2
Çakmak Gazı kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Zippo Marka Gazlı Ve Pürmüz Çakmaklar Için Butane Çakmak Gazı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
111,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Zippo Marka Gazlı Ve Pürmüz Çakmaklar Için Butane Çakmak Gazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zippo Satıcı Ünvanı: MERT ÇAKMAK AKSESUARLARI ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0618072218700001 Vergi Kimlik Numarası: 6180722187
    Bu ürün Zippo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 250 ml'dir. Dikkat : Zippo benzinli çakmak için uygun değildir.
Geri Bildirim Ver

Zippo ehy-2005374 Gazlı ve Pürmüz Çakmaklar için Butane Çakmak Gazı

Zippo gazlı çakmak butane çakmak gazı, çeşitli modeller için kullanılabilecek olan bir üründür. Benzinle çalışan türler ile değil, gazla çalışan çakmaklarla uyumludur. Zippo marka gazlı ve pürmüz çakmaklar için butane çakmak gazı arayanların ilk tercihleri arasındadır. Markası Zippo olan ürünler için özellikle üretilmiş olsa da diğer markaların çakmakları ile de kullanılabilir. Optimum yanma düzeyi sayesinde gereğinden fazla gaz harcanmasına sebebiyet vermez. Bu özelliği ile çakmakların tek dolum ile sunduğu kullanım süresini maksimuma çıkarır. Doldurulabilir çakmakların gaz ihtiyacını uzunca bir süre karşılayabilen bu ürün, ekonomik fiyatıyla da dikkat çeker. Her bütçeye hitap eden yüksek saflıktaki gaz ile çakmaklar daha rahat kullanılabilir.

  • 6 kez rafine edilmiştir.
  • %99.9994 saflık derecesine sahiptir.
  • Çakmakların aktarım kanallarını tıkamaz, iç aksamlarını korur.

Zippo Gazlı Pürmüz Çakmaklara Butane Çakmak Gazı Özellikleri

Zippo Gazlı Pürmüz Çakmaklara Butane Çakmak Gazı Özellikleri

Zippo marka gazlı ve pürmüz çakmaklar için butane çakmak gazına gereksinim duyanlar, bu ürünün sahip olduğu özellikler sayesinde ihtiyaçlarını karşılayabilir. Ürünün içerisindeki butane gazı, tam 6 kez rafine edilmiştir. Bu işlemin sonucunda bütan gaz, %99.9994 saflık derecesine ulaşmıştır. Zippo pürmüz çakmak butane çakmak gazı, sahip olduğu bu saflık sayesinde maksimum verimlilik sunar. Gazın yapısı sayesinde çakmakların performansı da artar. Ürün, çakmakların iç aksamlarını etkin bir şekilde korur. Aktarım kanallarının tıkanmasını da önler. Optimum yanma ısısına sahip bir gaz olarak çakmağı genel anlamda da koruyabilir. Kullanışlı olan bu ürün, verimliliği en üst seviyeye çıkarır. Çakmağın performansını artırmanın yanı sıra kullanım ömrünü de uzatır. Bu özelliği sayesinde pek çok farklı kişi tarafından tercih edilir.

Zippo Gazlı Butane Çakmak Gazı Hangi Çakmaklara Uygundur?

Zippo Gazlı Butane Çakmak Gazı Hangi Çakmaklara Uygundur?

Zippo 250 ml gazlı pürmüz çakmak butane çakmak gazı, çeşitli modellere uyum sağlayabilir. Premium seviyedeki bu bütan gaz, tüm segmentlerdeki çakmaklarda güvenli bir şekilde kullanılabilir. Bu gazın kapağında çeşitli dolum aparatları yer alır. Söz konusu aparatlar sayesinde dünyadaki neredeyse tüm çakmak üreticilerinin piyasaya sürdüğü, eski ya da yeni modellerin dolumu yapılabilir. Butane ya da bütan olarak adlandırılan gaz türü ile çalışan çakmaklara özel olarak üretilmiştir. Ürün, özellikle Zippo marka çakmaklar için kullanıldığında maksimum performans gösterir. Dolayısıyla Zippo marka gazlı ve pürmüz çakmaklar için butane çakmak gazına ihtiyaç duyanlar bu ürünü satın alabilir. Söz konusu ürün, klasik Zippo modelleri ile uyumlu değildir.

Zippo Gazlı Çakmaklara Butane Çakmak Gazı Kaliteli mi?

Zippo marka gazlı ve pürmüz çakmaklar için butane çakmak gazı, her yönüyle yüksek standartlarda bir kalite sunar. Bu kalitenin en önemli göstergelerinden biri ürünün markasıdır. Bu ürün, çakmak konusunda dünya genelinde yüksek bir popülariteye sahip olan Zippo tarafından üretilip piyasaya sürülmüştür. Dolayısıyla kullanıcılar, kalite konusunda bu ürüne her açıdan güvenebilir. Avrupa'da üretilerek Türkiye de dâhil olmak üzere dünyanın pek çok ülkesine gönderilen olan bu gaz, uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Ürün ile ilgili detaylara Zippo marka gazlı ve pürmüz çakmaklar için butane çakmak gazı yorum sayfasından ulaşabilmek de mümkündür. Yorum sayfasında, ürünü satın alan kullanıcıların görüşleri yer alır. Bunlar sadece ürünü satın alanlar tarafından yapılabildiği için oldukça tutarlıdır. Gerçek kullanıcı deneyimlerinden yola çıkarak ürünün kalitesi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu çakmak gazını Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.