Zethome Paslanmaz Havluluk Uzun 40cm

119 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zethome Paslanmaz Havluluk Uzun 40cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zethome Satıcı Ünvanı: SEHER ALEMDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8940310874
    Bu ürün Zethome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zethome paslanmaz havluluk uzun 40cm Ürün %100 yerli üretimdir. Paslanmazdır

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Zethome Paslanmaz Uzun 40 cm Havluluk

Banyo dekorasyonunda kullanılan ürünlerin işlevselliği oldukça önemlidir. Peçetelik ve havluluk gibi ürünler, yaşam alanlarına pratiklik katmayı başarır. Özellikle yer kaplamayan şık havluluklar sayesinde banyo dekorunu zenginleştirmek mümkündür. Zethome tarafından üretilen havluluk, kullanıcıların banyo dekorunda arzuladığı görüntüyü sunmak üzere geliştirilmiştir. Ürün, oldukça şık ve sade bir görünüme sahiptir. İnce ve uzun formu, ürünün banyolarda yer kaplamadan kullanılmasını destekler. Duvara monte edilen havluluğun ergonomik bir tasarımı bulunur. Havlunun bir ucunu ürünün duvar tarafındaki kısmına yerleştirmeniz yeterlidir. Havluluk, makul boyutları ve ergonomik özellikleri sayesinde tüm banyolarda rahatlıkla kullanılabilir. Ürünü misafir havlularını asmak için tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra ev havluları için de güvenle kullanabilirsiniz.

  • Boyut: 40 cm
  • Malzeme Özelliği: Paslanmaz
  • Menşei: Türkiye

Zethome 40 cm Paslanmaz Uzun Havluluğun Özellikleri Neler?

Zethome 40 cm Paslanmaz Uzun Havluluğun Özellikleri Neler?

Zethome 40 cm paslanmaz havluluk, banyolarda pratiklik sağlamak üzere üretilmiştir. Havluluk, 40 cm uzunluğa sahiptir. Uzun tasarımı sayesinde bu ürünün üzerinde el ya da yüz havlularına kolayca yer verebilirsiniz. Havluluk şık ve minimalist tasarımı ile de dikkat çeker. Banyolarınıza sade bir şıklık katar. Havluluğu duvara monte ederek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Zethome paslanmaz havluluklar, minimalist tasarımları sayesinde çok az yer kaplar. Havluluğa lavabo ya da dolapların yanında güvenle yer verebilirsiniz. Türkiye’de üretilen havluluğun malzemesi son derece sağlamdır. Deformasyona karşı yüksek direnç gösteren ürün, banyo duvarlarında uzun süre durmayı başarır. Nemden ve ıslaklıktan etkilenmeyen yapısı sayesinde sorunsuz bir kullanım sunar. Uzun kullanım ömrü ile de bütçenize destek olur.

Zethome 40 cm Paslanmaz Uzun Havluluk Kullanışlı mı?

Zethome 40 cm paslanmaz havluluk, banyolarda uzun süreli kullanım sunmayı başarır. Ürünü belirlediğiniz duvar üzerine kolayca monte edebilirsiniz. Havluluk, üretiminde kullanılan sağlam malzeme sayesinde yüksek dayanıklılığı ile öne çıkar. Islandıkça ağırlaşan havluları bile güvenle taşımayı başarır. Üzerinde dilerseniz iki el havlusuna da yer verebilirsiniz. Zethome 40 cm paslanmaz havluluğun kullanım alanı da oldukça fazladır. Ürünü banyoların yanı sıra mutfaklarda da kullanabilirsiniz. Sade ve şık tasarımı sayesinde bulunduğu her ortama kolayca uyum sağlar. Nemden ve ıslaklıktan etkilenmeyen özel bir kaliteye sahiptir. Böylece bulunduğu duvara maksimum güçle tutunur. Banyo ve mutfak gibi pratikliğin gerekli olduğu alanlarda havluluğu uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

Zethome Paslanmaz Uzun Havluluk Kaliteli ve Dayanıklı mı?

Zethome 40 cm paslanmaz havluluk yorumları, ürünün kalitesini kanıtlar niteliktedir. Havluluğun üretiminde paslanmaz malzeme kullanılır. Böylece ürün, nemin ve buharın yoğun olduğu yaşam alanları için gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Paslanma yapmayan ürünün üzerinde havlulara gönül rahatlığıyla yer verebilirsiniz. Uzun süreli kullanımda bile paslanmayan havluluğun üzerinde dökülme ya da aşınma gibi problemler yaşanmaz. Bu durum, havluların üzerinde oluşan pas lekelerini de önler. Ayrıca ürün, ilk günkü görünümünü de uzun süre boyunca muhafaza eder. Tüm bu özellikleri ile Zethome 40 cm paslanmaz havluluğa banyo ve mutfak gibi alanlarda tereddütsüz bir şekilde yer verebilirsiniz. Zethome 40 cm paslanmaz havluluk modelinin duvara tam tutunma özelliği bulunur. Bir kez monte ettikten sonra uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Havluluk, ince ve şık tasarımı sayesinde kullandığınız her alana değer katmayı başarır. Zethome garantisiyle üretilen 40 cm paslanmaz havluluk Trendyol’da satışa sunulur. Sadece birkaç tıklama ile bu ürünü satın alabilirsiniz. Siparişiniz en kısa sürede adresine teslim edilir.