Genel Markalar Isıser Katlanır Mangal Pratik Taşınabilir Çantalı Mangal

39,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Isıser Katlanır Mangal Pratik Taşınabilir Çantalı Mangal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZCAN DİLEK MARKET LTD STI Satıcı Ünvanı: ÖZCAN DİLEK MARKET KONFEKSİYON TURİZM GIDA İNŞAAT NAKLİYE OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0683025698500013 Vergi Kimlik Numarası: 6830256985
    Bu ürün ÖZCAN DİLEK MARKET LTD STI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çanta Hediyelidir Yerli üretimdir, Kurulumu çok kolaydır (5sn.), Sağlam ve uzun ömürlüdür, 1.sınıf malzemeden üretilmiştir, Evinizde,işyerinizde ve özellikle aracınızda yer kaplamadan kullanabilirsiniz. Bez taşıma çantası ile birlikte gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kömürlü
Geri Bildirim Ver

Zirve Isıser Pratik Taşınabilir Katlanır Çantalı Mangal

Mangal, birçok kişinin yapmaktan keyif aldığı ve mümkün olduğunca tekrarladığı bir aktivitedir. Özellikle, açık alanlarda pratik bir şekilde pişirme işlemini gerçekleştirdiği için tercih edilir. Et ve tavuk gibi ürünlerin yanı sıra, sebzelerin de pişirilmesini mümkün kılan mangal, pratik ve kullanışlı olduğu zamanlarda ise çok daha keyif veren bir ürün hâline gelir. Katlanabilir mangal modelleri, alandan yana tasarruf etmek isteyen kullanıcıların ilgisini çeken ve hızlı çözümler üreten ürünlerdir. Kolay bir şekilde taşınması ve hızlı bir şekilde temizlenmesi bu ürünleri çekici kılan diğer özelliklerdir. Zirve Ozan Group Isıser Katlanır Pratik Taşınabilir Çantalı Mangal, kullanıcıların tercih ettiği tüm bu özelliklere sahip bir ürün olarak piyasada varlığını sürdürür. Dayanıklı malzemeden üretilmesi, Zirve Pratik Mangalı muadilleri arasında öne çıkarır.

  • Kolay Taşınabilir
  • Katlanabilir
  • Dayanıklı

Zirve Katlanır Pratik Taşınabilir Çantalı Mangal Özellikleri

Zirve Katlanır Pratik Taşınabilir Çantalı Mangal Özellikleri

Zirve Ozan Group Isıser Katlanır Pratik Mangal, sahip olduğu ergonomik tasarım sayesinde arzulanan yere rahatlıkla taşınabilir bir ürün olma özelliği taşır. Zirve Katlanır Mangal, darbelere ve ezilmelere karşı direnç gösterirken, çok sayıda sebzenin, et ve tavuğun pişmesini mümkün kılar. Dayanıklı ancak ince olan sac yapısı, gıdaların kısa sürede pişmesini sağlar. Portatif mangalın ayaklarının uzun olması, zeminden yukarıda ve dolayısıyla temiz kalmasını mümkün kılar. Bununla beraber, kolay sökülür-takılır parçalardan oluşması sayesinde hızlı bir şekilde temizlenebilir. Külün bulunduğu yer, etlerin piştiği ızgara kısmından kolay bir şekilde ayrılabilir ve temizlendikten sonra tekrar takılabilir. Ürünün 27×40 santimetrelik boyutu kolay bir şekilde taşınmasını mümkün kılar iken, ürün ile beraber gelen çanta ise ürünün taşınması sırasında hijyenik bir yolculuk yapılmasını sağlar.

Zirve Katlanır Pratik Taşınabilir Çantalı Mangal Sağlam mı?

Zirve Katlanır Pratik Taşınabilir Çantalı Mangal Sağlam mı?

Katlanabilir ve taşınabilir mangallar, ısıya dayanıklı sac malzemeden üretilmiş ürünlerdir. Üretiminde kullanılan materyal sayesinde, oldukça dayanıklı bir üründür. Oluşabilecek hasarlara karşı dayanıklı olan bu ürün, aynı zamanda kararmalara karşı da oldukça dirençlidir. Sağlamlığı sayesinde kararma ya da ezilmelere karşı kendisini korur ve uzun süreli kullanım sağlar. Izgara tellerinin sağlamlığı, taşınma esnasında oluşabilecek darbelere karşı ürünü dirençli kılar. Ürünün sahip olduğu fiyat, kullanıcılar için çeşitli önyargılara sebebiyet verse de Zirve Ozan Group Isıser Katlanır Pratik Taşınabilir Çantalı Mangal s1455 yorumları son derece olumlu geri bildirimler ile doludur. Kullanılan malzemenin dayanıklı yapısına ek olarak, ürün ile birlikte gönderilen çanta da istenmeyen durumlara karşı ürünün korunmasında yardımcı bir rol oynar. Kolayca katlandıktan sonra çantaya yerleştirildiğinde, güvenli bir şekilde saklama veya taşıma mümkün olur.

Zirve Katlanır Taşınabilir Çantalı Mangal Uzun Ömürlü mü?

Zirve Katlanır Taşınabilir Çantalı Mangal Uzun Ömürlü mü?

Doğa ile iç içe olmak ve kamp yapmak birçok kişinin sıklıkla tercih ettiği bir aktivitedir. Yoğun hazırlıklar ile başlayan, akabinde güzel bir konumun bulunmasıyla devam eden kamp macerası, ihtiyaç duyulan ürünlerin eksikliği nedeniyle rahatsızlık verici bir hâle dönüşebilir. Kullanıcıların kamp yaparken eksikliğini duyduğu ürünler, hızlı bir şekilde onarılamaz ya da bir yenisi bulunamaz ise kişilerin eğlencesi yarıda kalabilir. Zirve Ozan Group Isıser Katlanır Pratik Taşınabilir Çantalı Mangal, böylesi durumlara karşı kalitesini ispatlamış bir üründür. 1. sınıf kalitedeki malzemesi sayesinde, darbelere karşı dayanıklı bir yapıdadır; kolayca hasar almaz. 0.5 milimetrelik sac, ürünün pişirme işlemini hızlı bir şekilde gerçekleştirmesini mümkün kılar iken, oluşabilecek kazalara karşı da dayanıklı olmasını sağlar. Kamplarda veya pikniklerde görevini eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye hazır bu ürün, kişilerin arzuladığı keyifli dakikaların yarım kalmaması için gereken niteliklerin her birine sahiptir. Bu mangalı Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.