9
Benzinli Çakmak kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Zippo Orijinal Mat Siya Kırmızı Çerçeve Çakmak Z-218zb

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL

Ürün Bilgileri

Zippo Orijinal Mat Siya Kırmızı Çerçeve Çakmak Z-218zb

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ehediye Satıcı Ünvanı: EHEDİYE BİLİŞİM HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326057020900001 Vergi Kimlik Numarası: 3260570209
    Bu ürün Ehediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İç Mekanizması Ömür boyu garantilidir. Altındaki üretim tarihleri stoktaki ürüne göre değişiklik gösterebilir. Güvenlik nedeni ile benzinsiz gönderilir. Ayrıca benzin satın almanız gerekmektedir. Bilgi : Zippo Çakmakların alt rakamları (yani üretim tarihleri) ile iç mekanizmasındaki rakamlar (yani üretim tarihleri) aynı olmayabilir. Farklı tarihli üretimler olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Zippo Z-218ZB Çakmak

Çakmaklar, birincil amacı ateş yakmak olan araçlardır ama sadece bu doğrultuda kullanılmazlar. Özellikle şık tasarımlara ve hoş görünüme sahip olan bu tür ürünler birçok kişi tarafından tarzlarının tamamlayıcısı olarak da değerlendirilir. Artık efsanevi bir konuma yerleşmiş olan çakmak Zippo bu amaçla kullanılabilecek farklı tasarımlarıyla kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Firmanın piyasaya sunduğu Z-218ZB modeli de her anlamda çok kullanışlıdır. Üretici markanın olmazsa olması pratik kullanım özelliklerinin yanında hoş tasarımı ile de öne çıkar. Zippo çakmak Z-218ZB görsellik ile işlevselliği bir araya getirir. Bir çakmaktan beklenecek tüm niteliklerin bu üründe fazlasıyla bulunduğu rahatlıkla söylenebilir.

  • Mat siyah renkte
  • Sade ve şık tasarım
  • Tek elle yakılabilme özelliği

Zippo Z-218ZB Çakmak Ürününün Genel Özellikleri Nelerdir?

Zippo Z-218ZB Çakmak

Her zaman şık tasarımlarıyla öne çıkan çakmak Zippo, bu modelinde de geleneğini devam ettirir. Firmanın beğenilen modellerinden Z-218ZB sadeliğiyle dikkat çeker. Mat siyah renge sahiptir. Bu renk toz boya kullanılarak elde edilir. Mat özellikte olması ürünün sadeliğini tamamlayıcı niteliktedir. Siyah gövdesinin üzerinde, çakmağın dış çizgilerinin hemen iç kısmında kırmızı bir çerçeve yer alır. Kırmızı ve siyahı bir araya getiren bu tasarımın sağ alt köşesinde ise Zippo markasının klasikleşmiş logosu bulunur. Bu üç unsurun birleşimi ile sadelikten doğan şıklığa sahip bir tasarım ortaya çıkar. Bu ürün, tüm Zippo çakmaklar gibi, kapaklı bir yapıya sahiptir. Bu kapak sol üst köşeden bir menteşe ile çakmağın ana gövdesine bağlıdır. Ürün, çakmağın korunmasını da sağlayan kaliteli bir hediye kutusu içinde kullanıcıya ulaştırılır.

Zippo Z-218ZB Çakmak Kullanışlı mıdır?

Zippo Z-218ZB Çakmak

Her şartta yanabilmesi için geliştirilen çakmak Zippo çok kullanışlı bir üründür. Tek elle dahi yakılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede elverişsiz fiziksel koşullarda ya da zorlu iklim şartlarında bile en yüksek performans sergiler.Çakmaklar ile ilgili en önemli sorunların başında açık havada, dış mekânlarda kullanmanın zorluğu gelir. Özellikle rüzgarlı havalarda standart çakmakların yakılması çok güç hâle gelebilir. En yüksek performans için özel olarak tasarlanmış çakmak Zippo ise bu zorluğun üstesinden kolaylıkla gelir. Rüzgarlı hava şartlarında bile zorlanmadan yanar. Bu nedenle sadece günlük kullanım için değil, açık havada gerçekleştirilen kampçılık gibi doğa faaliyetleri için son derece uygundur. Zippo çakmak Z-218ZB yorum olarak da kullanıcılardan ne denli kullanışlı olduğunu gösteren son derece olumlu geri görüşler almaktadır.

Zippo Z-218ZB Çakmak Dayanıklı ve Kaliteli midir?

Zippo çakmak Z-218ZB fırçalanmış krom ve pirinç alaşımlı yüksek kaliteli materyaller kullanılarak üretilmiştir. Bu sayede oldukça sağlam bir yapıya sahiptir. Dış etkenlerden kolay kolay etkilenmez. Kırılma ya da ezilme gibi olumsuzluklara karşı dayanıklıdır. Ürünün içinde geldiği hediye kutusu da taşıma esnasında ürünü başarılı şekilde muhafaza eder. Ayrıca bu kutu çevre dostudur. Üretimi ve kullanımı esnasında çevreye zarar vermez.Sağlamlığının yanında ürünün tüm aksamları son derece kalitelidir. Efsanevi çakmak Zippo ile birlikte anılan kapağı her zaman kolaylıkla açılır. Zaman içinde zorlanma ya da takılma yapmaz. Bu çakmak yeniden doldurulabilir özelliktedir. Tavsiye edilen şekilde çakmak Zippo markalı benzin kullanılarak doldurulduğunda çok uzun bir kullanım ömrü sunar. Ürün ayrıca hayat boyu Zippo garantisi altındadır. Bu sayede ürünün şıklığı ve kalitesi ile sunduğu eşsiz deneyimi uzun yıllar boyunca gönlünüzce yaşayabilirsiniz. Bu çakmağı Türkiye’nin lider online alışveriş platformları arasında yer alan Trendyol üzerinden uygun fiyatla, pratik şekilde satın alıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.