Ziaja Acai Berry Antioksidan Ve Hyaluronik Asit Tonik 200 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
164,90 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ziaja Acai Berry Antioksidan Ve Hyaluronik Asit Tonik 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kentmis Satıcı Ünvanı: KENTMİS KOZMETİK GIDA İNŞAAT TURİZM YAZILIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0544062667700018 Vergi Kimlik Numarası: 5440626677
    Bu ürün Kentmis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Epidermisi etkili bir şekilde nemlendirir ve tonlandırır.
  • Gün boyunca sis olarak da kullanılabilir.
  • Tazelik hissi sağlar.
  • Ciltte hoş bir koku bırakır.
  • NASIL KULLANILIR: Pamuklu bir ped ile az miktarda toner uygulayın ve cildi nazikçe silin. Sabah ve akşam kullanın.
  • ANA MALZEMELER: hyaluronik asit, provitamin B5 (D-pantenol), C vitamini, acai berry, kalsiyum glukonat
  • yaş: 17+
  • cilt: hassas, yorgun, donuk
  • İÇERİK: Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Polysorbate 20, Panthenol, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Ascorbyl Glucoside, Calcium Gluconate, Sodium Hyaluronate, Sodium Cocoamphoacetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citronellol, Citric Acid.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Tip Sprey
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Ek Özellik Vegan
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Ziaja Acai Meyvesi Özlü Hyaluronik Asit Tonik 200 ML

Doğal içerikli olarak hazırlanan acai meyve özlü tonik, her dönem yoğun rağbet görür. Yıpranan cildinizi en iyi şekilde nemlendirmek ve cilt tonunuzu ideal seviyede oluşturmak için Ziaja Acai meyvesi özlü Hyaluronik asit tonik 200 ml seçeneğini kullanabilirsiniz. Ürün, içeriğinde yer alan özel formülü sayesinde cildinizin nem dengesini kazanmasına yardımcı olur. Cildinizin yeniden canlanmasına ve taze bir yapıda olmasına büyük oranda katkı sağlar. Cilt üzerinde son derece hoş bir koku bırakır. Hassas ve bitkin cilt yapıları için uygundur. 17 yaş ve üzeri kişilerin cilt yapısı için idealdir. Yıpranan cildi besler. Kurumuş ciltleri nemlendirir. Cildin daha ferah ve aydınlık görünmesine yardımcı olur. Ziaja Acai meyvesi özlü Hyaluronik asitli tonik ile kötü görünümdeki cildinizi yeniden canlandırabilirsiniz.

  • Taze cilt imkanı
  • Nemlendirici etki
  • Hoş koku

Etkili Ziamja Acai Meyveli Hyaluronik Asit Tonik 200 ml

Etkili Ziamja Acai Meyveli Hyaluronik Asit Tonik 200 ml

Cilt, gün içinde çeşitli etkilere maruz kalır. Bu etkiler arasında yer alan güneş ışığı, rüzgar, yanlış beslenme, sigara ve alkol gibi pek çok unsur, cildin vaktinden önce yıpranmasına neden olur. Cildin eski taze yapısını yeniden canlandırmak adına özel hazırlanmış içeriği ile 5901887042259 kodlu ürün üst düzey fayda sağlar. Kuruyan cildinizin nem dengesine katkı sunar. Cilt yüzeyinde yer alan ton farkını ortadan kaldırabilir. Böylece cildiniz daha genç ve taze görünür. Tüm bu etkilerinin yanı sıra ciltte hoş ve güzel bir koku bırakır. Ziaja Acai meyvesi özlü Hyaluronik asit tonik 200 ml yorumları kısmında ürünü daha önce kullanan kişiler değerlendirmelerini görebilirsiniz. Yorumları okuyarak ürünün etkileri ve özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Böylece ürüne dair kafanızda oluşan sorulara da yanıt bulabilirsiniz.

Faydalı Ziamja Acai Meyvesi Özlü Hyaluronik Asit Tonik

Faydalı Ziamja Acai Meyvesi Özlü Hyaluronik Asit Tonik

Beğeni kazanan bu seçenek, cilde sağlamış olduğu etkiler ve yararlar ile son derece avantajlı bir ürün olarak karşınıza çıkar. Ürün, içeriğinde yer alan doğal bileşenler cildin ihtiyacı olan besin değerlerini iyi şekilde karşılar. Bu sayede cildiniz beslenerek iyi bir görünüm kazanır. Ziaja Acai meyvesi özlü Hyaluronik asit tonik 200 ml kullananlar bu seçenekten gayet memnundurlar. Bu çok etkili ve cildinize dost ürünü kullanmak da son derece basittir. Ürün kullanımı için öncelikle pamuklu bir ped almak gerekir. Az oranda tonik pede sürülür. Yumuşak bir şekilde cilt silinir. Günde iki kez sabah ve akşam olmak üzere ürünü kullanabilirsiniz. Cildinize pek çok yarar sağlayan ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Ziaja Acai meyvesi özlü Hyaluronik asit tonik 200 ml satın alıp siz de cildinizi yeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Ziamja Acai Meyvesi Özlü Hyaluronik Asit Tonik 200 ml Fiyatı

Ziamja Acai Meyvesi Özlü Hyaluronik Asit Tonik 200 ml Fiyatı

Yıpranan cilt yapısını onarıp genç ve taze görünüm kazanmak için en etkili ürünlerden biri şüphesiz bakım toniğidir. Ürün içerisinde cilde fayda sağlayacak pek çok bileşen bulunur. Doğal özlerle hazırlanan bu bileşenler sayesinde cildiniz beslenir. Kaybedilen nem dengesi cildinize yeniden kazandırılır. Cildinizdeki ton farkları da minimum düzeye indirilir. Böylece cildiniz taptaze ve duru bir görünüme kavuşur. Etkisi pek çok olan ürün, cazip fiyat seçenekleri ile satışa sunulur. Ziaja Acai meyvesi özlü Hyaluronik asit tonik 200 ml fiyatı pek çok bütçeye hitap eder. Siz de bu ürünü hesaplı bir şekilde satın alabilirsiniz. Siparişinizi Trendyol üzerinden kolay bir şekilde verebilirsiniz. Siz de bu ürünü satın alarak hem hesaplı hem kaliteli cilt bakım ürününe sahip olmanın avantajını yaşayabilirsiniz.