Zigavus Blue Serum Saç Bakım Seti - Mavi Su (3al2öde) & Dermaroller

347,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zigavus Blue Serum Saç Bakım Seti - Mavi Su (3al2öde) & Dermaroller

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lidyafarm Satıcı Ünvanı: LİDYAFARM İTRİYAT DEPOSU E-TİCARET TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608114960400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081149604
    Bu ürün Lidyafarm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zigavus Mavi Serum Saç Bakım Seti - Mavi Su & Dermaroller Zigavus Mavi Saç Bakım Serumu 3x33 ml (3 al 2 öde) İçerdiği peptit ve mineraller ile sağlıklı saç gelişimini destekler. Bitki Özleri ve Viteminler ile saç derisini besler. Saçın canlılığını geri kazanmasına, güçlenmesine ve dökülmesinin önlenmesine yardımcı olur. Dermaroller Nedir? Cilt yenilemede yeni yöntem dermaroller (mikro iğneleme) ile kök hücre içeren ürünlerin cilt altına yoğun bir şekilde geçmesi ve cildin onarılması sağlanıyor. Göz altı ve çevresi sorunları - bakımı, hücre yenileme, krem emilimi. Saç canlandırma, hafif kırışıklık, hafif çizgiler, hücre yenileme, anti-agiging, krem emilimi. Hafif kırışıklık - çizgiler, yüz ve boyun bölgesi anti-agiging, hücre yenileme, krem emilimi. Cilt lekeleri, hafif akne izleri - kırışıklık - çizgiler, hücre yenileme, krem emilimi, boyun ve dekolte bölgesi anti-aging. Paket içeriği: 1 adet Cilt bakım yenileme aleti

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Dökülme Karşıtı
Geri Bildirim Ver

Blue Serum Saç Seti - Mavi Su & Dermaroller ile Saç Bakımı

Saç bakımı günlük rutinlerden biridir. Saçların bakımlı ve güzel durması insanın kendine olan güvenini de yerine getirmektedir. Bu sebeple günlük rutinler içerisinde önemli bir yer kaplar. Saç bakım setleri bu bakımı gerçekleştirmek için oldukça yardımcı ekipmanlardır. Bunun yanında saçın yıkandıktan sonra sağlıklı bir biçimde taranması için mavi su kullanılmaktadır. Saça uygulanan bu sıvı sayesinde saçlar kolay bir biçimde açılmaktadır. Dermaroller ise küçük iğnecikleri olan bir alettir. Yüz için bakım sağlar. Blue serum saç bakım seti - mavi su (3al2öde) & dermaroller bu üç ürünü kapsar. 86993491308314 kodu ile satışa sunulmuştur. Blue serum saç bakım seti - mavi su (3al2öde) & dermaroller içindekileri saç bakım seti, mavi su ve dermaroller olarak sayabiliriz.

  • Kaliteli
  • Uygun Fiyatlı
  • Kullanımı Kolay

Blue Serum Saç Bakım Seti (3al2öde) & Dermaroller Özellikleri

Blue Serum Saç Bakım Seti - Mavi Su (3al2öde) & Dermaroller Özellikleri

Zigavus mavi saç bakım serumu 3 x 33 ml olarak paketlenmiştir. İçinde peptit ve mineraller mevcuttur ve saçın sağlıklı bir şekilde gelişimini destekler. Saçın dökülmesini önler, canlılığını korur ve güçlendirir. Blue saç serumu bu özellikleri ile saça oldukça iyi gelen bir üründür. Mavi serum saç bakım seti ile saç bakımı oldukça kolay bir şekilde sağlanabilir. Blue serum saç bakım seti - mavi su (3al2öde) & dermaroller içeriği bir de dermarollera sahiptir. Dermaroller, bir cilt yenileme yöntemi olarak kullanılmaktadır. Cilde uygulanan krem gibi ürünlerin cilde daha kolay emilmesini sağlamaya yardımcı olan bir üründür. Saça uygulandığında saç derisinde canlanma meydana getirir. Anti- aging özelliğe sahiptir. Bu özellikleri ile Blue serum saç bakım seti - mavi su (3al2öde) & dermaroller paketi oldukça kullanışlıdır.

Blue Serum Mavi Su Saç Bakım Seti & Dermaroller Yorumları

Blue Serum Saç Bakım Seti - Mavi Su (3al2öde) & Dermaroller Yorumları

Zigavus mavi saç bakım serumu kullananlar genel olarak bu bakım serumunun faydalarından bahsetmişlerdir. Saça sağladığı yarar ve onarım açısından oldukça kullanışlı bir üründür. Bunun yanında mavi su olarak adlandırılan ürün saçların taranması esnasında meydana gelen kırılmaları önlemek için saçların kolay bir şekilde açılmasını sağlar. Bu sebeple saçların bakımı için oldukça kullanışlı bir üründür. Kullanıcılar Zigavus blue serum saç bakım seti - mavi su (3al2öde) & dermaroller yorumlarında oldukça olumlu geri dönüşler yapmışlardır. Paket içerisinde bulunan dermaroller ise cildi yenileyici özelliğe sahip bir üründür. Üzerinde bulunan küçük iğnecikler ile cildi uyarır. Krem ve benzeri ürünlerin cilde daha kolay emilmesini sağlar. Kullanıcılar saç derisinde de bunun oldukça verimli bir şekilde kullanılabildiğini vurgulamışlardır. Hücre yenileme amacıyla da kullanılan bu ürün saç derisine canlılık katar. Yüz için de kullanılabilecek olan dermaroller anti- aging özelliğe sahiptir.

Blue Serum Saç Bakım Seti - Mavi Su (3al2öde) & Dermaroller Fiyatı

Blue Serum Saç Bakım Seti - Mavi Su (3al2öde) & Dermaroller Fiyatı

Blue serum saç bakım seti - mavi su (3al2öde) & dermaroller fiyatı kullanıcıların memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda oldukça uygun bir ürünüdür. Hem saç bakım seti hem mavi su hem de dermaroller içeren bu paket oldukça uygun bir fiyata müşterilere sunulmaktadır. Dermaroller hızlıca bitip tükenen bir ürün değildir. Satın alındığında uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Saç bakım ürünleri kullanılmadığı takdirde saçta yıpranmalar meydana gelir. Bu da ekstra kuaför masrafları demektir. Bu ekstra kuaför masrafları yerine saç bakım ürünleri kullanmak oldukça mantıklı bir seçimdir. Tüm bu durumlar düşünüldüğü takdirde Blue serum saç bakım seti - mavi su (3al2öde) & dermaroller uygun fiyatlı bir üründür. Kullananların oldukça memnun kaldığı ve iyi değerlendirmelerde bulunduğu ürüne Trendyol ile hızlı ve güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.