, eldiven kullanın. Kimyasal Özellikleri Görünüm Düz parlak boya Yoğunluk 1,28 ± 0,05 gr/ml Katı Madde % 70 % ± 2 Parlaklık 80-90 Gloss (60°açı) Viskozite 90 - 110 ku/25 °C

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • RGB #D20101
  • Silinebilirlik Silinebilir
  • Parlaklık Parlak
Geri Bildirim Ver