ZHIYUN Smooth Q3 Gimbal

3.299 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ZHIYUN Smooth Q3 Gimbal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tripod Fotoğrafçılık Ltd. Şti. Satıcı Ünvanı: TRİPOD FOTOĞRAFÇILIK FOTOĞRAF ELEKTRONİK CİHAZLAR VE MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859041601800013 Vergi Kimlik Numarası: 8590416018
    Bu ürün Tripod Fotoğrafçılık Ltd. Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Smooth Q3 Gimbal

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Zhiyun Smooth Q3 Gimbal

Gimbal yani diğer adıyla dengeleme halkaları, çekim sırasında kameranın titreyerek görüntüyü bozmasının önüne geçmek için tasarlanan ürünlerdir. Akıcı ve güzel gözüken video çekimler yapmak için kullanılır. Bu halkalar, kameranın hareket etmesi sonucu ortaya çıkan görüntü bozulmalarını minimuma indirir. Zhiyun Smooth Q3 gimbal bu amaçla üretilen gelişmiş bir üründür. Size akıllı bir çekim deneyimi sunarak kusursuz görüntüler elde etmenize imkan tanır. Akıllı telefonunuzla beraber kullanabileceğiniz dengeleme halkanızla harika bir sanat eseri ortaya çıkarabilirsiniz. Tek kullanımı, fonksiyonel tuş düzeni ve üç eksenli yapısıyla ergonomik tasarımlı bir araçtır. Q3 gimbalın kolay kullanımı ve pürüzsüz çekim sağlayan özellikleriyle yakalanması gereken önemli anları kaçırmazsınız. Siz de bu işlevsel ürünle çekimleri kolaylaştırabilirsiniz.

  • Ayarlanabilir üç parlaklık seviyesi
  • Tek elle kullanılabilir tasarım
  • Üç eksenli yapı

Beğenilen Zhiyun Smooth Q3 Gimbal Özellikleri

Beğenilen Zhiyun Smooth Q3 Gimbal Özellikleri

Birçok teknik özelliği özenle düşünülerek hazırlanan Zhiyun Smooth Gimbal Q3 ile çekimlerinizi mükemmele yaklaştırabilirsiniz. Rahat bir kullanım için tek elinizle kolayca kullanabileceğiniz biçimde dizayn edilir. Kararlı ve pürüzsüz çekim sağlamak için üç eksenli yapısı vardır. Sürgülü tasarımıyla hareket halindeyken istediğiniz an çekim yapmanızı ve kapatmanızı sağlar. Zhiyun Smooth Q3, ayarlanabilir parlaklık seviyesiyle çekim sırasında ışık ayarını da kolayca yapabilirsiniz. Dokunmatik düğmeleriyle 180° hareket edebilen döner dolgu ışığını kullanarak ışığı istediğiniz yöne çevirebilirsiniz. Ürün, azdan çoğa doğru kademeli aydınlık artırma da yapma imkanı sağlar. Smooth Q3 gimbal uygulaması aracılığıyla tek dokunuşunuzla SmartFollow özelliğini etkinleştirmeniz mümkündür. Standart şarj süresi 3 saat olan ürünün çalışma süresi ise 7-15 saat arasıdır. Zhiyun Smooth Gimbal ile tüm bu fonksiyonel ve konforlu özellikleri kullanarak kusursuz ve çarpıcı çekimler yapabilirsiniz.

Eşsiz Zhiyun Smooth Q3 Gimbal Avantajları

Eşsiz Zhiyun Smooth Q3 Gimbal Avantajları

Teknolojik ve konforlu özelliklerin size getireceği bir dolu avantaj vardır. Çekime tek bir düğmeye basarak başlayabilir ve hız kazanabilirsiniz. Panorama moduyla geniş mesafelerin çekimlerini detaylı ve rahatça yapabilirsiniz. 340 gram ağırlığıyla çekim yaparken yorulmadan uzun süre kullanabileceğiniz bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Canlı yayın yapanlar için oldukça avantajlı bir seçenek olacak Zhiyun Q3 gimbal, elinizin altındaki tek bir tuşla kontrollü hareket etmenizi sağlarken hareket ettiğiniz yayınlarda görüntüyü kusursuzlaştırır. Video içeriği üreten ve yayın yapan kişiler için oldukça avantajlı bir üründür. Yapmak istenilen tüm işlemleri oldukça kolaylaştırarak görüntüyü de mükemmelleştirir. Çekim yapma ihtiyacı duyan herkes için avantajlı özellikleriyle keyif ve konfor veren bir üründür. Manzara ve portre modlarıyla fotoğraf çekerken zorlanmanızı engelleyerek çarpıcı görüntüler elde etmenizi sağlar. Kolunuzun yetmediği durumlarda ürün ihtiyacınız olan yardımı sağlar.

Kullanışlı Zhiyun Smooth Q3 Gimbal Tasarımı

Kullanışlı Zhiyun Smooth Q3 Gimbal Tasarımı

Kaymayan sapıyla ergonomik bir tasarıma sahip olan Zhiyun gimbal dışarda kullanılırken teknolojik modeliyle göz alıcı görünür. Dolly yakınlaştırma modunu kullanarak odaklamak istediğiniz yere kamera efektleri eklemenizi ve zoom yapmanızı sağlar. Nesneye yaklaşıp uzaklaşarak farklı ve göz alıcı bir görünüm oluşturur. Bu akıllı çekim deneyimi gimbalınızın açık gri rengiyle birleşerek sizin için oldukça avantajlı bir tasarım haline gelir. Akıllı düzenleme yapma imkanı sağlayarak fotoğraflarınızda yapmak istediğiniz değişiklik ve efekt işlerinize de yardım eder. Farklı yönlerinizi gösterebilmeniz için MagicClone özelliğini kullanarak kendinizi klonlayabilirsiniz. Bu sayede birden fazla görüntü çekimi yaparak hepsini aynı ekranda düzenleyebilirsiniz. Tüm bu özellikleri kullanabilmek için ihtiyacınız olan Zhiyun Smooth Q3 gimbal ve akıllı telefonunuzdur. Zhiyun Smooth Q3 fiyatlarına Trendyol üzerinden ulaşabilir ve kusursuz çekimlerinize istediğiniz zaman başlayarak çektiğiniz fotoğrafların istediğiniz gibi çıkmasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz Zhiyun Smooth Q3 gimbal yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.