Zeze Kostüm Leon Kostümü Brawl Stars Kıyafeti

1.079 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 5-6 Yaş
5-6 Yaş
7-8 Yaş
9-10 Yaş
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zeze Kostüm Leon Kostümü Brawl Stars Kıyafeti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zeze Kostüm Satıcı Ünvanı: TİAMAT BİLİŞİM SATIŞ PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844113433200001 Vergi Kimlik Numarası: 8441134332
    Bu ürün Zeze Kostüm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 Pamuklu Lacoste kumaştan üretilmiştir. Kapüşonlu sweatshirt ve şort olarak iki parçadır. 30 derecede yıkanabilir. Lütfen ölçü tablosunu kontrol ederek sipariş veriniz. Soru ve önerileriniz için biz ulaşabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • Bel 64
  • Boy 150
Geri Bildirim Ver

Zeze Kostüm BSL2021 Brawl Stars Kıyafeti Leon Kostümü

Zeze kostüm leon kostümü, dünyaca ünlü Brawl Stars karakteri olan Leon’un kostümüdür. Çocukların çok sevdiği Brawl Stars oyunu, içerisinde barındırdığı pek çok karakter ile bilinmektedir. Oldukça sevilen bir karakter olan Leon, gözlerinin kapüşonla kapandığı ünlü kostümüyle dikkat çekmektedir. Karakterin birebir aynı kostümü olmasıyla birlikte çocukların ilgisini toplayan kostümün birçok bedeni bulunmaktadır. Unisex olmasıyla birlikte hem erkek hem de kızlarla uyum sağlamaktadır. Yeşil, sarı ve mavi renklerle hazırlanan kostüm kapşonlu ve kuyruk detaylıdır. Fermuarlı yapısıyla kolay giydirilip çıkarılabilmektedir. %100 pamuklu lacoste yapılmış olması çocuğunuzun cildini rahatsız etmeyecektir. Kapüşonlu sweatshirt ve şort olarak iki parça halinde satılmaktadır.

  • Kapüşonlu sweatshirt ve şortu ile iki parça halindedir.
  • %100 organik pamuklu lakost kumaştan üretilmiştir.
  • Yaz aylarında kullanılması önerilmektedir.

Zeze Kostüm Leon Kostümü Tasarım Özellikleri Nasıldır?

Zeze Kostüm Leon Kostümü Tasarım Özellikleri Nasıldır?

Zeze kostüm brawl stars kıyafeti, %100 organik pamuklu lacoste kumaştan yapılmıştır ve çocuğunuzun cildine zarar vermemek üzere dizayn edilmiştir. Doğal bir lif olan pamukla üretilmiş kumaşlar, en sağlıklı kumaşlar olarak bilinmektedir. Hem dayanıklı hem de rata olma özelliklerine sahip pamuklu kumaşlar çocuklar için sıklıkla tercih edilen kumaş çeşitleri arasındadır. Lakost kumaşlar sık ilmekli olarak üretildiğinden teri emip ve çocuğunuzun hasta olmasını engellemektedir. Yeşil, mavi ve sarı renklerden oluşan fermuarlı üst parçası kolaylıkla giyilebilmektedir. Alt parçası düz renk lacivert bir şorttan oluşmaktadır ve unisex tercih edilebilmektedir. Dermatologların ve pedagogların sıklıkla önerdiği bir kumaş türünden üretilen Brawl Stars Leon kostümü, çocuğunuza rahatlıkla giydirebileceğiniz bir kostüm olacaktır.

Zeze Kostüm Leon Kostümü Nasıl Temizlenir?

Zeze Kostüm Leon Kostümü Nasıl Temizlenir?

Zeze kostüm leon kostümü oldukça kullanışlı olduğundan sıklıkla yıkayıp yeniden kullanabilirsiniz. Renklilerle birlikte yıkayabileceğiniz gibi ayrı olarak da yıkabileceğiniz üründe dikkat edilmesi gereken birkaç yıkama önerisi bulunmaktadır. Çamaşır makinenizin narin bölümünde yıkamanız gereken kostümü, 30 derece sıcaklığın üzerinde hiç bir şekilde yıkamayınız. Kısa mod veya günlük mod yardımıyla da yıkayabileceğiniz kostümü herhangi bir sıkma işlemine maruz bırakmayınız. Pompalama ve sıkma işlemelerinden uzak durarak, 30 derece sıcaklıkta narin mod yardımıyla yıkamak, olası en güzel sonucu almanızı sağlayacak ve ürününüzün daha uzun yıllar kullanımına olanak tanımaktadır. Kurutma makinesi kullanımınız tavsiye edilmemektedir. Asılarak kurutulması tavsiye edilmektedir. Ürün ütüleme gerektirmez, lakost kumaş kırışmamaktadır. Ütüleme gereken durumlarda düşük sıcaklıkta ve yüksek buharda kostüm hala nemliyken ve 30 derece ve altındaki sıcaklıklarda ütülemeniz gerekmektedir.

Zeze Kostüm Leon Kostümü Nerelerde Kullanılır?

Zeze Kostüm Leon Kostümü Nerelerde Kullanılır?

Zeze kostüm leon kostüm fiyatı, ürünün günlük kullanım sağlaması için oldukça uygundur. Dilerseniz pijama, dilerseniz bir cadılar bayramı kostümü, dilerseniz plaj sonrası giydirme havlusu olarak kullanabileceğiniz bu kostüm, çocuklarınızın spor yaparken ya da okula giderken giymek isteyeceği bir kıyafet haline gelecektir. Dikkat edilmesi gereken önemli bir detay ise ürünün mevsimlik olarak üretilmesidir. Kısa kollu ve şort boy olan ürün yaz mevsimlerinde kullanımı ideal bir kostüm olarak üretilmektedir. Diğer mevsimlerde kullanıma uygun değildir ve ebeveyn kontrolünde giydirilebilmektedir. Fermuarlı kapüşonun altına boğazlı bir kazak giydirilip, lacivert şortun altına ise kalın ve sıcak tutan taytlardan giydirip her mevsim kullanıma uygun hale getirebilirsiniz. Kullanıcı değerlendirmelerine göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilir ve siz de kendi değerlendirmenizi bırakabilirsiniz. Zeze kostüm brawl stars kıyafeti yorumlarına göz atabilir ve satıcı soruları kısmından dilediğiniz sorunun cevabına kısa sürede yanıt alabilirsiniz.