Zigana 3 1-4 1-5 1 Ev- Ofis Için Ideal Kullanım Boyut Profil 3 Basamak Dt Shop Merdiven

800 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149,95 TL

Ürün Bilgileri

Zigana 3 1-4 1-5 1 Ev- Ofis Için Ideal Kullanım Boyut Profil 3 Basamak Dt Shop Merdiven

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EREN TİCARET KONYA Satıcı Ünvanı: EREN ARICILIK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0353114920200001 Vergi Kimlik Numarası: 3531149202
    Bu ürün EREN TİCARET KONYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EV ve OFİS KULLANIMI İÇİN İDEAL BOYUTTUR !!! DT HIRDAVAT AİLESİ OLARAK BOY:144CM EN:44CM BASAMAK ARALIĞI 26CM EN ÜST BASAMAK 95 CM AĞIRLIK:5KG EV KULLANIMI İÇİN İDEAL BOYUT VE YER KAPLAR . DT HIRDAVAT AİLESİ OLARAK BİZİ TERCİH ETİĞİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİZ 3 BASAMAKLI DAYANIKLI PROFİL MERDİVEN DT HIRDAVAT AİLESİ OLARAK 140KG KADAR YÜK TAŞIMA KAPASİTESİ Metal Aktiv Gas Kaynak *Katlanabilir, Hafiftir ve Kolay Taşınır. *Çok Fonksiyonlu Plastik Alet Tablası. *Güvenli, Dayanıklı ve Geniş Basamaklar. *Profesyoneller ve Evde Kullananlar İçin Elverişli *Kaymayı Önleyen Desenli Basamaklar ve Plastik Takozlar. *Çok fonksiyonlu Geniş Üst Tabla Basamak *Dış Ortama Şartlarına Dayanıklı Elektrostatik Toz Boya. DAHA FAZLA DT HIRDAVAT AİLESİ ÜRÜN İÇİN TIKLAYINIZ :

Ürün Özellikleri

  • Basamak Sayısı 5+1
Geri Bildirim Ver

Zigana Merdiven Ev Ofis İçin 3 Basamak 3+1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

DT Shop Zigana 3 basamak merdiven hem iş yeri hem de ev kullanımına son derece uygun bir üründür. İdeal boyutları sayesinde merdiven, ev içerisinde az yer kaplar. Kullanmadığınız zamanlarda kolaylıkla kapatıp taşınabildiği için hemen hemen bütün kullanıcılar tarafından beğenilir. Hem sağlam hem portatif olan ürün nerede olursanız olun ihtiyaç duyduğunuzda en gözde yardımcılarınızdan biri olabilir. 3 basamaklı merdivenin ayrıca 4+1 ve 5+1 seçenekleri de bulunur. DT Shop Zigana 3 basamak merdiven, donanımlı özellikleri sayesinde kullanıcısına güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım vadeder.

  • Ölçü: 144 x 44 cm
  • Ağırlık: 5 kg
  • Yük Taşıma Kapasitesi: 140 kg

Zigana 3 Basamak Dt Shop Merdivenin Özellikleri Neler?

DT Shop Zigana 3 basamak merdiven, toplamda 3 adet basamağa sahiptir. Merdivenin boyu 144, eni ise 44 cm’den oluşur. Boyutları sayesinde ideal bir kullanım ve kolay saklama imkânı sunar. Basamak aralıkları 26 cm olarak ölçülür. En üst basamak ile merdivenin üst bölgesinin aralığı ise 95 cm’dir. Ebatlar, hemen hemen herkesin kullanımına uygun olacak şekilde titizlikle tasarlanır. Merdivenin kendi ağırlığı ise 5 kg’dır. DT Shop Zigana 3+1 basamak merdivenin katlanabilirlik özelliği de mevcuttur. Oldukça portatif olan bu gereçte çok fonksiyonlu plastik alet tablası bulunur. Ayrıca DT Shop zigana 3 basamak merdiven basamakları geniştir ve kaymayı önleyen desenlerden oluşur. Gerecin ayakları ise kaymaz taban plastik takozlardan oluşur. Bu özellikleri sayesinde badal, kullanıcısına güvenli bir kullanım sunar.

Zigana 3 Basamak Dt Merdiven Hangi Alanlarda Kullanılabilir?

DT Shop Zigana 3+1-4+1-5+1 3 basamak merdivenin basamak sayıları farklı kullanım alanlarında tercih edilir. 144 cm yüksekliği bulunan DT Shop Zigana 3 basamak merdiven, yerden yaklaşık olarak 2 metre yükseklikteki işlerinizi yapmanız için uygundur. Ancak bu yükseklik sizin için yeterli değilse DT Shop Zigana 4+1 basamak merdiveni tercih edebilirsiniz. Diğer seçenek ise bir basamak daha ekleyerek 5 basamaklı bir merdiven satın almaktır. DT Shop Zigana 5+1 basamak merdiven, yapılması gereken işin 3 metrenin üzerinde olduğu zamanlarda tercih edilir. DT Shop Zigana 3 basamak merdiven, basit ev işlerinde kullanılabilir. Merdivene çıkarak rahat bir şekilde perde asabilirsiniz. Gereç bunun haricinde tadilat işlerinde de kullanılabilir. Özellikleri sayesinde badal hem ev hem de profesyonel anlamda kullanıma uygundur.

Zigana 3 Basamak Dt Shop Merdiven Dayanıklı mı?

DT Shop Zigana 3 basamak merdiven, son derece dayanıklı ve kalitelidir. Ürün tasarlanırken güvenli kullanımıyla birlikte pek çok kişiye hitap edebilmesi de göz önüne alınır. Oldukça sağlam materyaller kullanılarak üretilen merdivenin yük taşıma kapasitesi tam 140 kg’dır. Yüksek taşıma kapasitesi bulunan DT Shop zigana 3 basamak merdiven, bu özelliğiyle 140 kg’ın altında olan herkese hitap etmeyi başarır. Ağırlığa karşı son derece dayanıklı tutumlar sergileyen gereç, dış darbelere ve fiziksel hava şartlarına da oldukça dayanıklıdır. DT Shop zigana 3 basamak merdivenin yapımında dış ortam şartlarına dayanıklı olan elektrostatik boya kullanılır. Elektrostatik boya sayesinde merdiven, sıcaklık, soğukluk, nem ya da yere düşürme gibi zor şartlar altında bile canlılığını korur. Herhangi bir kararma, solma, boyası kalkma ya da küflenme durumuyla karşı karşıya kalmazsınız. Tüm bu özellikleri açısından oldukça kullanışlı bir üründür. Sizin de böyle bir hırdavat eşyasına ihtiyacınız varsa Trendyol üzerinden DT Shop Zigana 3 basamak merdiven yorumlarını okuyabilir ve satın alabilirsiniz.