Zeytinal Tuzsuz Kuru Sele Zeytin - 2 Kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Zeytinal Tuzsuz Kuru Sele Zeytin - 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tuzsuz Kuru Sele tadıyla sizi mest edecektir, afiyet olsun!Tuzsuz Kuru Sele yöreye özel bir zeytindir. Bu zeytinler karardıktan sonra toplanarak çok az miktarda tuz yerleştirilmiş çuvallara konulur. 1 ay boyunca her hafta çuval yenilenerek ay sonuna kadar kıvırcık hale gelmesi sağlanır. Kıvırcık hale gelen bu zeytine sele zeytini denir.Sele zeytini son halindeyken üzerindeki tuzu silkeleyip kurumaya bırakılır.Kuruyan sele zeytini böylelikle içerisinde bulunan suyu kaybeder.Suyla birlikte tuzdan da kurtulmuş olur.Hazırlanan sele zeytini yağlanıp muhafaza edilmek üzere tenekeye konur.Tuzsuz kuru selemiz oluşur.Tuzsuz Kuru Sele'nin 1 kilosunda yaklaşık 380_400 adet zeytin tanesi bulunur
Geri Bildirim Ver