Zigavus Saç Dökülmesine Karşı Bitkisel Kür Ampül 10 x 5 ml 8699349136611

204,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zigavus Saç Dökülmesine Karşı Bitkisel Kür Ampül 10 x 5 ml 8699349136611

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lidyafarm Satıcı Ünvanı: LİDYAFARM İTRİYAT DEPOSU E-TİCARET TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608114960400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081149604
    Bu ürün Lidyafarm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zigavus Saç Dökülmesine Karşı Bitkisel 10'lu Kür Ampül
  • Zigavus Saç Dökülmesine Karşı Bitkisel Serum 10x5 ml
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 50 cl
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Zigavus 8699349136611 Saç Dökülmesine Karşı Bitkisel Kür 10 x 5 ml Ampül

Sağlıklı saç yapısı, hepimizin hayallerini süsler. Tarandığında tutam tutam dökülen saç telleri ise bu hayali bir kâbusa dönüştürür. Saçlarımız; stres, mevsimsel değişimler, hormonal düzensizlikler, kullanılan ilaçlar ve çeşitli rahatsızlıklar neticesinde dökülmeye maruz kalır. Gün geçtikçe veda etmek zorunda kaldığımız saçlarımız için kurtarıcı niteliği taşıyan onarıcı bakım ürünleri bulunur. Zigavus bitkisel saç serumu, etkin maddeler kullanılarak dökülmeleri engellemek üzere geliştirilmiştir. Bitkisel kür ampul, bileşiminde bulunan doğal maddeler sayesinde saçın ve saç derisinin beslenmesine yardımcı olur.İnsan vücudu ile uyumlu özel bileşenleri ile saç derisine zarar vermeden güçlü bir onarım sağlar. Bu sayede kısa sürede saç dökülmesini önler. Aynı zamanda gözle görülür biçimde onarılmış saç tellerine ulaşmanızı sağlar.

  • Paket İçeriği: 10 Adet
  • Ampul Hacmi: 5 Ml
  • İçerik: Bitkisel

Zigavus Bitkisel Kür Ampulün İçeriği Nasıldır?

Zigavus 8699349136611 Saç Dökülmesine Karşı Bitkisel Kür 10 x 5 ml Ampül Yorumları

Zigavus saç dökülmesine karşı bitkisel 10'lu kür ampül serumu, bitkisel içeriklerden üretilmiştir. Saç ve saç derisini besleyen özel bir formüle sahiptir. Her bir serumun içerisinde; sarımsak ekstraktı, biotin, phytokeratin, aloe vera, papatya, darı ekstresi, ısırgan, at kuyruğu ekstraktı ve dulavrat otu bulunur. İçeriğinde yer alan aktif maddeler insan vücudu ile uyumludur. Bu sayede saç derisine zarar vermeden onarıcı bir bakım gerçekleştirir. Zigavus saç serumu; güçsüz saç derisini canlandırmak ve ölü hücrelerden arındırmak üzere yenileyici bir içeriğe sahiptir. Saç derisi için gerekli vitaminleri ve mineralleri sağlayan doğal formülü ile koruyucu etki gösterir. Yeni saç hücrelerin oluşumunu destekler. Saçın kaybettiği aminoasitleri geri kazandıran özel içeriği sayesinde güçlü ve bakımlı bir görünüme ulaşmanızı sağlar. Düzenli kullanımda gözle görülür derecede iyileşmeyi mümkün kılar.

Zigavus Bitkisel Kür Ampulü Kimler Kullanmalıdır?

Zigavus saç serumu güçsüz saçlara sahip ve dökülmelere maruz kalan kullanıcılar için etkili bir çözüm sunar. Doğanın özleriyle zenginleştirilmiş özel içeriği sayesinde saç derisine zarar vermeden iyileştirici bir bakım gerçekleştirir. Saç derisine canlılık katar. Saç tellerinin yumuşaklığını geri kazandırır. Düzenli kullanım sonucunda esnekliğini geri kazanan saç telleri, dökülme ve kırılmalara karşı ekstra dayanıklılığa ulaşır. Zigavus tarafından üretilen saç serumu içerisinde insan sağlığına zararlı maddeler yer almaz. Bu nedenle her saç derisinde etkili bir iyileşme süreci sunar. Kan dolaşımını destekleyen bitkisel içeriği sayesinde Zigavus serum, dökülmelerin yanı sıra kısa sürede uzun saçlara kavuşmanızı da sağlar. Güçlü ve sağlıklı saç derisine ulaşırken her telin yumuşaklığı ile büyülenebilirsiniz.

Zigavus Bitkisel Kür Ampul Kaliteli ve Güvenilir midir?

Zigavus saç serumu yorumlarıyla kalitesini kanıtlayan bir bakım ürünüdür. Doğal bitkilerin sağlıklı özlerinden elde edilen özel formülü sayesinde saç ve saç derisinin kimyasallara maruz kalmasını engeller. Bu sayede sağlıklı bir saç derisine doğanın değerli özleri ile ulaşmayı mümkün kılar. İnsan sağlığına uyumlu içeriklerle formüle edilmiş saç serumu, hızlı bir iyileşme süreci başlatır. Düzenli kullanımı ile gözle görülür bir canlılığa ulaşmak mümkündür. Saç dökülmesine karşı bitkisel kür ampül 10 x 5 ml paket hâlinde kullanıcıyla buluşur. Her bir serumun içerisinde yer alan bitkisel özler, doğadan gelen sağlık ile saç derisinin temas etmesini sağlar. Düzenli ve doğru kullanım sonucunda dökülmeleri önlediği gibi saç derisinin yenilenmesine de yardımcı olur. Cilt üzerinde oluşan yağlanmayı büyük ölçüde engelleyen serum, saçlarınızın sağlıklı uzamasını mümkün kılar. Zigavus kalitesiyle üretilen bitkisel saç serumu, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz biçimde teslim edilir.