Zigana 3 1 Ev - Ofis Tipi Için Ideal Boyut Profil Merdiven 3 Basamak Kl Home

648 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,95 TL

Ürün Bilgileri

Zigana 3 1 Ev - Ofis Tipi Için Ideal Boyut Profil Merdiven 3 Basamak Kl Home

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mesut hırdavat Satıcı Ünvanı: MESUT YÜREKLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4404753982600001 Vergi Kimlik Numarası: 9950373576
    Bu ürün mesut hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EV KULLANIMI İÇİN İDEAL BOYUTTUR !!! 144cm YÜKSEKLİK *44cm BASAMAK GENİŞLİK *12cm KAPANDIĞINDA ENİ *26cm EN ÜST TUTAMAK GENİŞLİĞİ AĞIRLIK:5KG EV KULLANIMI İÇİN İDEAL BOYUT VE YER KAPLAR . KL HOME AİLESİ OLARAK BİZİ TERCİH ETİĞİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİZ 3 BASAMAKLI DAYANIKLI PROFİL MERDİVEN 140KG KADAR YÜK TAŞIMA KAPASİTESİ Metal Aktiv Gas Kaynak *Katlanabilir, Hafiftir ve Kolay Taşınır. *Çok Fonksiyonlu Plastik Alet Tablası. *Güvenli, Dayanıklı ve Geniş Basamaklar. *Profesyoneller ve Evde Kullananlar İçin Elverişli *Kaymayı Önleyen Desenli Basamaklar ve Plastik Takozlar. *Çok fonksiyonlu Geniş Üst Tabla Basamak *Dış Ortama Şartlarına Dayanıklı Elektrostatik Toz Boya. **Vakumlu şeffaf ambalaj

Ürün Özellikleri

  • Tip Ev Tipi
  • Basamak Sayısı 3+1
Geri Bildirim Ver

Zigana 3+1 Ev - Ofis Tipi İçin İdeal Boyut Profil Merdiven 3 Basamak KL Home

Ev tipi merdivenler tadilat ve boya yaparken, perde asarken ve daha pek çok alanda kolaylık sağlar. Zemine sağlam bir şekilde sabitlendiği için ev kazaları riskini azaltır. Zigana 3+1 ev ofis tipi için ideal boyut profil merdiven 3 basamak KL HOME oldukça sağlamdır. Kenarlarında bulunan plastik takozlar vücudunuzun ve duvarların çizilmesini önler. Alt ayak kısımlarında bulunan plastik takozlar merdivenin kaymasını önleyerek ev kazalarının ve sakatlanmaların önüne geçmeyi amaçlar. Böylece rahat hareket edebilirsiniz. Üst raflara yetişmek, perde asmak, boya yapmak, ampul değiştirmek gibi işlerini yaparken pratik kullanımı ile kolaylık sağlar. Bütün işleriniz için yeterli olan 114 cm yüksekliği ile ideal boyuta sahiptir. 44 cm basamak genişliği rahat hareket etmenize imkan verir.

  • İdeal yükseklik ve basamak genişliği
  • Sağlam yapı
  • Çizilmeyi ve kaymayı önleyen plastik takozlar

Kolaylık Sağlayan Zigana 3+1 Ev Ofis Tipi Merdiven

Kolaylık Sağlayan Zigana 3+1 Ev Ofis Tipi Merdiven

Merdivenler hem ev hem de ofis ortamlarında kullanılan ürünlerdir. Zigana 3+1 ev ofis tipi için ideal boyut profil merdiven 3 basamaklıdır. Ofis ortamında üst raflara yetişme, evde ampul değiştirme, perde takma gibi işlemler için kullanabilirsiniz. Tadilat ve boya yaparken kolaylık sağlayabilir. Desenli basamakları kaydırmaz özelliktedir, böylece rahat hareket etme imkanı verir. Kapandığında 12 cm olan eni sayesinde yer kaplamaz. 26 cm üst tutamak kısmına iş aletlerinizi koyabilirsiniz. Ev ve ofis için ideal boyuttadır. 140 kilograma kadar taşıma kapasite bulunan merdiven oldukça dayanıklı materyallerden üretilir. Dilerseniz ev, ofis gibi ortamlarda tercih edebilir dilerseniz profesyonel kullanım için satın alabilirsiniz. Zigana 3+1 ev ofis tipi merdiven kenarlarında ve alt ayaklarında bulunan plastik kaplamalar sayesinde duvarların ve eşyaların çizilmesini önler.

Dayanıklı ve Konforlu Yapısı ile Zigana 3+1 Merdiven

Dayanıklı ve Konforlu Yapısı ile Zigana 3+1 Merdiven

Zigana merdiven sağlam yapısı ile dikkat çeker. Basamaklar ve alt ayak kısmı kaydırmaz özelliktedir. Böylece düşme, sakatlanma gibi istenmeyen ev kazalarının önüne geçebilirsiniz. Basamak genişliği 44 cm olan merdiven konforlu bir kullanım sağlar. Basamakların geniş olması üzerinde rahat hareket etmenize imkan vererek düşmenizi engeller. 140 kg taşıma kapasitesi sayesinde herkes için kullanıma uygundur. Ev ve ofis ortamında kullanım için uygundur. Zigana 3+1 merdiven, 3 basamak ve 1 üst basamak ideal yüksekliği sayesinde tavan, korniş, üst raflar gibi alanlara ulaşmanızı kolaylaştırır. Merdivene monte edilen plastik takozlar hem kaymanızı hem eşya ve duvarlarınızın çizilmesini önler. Fonksiyonel üst tutamak ve tablası iş yaparken aletlerinizi koymanız için uygun olabilir. Dış ortam şartlarına ve hava koşullarına dayanıklı elektrostatik toz boya kaplamalıdır. Sağlam yapısı sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden Zigana Merdiven Fiyatı

Her Bütçeye Hitap Eden Zigana Merdiven Fiyatı

Ev ve ofis tipi merdivenler hayatınızı kolaylaştırabilir. Boyunuzun yetişmediği alanlara ulaşmak için merdiven kullanabilirsiniz. Ampul değiştirirken, üst raflara ulaşmak için, perde takarken Zigana merdivenden faydalanabilirsiniz. 144 cm yüksekliği ile ev ve ofis kullanımı için ideal boyuttadır. 3 basamak ve 1 üst tabladan oluşan ürünün basamak enleri oldukça geniştir. Desenli tasarımı sayesinde kaydırmaz özellikte olan basamaklar kullanım konforu sağlar. Dayanıklı profil merdiven, uzun kullanım ömrüne sahiptir. Merdivende bulunan plastik takozlar hem eşyalarınızın çizilmesini hem de merdivenin kaymasını önler. Zigana 3+1 ev ofis tipi merdiven fiyatları her bütçeye hitap eder. Zigana merdiven fiyatlarını inceleyebilir, müşteri deneyimlerinden yararlanmak için Zigana 3+1 ev ofis tipi merdiven yorumlarına göz atabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıran bu merdiveni güvenli ve keyifli online alışverişin adresi Trendyol ayrıcalığıyla satın alabilirsiniz.