2
Benzinli Çakmak kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Zippo 6'lı Çakmak Taşı

74,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
177,80 TL
Kurumsal Fatura
189,99 TL

Ürün Bilgileri

Zippo 6'lı Çakmak Taşı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zippo Satıcı Ünvanı: MERT ÇAKMAK AKSESUARLARI ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0618072218700001 Vergi Kimlik Numarası: 6180722187
    Bu ürün Zippo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Zippo Çakmak Taşı 6 Taşlı

Her dönem pek çok farklı alanda çakmak kullanımı söz konusudur. Çakmakların çalışma mekanizmasında da çakmak taşına yer verilir. Bir çakmağın çalışması için kaliteli ürünlerin tercih edilmesi önemlidir. Zippo çakmak taşı 6 taşlı yorumları bakımından incelendiğinde tercih edebileceğiniz başlıca ürünler arasında yer alır. Ayrıca Zippo çakmak taşı 6 taşlı olacak şekilde set halinde bulunur. Uzun süre kullanıma uygun üretilen bu seçenek, ayrıca 6 adet olarak koruma mekanizması içerisinde sunulur. Bu sayede ileriki dönemlerde kullanacağınız çakmak taşlarını dilediğiniz gibi saklayabilmeniz de mümkündür. Hem özellikleri hem de portatif bir kullanıma sahip olması açısından bu seçeneği tercih edebilirsiniz. Sorunsuz bir kullanım sağlayan ürün, uzun ömürlü ve kaliteli malzemeden üretildiği için de sıkıntısız bir çalışma sunar.

  • Kaliteli materyal
  • Pratik kullanım
  • Uzun ömürlü deneyim

Kaliteli Çakmak Taşı 6 Taşlı Kullananlar

Kaliteli Çakmak Taşı 6 Taşlı Kullananlar

Genellikle Zippo çakmak taşı 6 taşlı kullananlar tarafından ürünün kalitesi hakkında olumlu geri dönüşler sağlanır. Aynı zamanda orijinal içerikli bu seçenek, oldukça dayanıklılık gösteren ve uzun süre rahatlıkla kullanılan bir yapıya sahiptir. Bu kapsamda Zippo çakmak taşı alarak yaşadığınız problemi çözüme kavuşturabilirsiniz. Set içerisinde 6 adet çakmak taşının bulunması ve uzun süre saklanabilir olması ürünün kalitesinin göstergesidir. Bunun yanı sıra Zippo markalı ürün uzun süre sorunsuz bir şekilde çakmak kullanımına uygun biçimde üretilir. Herhangi bir çakmağa takıp dilediğiniz gibi kullanmaya devam edebilirsiniz. Cazip fiyatlandırma üzerinden sunuluyor olması da bu setin kaliteli ve standartların üzerinde bir ürün olduğunun göstergesidir. Siz de bütçenize göre makul meblağda bulunan bu seçeneği kolayca satın alabilirsiniz. Bu sayede uzun soluklu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Cazip Zippo Çakmak Taş 6 Taşlı Fiyatı

Cazip Zippo Çakmak Taş 6 Taşlı Fiyatı

Çakmak taşları her dönem çakmak kullanımında sıklıkla ihtiyaç duyulan ürünler arasındadır. Çakmakların mekanizmasının doğru bir şekilde çalışması açısından da önemli bir materyal olarak görülür. Bu bağlamda ürün avantajları geniş bir skalada yer alır. Aynı zamanda Zippo çakmak taşı 6 taşlı fiyatı da makbul bir meblağ üzerinden sunulur. Kullandığınız çakmakları atmak yerine direkt olarak taşlarını değiştirerek uzun süre kullanabilirsiniz. Çakmak gazının bitmesi gibi durumlar dışında herhangi bir problemle de karşılaşmamış olursunuz. Set halinde sunulan ürünün içinde 6 adet seçenek bulunur. Paket içeriğinde yer alan 6 ürün de özel bir koruma mekanizması içerisinde olduğundan uzun süre rahatlıkla saklanabilir. Bu kapsamda değerlendirildiğinde seçenek, son derece avantajlı bir ürün olarak karşınıza çıkar. Siz de uzun süreli kullanımlar için bu seçeneği değerlendirebilirsiniz.

Dikkat Çekici Zippo Çakmak Taş 6 Taşlı

Dikkat Çekici Zippo Çakmak Taş 6 Taşlı

Kaliteli ve uygun fiyatlı seçenek için siz de güvenle Zippo çakmak taşı 6 taşlı satın alabilirsiniz. Her dönem beğeni kazanan bu ürün hem cazip fiyatı ile hem de uzun süre kullanımı ile memnuniyet sağlar. Bununla birlikte sürekli şekilde çakmak ihtiyacı olan kişiler tarafından da alternatif ve avantajlı bir ürün olmasıyla da bilinir. Son derece cazip fiyatlandırmalar üzerinden dikkat çeken bu seçeneği satın alabilirsiniz. Böylelikle çakmaklarınızın taş ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilmeniz de mümkün hale gelir. Fiyat açısından farklı bütçelere uygunluk göstermesi bakımından da ürün, yoğun bir ilgi ile karşılanır. Çakmağınızı değiştirmeden sadece ilgili kısmı yenilerek dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Aynı zamanda ürünü koruyan bir saklama mekanizması da bulunduğundan sorunsuz şekilde deneyimleyebilirsiniz. Trendyol tarafından size sunulan avantajlardan faydalanarak bu seçeneğe hem hızlı hem de kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.