ZevaShop Özel Spotify Barkodlu Anahtarlık

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ZevaShop Özel Spotify Barkodlu Anahtarlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SaltanArt Satıcı Ünvanı: MEHMET TAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8250303347
    Bu ürün SaltanArt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel olarak hazırlanan anahtarlıklarımız halkası ve zinciriyle birlikte hazır olarak gönderilir. Ürünlerimiz 3mm kalınlığında siyah parlak akrilik malzemeden üretilip, üzerinde bulunan işleme zamanla aşınma yada dökülme yapmayacak şekilde üretilmektedir. Sipariş verdikten sonra siparişiniz ile ilgili ürün soruları bölümünden bizimle iletişim geçmeyi ihmal etmeyiniz. Ürün ve siparişiniz ile ilgili sorularınız ekibimiz tarafından önemle yanıtlanmaktadır.BOYUTLAR anahtarlık : 80x20mm Halka ve Zincir : 35x40mm Toplam : 120x35mm Ağırlık : 10gr
Geri Bildirim Ver

ZevaShop AN-004-2 Özel Spotify Barkodlu Anahtarlık

ZevaShop özel Spotify barkodlu anahtarlık, tasarımı ve özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çeker. Ürün, farklı bir hediye arayışında olan kişilerin beklentilerini karşılar. Anahtarlık, sevdiklerinize olan hislerinizi belli etmek amacıyla kişiselleştirilebilir. Barkodlu olarak tasarlanan ürüne belirttiğiniz şarkı yüklenir. Böylece sevdiklerinizi memnun edebilirsiniz. ZevaShop özel Spotify barkodlu akrilik anahtarlık, siparişiniz üzerine hazırlanır. Üretildiği malzeme sebebiyle dayanıklı yapıya sahip olduğu için uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz. Söz konusu ürünü çalıştırmak için Spotify programının yüklü olması gerekir. Bu sayede size özel şarkınızı hemen dinleyebilirsiniz. ZevaShop özel Spotify barkodlu anahtarlık, taleplerinize göre hazırlandığı için istediklerinizi özellikle belirtmeniz önemlidir. Barkodlu anahtarlık çeşidini farklı kişilere vermek amacıyla birden fazla sipariş verebilirsiniz. Herkese özel bir şarkı seçip barkodlu anahtarlığa yüklenmesini sağlayabilirsiniz.

  • Malzeme: Akrilik
  • Kalınlığı: 3 mm
  • Kullanım Amacı: Anahtarlık

Zeva Shop Özel Spotify Barkodlu Anahtarlığın Özellikleri Nedir?

Zeva Shop Özel Spotify Barkodlu Anahtarlığın Özellikleri Nedir?

ZevaShop özel Spotify barkodlu 3 mm anahtarlık, özel zinciri ve halkasıyla birlikte gönderilir. Ürünü sipariş verdikten sonra ürün sayfasındaki soru cevap bölümünden satıcıya sor ile yapılacak işlemi sipariş numaranızı da ekleyerek iletmeniz gerekir. Böylece istediğiniz şarkı yüklenerek anahtarlık size özel bir hâle gelir. Şarkıyı dinlemek için tek ihtiyacınız olan cep telefonunuza Spotify uygulamasını yüklemektir. ZevaShop özel Spotify barkodlu anahtarlık, uygulamada okutulur okutulmaz şarkıyı çalmaya başlar. Bu sayede sevdiklerinize ulaştırmak istediğiniz mesajlarınızı veya söyleyemediğiniz hislerinizi müzikle dile getirebilirsiniz. Söz konusu ürün sayesinde keyifli bir hediye hazırlamanız mümkün olur. Görünüşte sadece anahtarlık olarak düşünülen ürün, özelliğiyle anlam kazanır ve kullanıcıları şaşırtır. ZevaShop özel Spotify barkodlu anahtarlık, hediye kutusunda gönderildiği için tekrar paketleme yapmanıza gerek kalmaz.

Zeva Shop Özel Spotify Barkodlu Anahtarlık Kaliteli midir?

ZevaShop özel Spotify barkodlu akrilik anahtarlık tasarlandığı malzeme sebebiyle kaliteli bir üründür. Akrilik yapı hem dayanıklı hem de şık görünmesini sağlar. Aynı zamanda barkod işlenirken ürünün yapısına zarar gelmesini önler. Söz konusu materyal, dayanıklılık açısından öne çıkar ve kırılma gibi riskli durumların oluşmasına engel olur. Anahtarlık üzerindeki özel işleme, zamanla aşınma ve kopma yapmaz. Böylece sevdiğiniz şarkıyı uzun yıllar dinleyebilirsiniz. ZevaShop özel Spotify barkodlu anahtarlık, 3 mm siyah ve parlak akrilikten tasarlandığı için hoş bir görüntü sergiler. Ürün, cebinizde veya çantanızda taşısanız da özelliğini kaybetmez. Bu anahtarlık orijinal yapısı ve kişiye özel üretimiyle kaliteli bir hediye seçeneği olarak öne çıkar. Zincirinden anahtarlık malzemesine kadar titizlikle hazırlanan ürün, her yaştan kullanıcının beğenisini kazanır.

Zeva Shop Özel Spotify Barkodlu Anahtarlık Kimlere Hitap Eder?

ZevaShop özel Spotify barkodlu anahtarlık, sevdiklerini farklı bir hediyeyle mutlu etmek isteyenlere hitap eder. Müzik dinlemeyi seven kişiler için de uygundur. Aynı zamanda anahtarlık koleksiyonu yapan kişilerin dikkatini çeken özelliklere sahiptir. Özel günlerde anne, baba, kardeş, arkadaş veya sevgilinize verebilirsiniz. Hatıra olması amacıyla tanıdıklarınız için tercih edebilirsiniz. Sıradan hediyeler yerine orijinal görüntüsüyle ve kullanım amacıyla bu anahtarlığı seçebilirsiniz. Söz konusu ürün, pek çok yaş grubunun ilgisini çeken eğlenceli bir hediye alternatifidir. Bu konuda aklınıza takılan soruları ZevaShop özel Spotify barkodlu anahtarlık yorumlarını okuyarak cevaplayabilirsiniz. Trendyol’un cazip ödeme seçenekleriyle istediğiniz ürünü kolaylıkla sipariş vermeniz mümkün olur. Ayrıca ZevaShop özel Spotify barkodlu anahtarlık fiyatı, bütçe dostu olması sebebiyle avantaj sağlar. Ürün farklı bir hediye arayışında olanların tercih edebileceği özel bir aksesuardır.