Zeynep Tekstil Çift Kişilik Yorgan+2 Adet Yastık+2 Adet Yastık Kılıfı

499,90 TL
Beden: Çift Kişilik
Çift Kişilik
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zeynep Tekstil Çift Kişilik Yorgan+2 Adet Yastık+2 Adet Yastık Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cotonila Satıcı Ünvanı: DÖNDÜ AVŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1545192649600001 Vergi Kimlik Numarası: 1050601648
    Bu ürün Cotonila tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 ADET YORGAN 195X215 CM 2 ADET YASTIK 50X70 CM "Silikon yorganlarımız ve yastıklarımız rahat ve sağlıklı uykular için üretilmiştir" Yastıkların Dış kumaşları %100 Pamukludur./Yorgan Dış kumaşı ise microfiber dir. Dolgusu Kaliteli ve Sağlıklı silikonize elyaftır. (Dünya standartı OEKO-TEX belgesine sahiptir) Yumuşaktır. Yastık Kumaş kılıfları 100% Pamuklu olduğundan koku yapmaz. Yastık kılıfları hediyesi ihraç fazlası ürünlerden mevcut desenlerden gönderilecektir. Görseldeki desen olmayabilir. Nem ve rutubeti emer metabolizmayı dengede tutar. Daha sağlıklı uyumanızı sağlar. Yıkama sonrası kesinlikle deforme olmaz ezilmez ve koku yapmaz. Vakumlu poşetlerinde sevk edilmektedir. Poşeti açınca kısa süre sonra şişerek normal formunu alır. Ürünlerimizi aşağıdaki koşullarda yıkamanızı öneriyoruz: ***Kullanmadan önce sadece bu ürünü tek başına yıkayınız. ***30 derece düşük ısıda yıkanmalıdır ***Çamaşır suyu kullanılmamalıdır

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 195 x 215
  • Dolgu Materyali Silikon
  • Dış Materyal Waterjet
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Zeynep Tekstil Çift Kişilik Yorgan + 2 Adet Yastık + 2 Adet Yastık Kılıfı

Uyku problemi yaşayanlar, yoğun tempolu ve yorucu iş hayatı olanlar kaliteli deliksiz bir uykuya ihtiyaç duyar. Uyku ortamının iyi hazırlanmış olması sağlık açısından büyük önem arz eder. Sizi bir sonraki tempolu iş gününe dinç olarak hazırlayan, uyku probleminizi ortadan kaldıran sağlıklı ve konforlu bir uykunun da ilk adımı doğru yatak seçiminin dışında doğru yorgan ve yastık seçiminden geçer. Kullanırken kendinizi tam anlamı ile rahat hissedeceğiniz çift kişilik yorgan seti + 2 yastık ile yaşam ve uyku kalitenizi artırabilirsiniz. Zeynep Tekstil çift kişilik yorgan + 2 adet yastık + 2 adet yastık kılıfı ÇİFTYORGANSET, kaliteli bir uyku için sağladığı özellikleri sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir ve güvenle uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılır.

  • Kaliteli mikrofiber kumaş
  • OEKO-TEX güvencesi
  • Kırışıklık karşıtı

Zeynep Tekstil Çift Kişilik Yorgan Set Özellikleri

Zeynep Tekstil Çift Kişilik Yorgan Set Özellikleri

Zeynep Tekstil çift kişilik yorgan + 2 adet yastık + 2 adet yastık kılıfı ebatları; bir adet yorgan 195 x 215 cm ve iki adet yastık 50 x 70 cm şeklindedir. Paket içeriğine dahil olan iki adet yastık kılıfının ebatları 50 x 70 cm’dir. Yastıklar 800 gr (adet), yorgan ise 1700 gr ağırlığındadır. Yastık ve yastık kılıflarının dış kumaşı %100 doğal pamuktur. Bu özelliği sayesinde koku ya da kırışıklık gibi bir problemle karşılaşmazsınız. Yorganın dış kumaşı mikrofiber kumaş, dolgusu ise kaliteli ve sağlıklı silikonize elyaftır. Silikonize elyaf hem nem ve rutubeti emer hem de metabolizmayı dengede tutar. Bu da daha sağlıklı uyumanızı sağlar. Çift kişilik yorgan + 2 adet yastık + 2 adet yastık kılıfı yıkama sonrası deforme olmaz, ezilmez ya da koku yapmaz.

Zeynep Tekstil Çift Kişilik Yorgan Set Avantajları

Zeynep Tekstil Çift Kişilik Yorgan Set Avantajları

Ürünler uluslararası bir dünya standardı olan OEKO-TEX belgesi ile güvence altındadır. OEKO-TEX belgesi elyaf, iplik, kumaş gibi kullanıma hazır tekstil ürünlerinin ve deri eşyaların insan-ekolojik güvenliğini onaylar ve içerisinde insan sağlığı için tehlikeli herhangi bir madde bulunmadığını gösterir. Ürünün öne çıkan avantajlarından bir diğeri de kolay temizleme imkanı sağlamasıdır. Yorgan yastık kılıfı, düşük ısıda ve 30 derecede yıkamaya uygundur. Ebatları çamaşır makinenize kolaylıkla sığmasına imkan verir, sıkışıklık yapmaz. Yıkama sırasında çamaşır suyu kullanmamaya özen gösteriniz. Kumaş yapısı sayesinde yıkandıktan sonra kuruma aşamasında da koku problemi ile karşılaşmazsınız. Sağladığı tüm bu avantaj ve özellikleri sayesinde Zeynep Tekstil çift kişilik yorgan + 2 adet yastık + 2 adet yastık kılıfı kullananların uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi bir kullanım avantajı vardır.

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Zeynep Tekstil Çift Kişilik Yorgan Set

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Zeynep Tekstil Çift Kişilik Yorgan Set

Zeynep Tekstil çift kişilik yorgan + 2 adet yastık + 2 adet yastık kılıfı fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Yastık kılıfları, paket içeriğine dahildir. Kullanmadan önce ürünü tek başına yıkamanız önerilir. Ürün, size ulaştırılırken zarar görmemesi için, kendine özel vakumlu paket içinde ve dış etkenlere karşı korumalı kutusu ile gönderilir. Ürünler, paketi açtıktan kısa bir süre sonra şişerek kullanıma hazır formunu alır. Ürün sağladığı avantajlar ile kullanım kolaylığı sunar. Ürünü daha önceden satın alıp kullanmış olan müşteriler Zeynep Tekstil çift kişilik yorgan + 2 adet yastık + 2 adet yastık kılıfı yorumları yapar. Siz de bu yorumlar sayesinde müşterilerin deneyimlerini inceleyebilir ve kullanım kolaylığı ve yüksek hijyen kalitesi özelliklerine sahip bu şık ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.