7
Tonik kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Ziaja Manuka Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Tonik - Normal, Yağlı Ve Karma Cilt 200 ml

152,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ziaja Manuka Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Tonik - Normal, Yağlı Ve Karma Cilt 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Watsons Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Watsons tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Normal, yağlı ve karma ciltlerin günlük bakımı için gözenek sıkılaştırıcı yüz toniği. vegan %98 doğal kaynaklı içerik faydalar Normal, yağlı ve karma ciltlerin günlük bakımı için sıkılaştırıcı yüz toniği. Cildi temizler ve makyajın çıkarılmasını tamamlar. . Genişlemiş gözenekleri azaltır ve akne lezyonlarını yatıştırmaya yardımcı olur. Nazikçe peeling aktivitesine sahip organik asitler içerir. Cildi daha ileri kozmetik tedaviler için hazırlar. cilt tipi normal cilt, yağlı cilt, karma cilt kullanım talimatları Temizlenmiş cilt üzerine pamuk yardımıyla uygulayın. Sabah ve akşam kullanın. En iyi sonuç için Ziaja Manuka Tree serisinin diğer ürünleri ile birlikte kullanın. etken maddeler manuka yaprağı özü, çinko koket sülfat, badem asidi, laktobiyonik asit, provitamin B5 (D-pantenol) hacim 200 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Karma
  • Tip Sprey
  • İçerik AHA / BHA
  • Ek Özellik Vegan
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Ziaja Manuka Akneli Cilt Sıkılaştırıcı Tonik

Cilt yüzeyinde günlük hayatın koşuşturmasına bağlı olarak kirlenmeler meydana gelir. Özellikle karma ve yağlı ciltlere sahip olan kişiler ciltte oluşan yağ gözeneklerinin tıkanmasını ve cildin nefes almamasına sebep olur. Bu durumda cildin sağlıksız ve mat bir görünüme sahip olmasına yol açar. Ziaja Manuka akneli cilt sıkılaştırıcı tonik 5901887029649 cilt yüzeyinde oluşan kirlenmelerden arındırır. Ayrıca makyaj kalıntıları ve makyaj ürünlerinin içerisindeki bulunan yağ kalıntılarını da kolayca temizler. Cilt yüzeyinde oluşan kirlenmelerden arındırırken aynı zamanda cildin yenilenmesini destekler. Cilt yüzeyinde oluşabilecek sivilce ve akne lezyonlarını önlemeye yardımcı olur. Cildin bir sonraki gün için kendisini yenilemesini ve hazırlanmasını sağlar. Yağlı ve karma ciltlerde oluşan gözenek tıkanmalarına karşı koruma sağlar. Tıkanmış gözeneklerin açılmasında ve yeniden oluşmasının önlenmesinde büyük faydaları vardır.

 
  • Cilt yüzeyini kirlerden arındırır.
  • Gözeneklerin sıkılaşmasını sağlar.
  • Cildin yenilenmesine ve daha parlak gözükmesine yardımcı olur.

Ziaja Manuka Akneli Cilt Sıkılaştırıcı Tonik Özellikleri

Ziaja Manuka Akneli Cilt Sıkılaştırıcı Tonik Özellikleri

Ziaja Manuka akneli cilt sıkılaştırıcı tonik içeriğinde bulunan Manuka ağacı yaprağı sayesinde cildi derinlemesine temizler. Makyaj kalıntılarından oluşabilecek cilt tıkanıklarının önüne geçerek cildin daha parlak ve sağlıklı görünmesini destekler. Kir ve yağdan arınmış cildin kendini yenileme sürecine destek vererek sürecin hızlanmasına yardımcı olur. Özellikle karma ve yağlı cilt tipine sahip bireylerin ciltlerine üstün bakım sağlar. Bu sayede akne oluşumuna engel olarak cildin pürüzsüz bir görünüme sahip olmasını hedefler. Cilt sıkılaştırıcı tonik sonrasında cildin makyaj için hazır olmasını sağlar. Makyaj yapmadan önce cildin derinlemesine temizlenmesi oldukça önemlidir. Cildin nefes alması ve gözeneklerin yeniden yağlarla tıkanmaması için düzenli bir kullanım gerçekleştirilmelidir.

 

Ziaja Manuka Akneli Cilt Sıkılaştırıcı Tonik İçeriği

Ziaja Manuka Akneli Cilt Sıkılaştırıcı Tonik İçeriği

Ziaja Manuka akneli cilt sıkılaştırıcı tonik 200 ml içeriğinde Aqua ve Gliserin bulunur. Gliserin, cilt yüzeyinde nem tutucu özelliği bulunan bir maddedir. Bu sayede cildin daha canlı ve cilt tonunun daha eşit bir şekilde görünmesini destekler. Ayrıca içerisinde bulunan Panthenol ve Propylene Glycol ile de cilt yüzeyinde oluşan tahrişin iyileşmesine yardımcı olur. Cilt bazen kozmetik ürünlerinden bazen de oluşan sivilce ve akne gibi durumlarda hasar alabilir. Cilt sıkılaştırıcı tonik içeriğinde bulunan Panthenol cildin nem oranını artırarak bu hasarların önüne geçer. Cilt yüzeyinde bulunan bakterilerin dengesini sağlar. Cildin ölü derilerden arınmasını destekleyerek cildin yenilenmesine yardımcı olur. Avustralya ve Yeni Zelanda bölgelerinde yetişen Manuka ağacı cilt yüzeyinde sivilce oluşumuna neden olan iltihapların arındırılmasında etkilidir. Bu sayede cilt sağlığını korumada oldukça etkilidir.

 

Ziaja Manuka Akneli Cilt Sıkılaştırıcı Tonik Fiyatı ve Yorumları

Ziaja Manuka Akneli Cilt Sıkılaştırıcı Tonik Fiyatı ve Yorumları

12 yaşının üzeri kişiler Ziaja Manuka akneli cilt sıkılaştırıcı tonik ürününü rahatlıkla kullanabilir. Hassas cilde sahip olan bireyler kullanım sırasında oldukça dikkat etmelilerdir. Özellikle normal, karma ve yağlı cilt tipine sahip olan bireyler için kullanıma uygundur. Akneli cilt sıkılaştırıcı toniği her gün sabah ve akşam olmak üzere iki kere kullanmalısınız. Pamuklu bir ped ile cilt yüzeyine yeterli ve eşit miktarda uygulanmalıdır. Tonik uygulanmadan önce cilt temizliğinin yapılmış olmasına dikkat etmelisiniz. Tonik, cilt temizliğinin ardından kalan kir ve lekelerin arınmasını ve cildin ihtiyacı olan vitamin ve nemin cilt yüzeyinde kalmasını destekler. Ziaja Manuka akneli cilt sıkılaştırıcı tonik kullananlar düzenli ve yeterli bir şekilde kullanmaya özen gösterdikleri takdirde olumlu sonuçlar alabilirler. Ziaja Manuka akneli cilt gözenek sıkılaştırıcı tonik 200 ml fiyatı, yorum ve değerlendirmeleri için Trendyol’u inceleyebilirsiniz. Dilerseniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.