Zigana 3+1 Ev Tipi Için Ideal Boyut Profil Merdiven 3 Basamak

629 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,95 TL

Ürün Bilgileri

Zigana 3+1 Ev Tipi Için Ideal Boyut Profil Merdiven 3 Basamak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erdoğan E-Market Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KUBİLAY ERDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3490208514
    Bu ürün Erdoğan E-Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EV KULLANIMI İÇİN İDEAL BOYUTTUR !!! 144cm YÜKSEKLİK *44cm BASAMAK GENİŞLİK *12cm KAPANDIĞINDA ENİ *26cm EN ÜST TUTAMAK GENİŞLİĞİ AĞIRLIK:5KG EV KULLANIMI İÇİN İDEAL BOYUT VE YER KAPLAR . 3 BASAMAKLI DAYANIKLI PROFİL MERDİVEN 140KG KADAR YÜK TAŞIMA KAPASİTESİ Metal Aktiv Gas Kaynak *Katlanabilir, Hafiftir ve Kolay Taşınır. *Çok Fonksiyonlu Plastik Alet Tablası. *Güvenli, Dayanıklı ve Geniş Basamaklar. *Profesyoneller ve Evde Kullananlar İçin Elverişli *Kaymayı Önleyen Desenli Basamaklar ve Plastik Takozlar. *Çok fonksiyonlu Geniş Üst Tabla Basamak *Dış Ortama Şartlarına Dayanıklı Elektrostatik Toz Boya. **Vakumlu şeffaf ambalaj

Ürün Özellikleri

  • Tip Ev Tipi
  • Basamak Sayısı 3+1
Geri Bildirim Ver

Zigana 3+1 Ev Tipi İçin İdeal Boyut Profil Merdiven 3 Basamak

Günlük hayatta yapmanız gereken işlerde kimi zaman fiziksel koşullar bakımından yetersiz kalabilirsiniz. Merdivenler, günlük hayatta yaptığınız bu tip işleri kolaylaştıran çok fonksiyonlu pratik ürünlerdendir. Perde takmak için boyunuzun yeterli olmadığı alanlar olabilir. Bu gibi durumlarda, işinizi kolaylaştırmak amacıyla merdivene ihtiyaç duyabilirsiniz. Zigana 3+1 ev tipi için ideal boyut profil 3 basamak merdiven, kolay kullanımı ve hafif yapısıyla müşterilerin sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Özellikle iç mekan kullanımı için oldukça ideal olan bir modeldir. Merdiven satın alırken genellikle dikkat etmeniz gereken birtakım noktalar vardır. Kullanım amacınız ve alanınız, merdiven seçiminde göz önüne almanız gereken unsurların başında yer alır. Bu ürünle, merdiven kullanmanız gereken işlerinizi güvenli ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

  • Kolay kullanım
  • Kaymayı önleyen basamaklar
  • Sağlam tasarım

Zigana 3+1 Profil Merdiven Kullanım Alanları

Zigana 3+1 Profil Merdiven Kullanım Alanları

Tadilat gibi pek çok çeşitli işleri yaparken ihtiyaç duyabileceğiniz merdivenler, hemen hemen her evde bulunan eşyalar arasında yer alır. Zigana 3 basamak merdiven; 144 cm yüksekliği ve 5 kg’lık ağırlığı ile ev tipi kullanım için ideal boyuttadır. Son derece hafif olan bu ürünü, kolaylıkla bir yerden başka bir yere taşıyabilirsiniz. Yüksekliği ise standart tiptedir. Pek çok iç mekan için uygun boyuttadır. Kapandığında eni 12 cm şeklindedir. Katlanabilir yapıda bir merdivendir. Bu sayede ürünü, hem dar hem de küçük mekanlarda dahi kolaylıkla saklayabilirsiniz. Böylece yerden tasarruf edebilirsiniz. Zigana 3+1 profil merdivenin basamak genişliği ise 44 cm olarak dizayn edilir. Merdivenin basamakları, basmanız için geniş bir yüzey sunduğundan dolayı kolay bir şekilde yorulmazsınız. Böylelikle çalışma veriminizi uzun bir süre koruyabilirsiniz.

Kullanımı Pratik Zigana Ev Tipi 3+1 Basamaklı Merdiven

Kullanımı Pratik Zigana Ev Tipi 3+1 Basamaklı Merdiven

Zigana markalı ürün, metal aktif gaz kaynak kullanılarak üretilir. Oldukça dayanıklı olan bu ürün, 140 kg’a kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Model, hava koşullarından etkilenmeyen materyallerle üretilir. Zigana 3+1 ev tipi için ideal boyut profil 3 basamak merdiven kullananların bıraktıkları görüşler ürünün, özellikle boya badana işlerinde ve elektrik tesisatları gibi işlemler sırasında kullanışlı olduğu yönündedir. Modelin en üst tutamak genişliği 26 cm’dir. Ergonomik bir şekilde tasarlanan bu tutamak, en üst basamakta iş yaparken dahi güvenli olmanıza olanak sağlar. Zigana 3+1 ev tipi için ideal boyut profil merdiven 3 basamaklı model, evlerin genel yükseklikleri göz önünde bulundurularak üretilir. Ev haricinde ofis gibi başka iç mekanlarda da güvenle kullanılabilir. Patlayan bir ampulü değiştirmek için son derece güvenli olan bu merdiveni tercih edebilirsiniz.

Çok Fonksiyonlu Zigana Merdiven

Çok Fonksiyonlu Zigana Merdiven

Zigana markalı ürün, kaymayı önleyen basamaklarıyla güvenli ve rahat bir kullanım imkanı sunar. Ayaklarında bulunan plastik takozlar, çizilmeyi önleyerek bulunduğu yerde herhangi bir hasar oluşturmaz. Ayaklı merdivenin iki taraf arasında bağlantı görevi gören ve dengenin kurulmasını sağlayan mekanizması oldukça sağlamdır. Zigana 3+1 ev tipi için ideal boyut profil 3 basamak merdiven yorumlarına bakarak, ürünün kullanımı ve uzun vadede gösterdiği performansı hakkında bilgi edinebilirsiniz. Modelin en üst kısmında çok fonksiyonlu plastik bir alet tablası bulunur. Bu tablayı gerekli aletlerinizi koymak ya da badana gibi uzun süreli bir işi yaparken oturmak için kullanabilirsiniz. Zigana 3+1 ev tipi için ideal boyut profil 3 basamak merdiven fiyat bakımından, farklı bütçelere hitap eder. Ev işlerinizi kolaylaştıracak bu ürünü, siz de Trendyol üzerinden cazip fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz.