Zer Yayınları Insanın Pin Kodu

149,47 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
179,73 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL

Ürün Bilgileri

Zer Yayınları Insanın Pin Kodu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İnsanın Pin Kodu

Ürün Özellikleri

  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İnsanın Pin Kodu - Douglas Forbes | ZER Yayınları

İnsanın Pin kodu romanı, parapsikoloji türünün en ilgi çekici ve şaşırtıcı kitapları arasında yer almaktadır. On sekiz yıl boyunca yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkmış ve birçok insan üzerinde denenmiş bu bilimsel yöntem, Douglas Forbes’in kaleminden kâğıda dökülmüştür. Bu yöntem sayesinde, içinizdeki gerçek gizli gücü keşfetmenin yanında bu gizli gücü sınırlayan ve şekillendiren karakterinizi tanıyacaksınız. Daha önemlisi, bu gizli gücünüzü güçlendirecek ve nasıl kullanacağınızı da öğreneceksiniz. Bu kitap ile İnsanın Pin Kodu'nun nasıl kullanıldığını kavrayarak kişinin karakterini anlayacak ve onun yaşam yolculuğu sırasında diğer insanlara nasıl karşılık verdiğini belirleyeceksiniz. ZER Yayınları tarafından 2013 yılında basılmıştır. 224 sayfadan oluşan İnsanın Pin Kodu’nu ilgi çekici konusu, anlaşılır ve akıcı Türkçe çevirisi sayesinde keyifle okuyacaksınız. Boş zamanlarınızı kaliteli geçirirken aynı zamanda bilgilenecek ve şaşıracaksınız.

  • Kaderin gizemli matematiğini konu edinir.
  • 224 sayfa
  • Farklı Tasarımlı Karton Kapak

İnsanın Pin Kodu ile Kaderin Gizemini Çözmek

İnsanın Pin Kodu ile Kaderin Gizemini Çözmek

İnsanın Pin Kodu, doğum tarihinizi kullanarak uygulayacağınız bir formülle hayatın ve kişiliğin sırlarını sade ve anlaşılır bir şekilde açıklar. Basitleştirilmiş bu anlatım sayesinde kişilik özelliklerinizi keşfedeceksiniz. Yaşadıklarınızdan çıkarmanız gereken dersleri fark edecek, olaylara karşı vereceğiniz tepkileri anlayacak ve başkalarının gözünden kendinizi göreceksiniz. Dünyayı nasıl algıladığınıza eğilecek ve bu hayattaki varoluş amacınızı keşfedeceksiniz. Kitabı bitirdikten sonra birçok şeyi merak edecek ve çevrenizde uygulamaktan keyif alacaksınız. ZER Yayınlarından çıkan İnsanın Pin Kodu kitabı, konusu, anlatımda kullandığı dili ve kapak tasarımı ile okuyucularını etkilemeyi ve içine çekmeyi başarmaktadır.

İnsanın Pin Kodu ile Şaşırtıcı Bilgiler Öğrenebilirsiniz

İnsanın Pin Kodu ile Şaşırtıcı Bilgiler Öğrenebilirsiniz

İnsanın Pin Kodu’nu kitap okumayı sevmeyen, kitap okumaya nereden başlayacağını bilemeyenlerin incelemesi tavsiye edilir. Sayfa sayısının az olması hem okuyucuyu sıkılmamasına hem de konudan kopmamasına olanak sağlıyor. Konusu kişiyi kesin ve belirgin bir biçimde etkileyen, programlayan doğum tarihinin kutsal geometrisi üzerine dayanır ve kişinin pin kodunda bulunan on aktif ve on reaktif özelliği açıklamaktadır. Bu sayede elinizdeki araçları anlayarak kişiliğinizin nasıl işlediğini keşfedecek ve bu sayede de yaşamınızdaki seçimleri daha doğru ve daha uygun yapabileceksiniz. Bunların dışında hava, su, ateş ve toprak elementlerinin üzerimizdeki etkilerini anlatması sayesinde evrenle insanın birbiriyle nasıl uyumlu hareket ettiğini de anlamımıza da olanak sağlamaktadır. Siz de bu uyumu keşfetmek, bu uyumu yaşamınızda avantaja çevirip hayattan daha fazla keyif almak için bu yöntemi kullanmayı seçebilirsiniz.

İnsanın Pin Kodu ile Hayatı Anlamak

İnsanın Pin Kodu ile Hayatı Anlamak

Dougles Forbes’in anlatımı ve Cem Şen’in Türkçeye çevirdiği kitap yeni baskılarıyla birlikte satılmaya devam etmektedir. Kitap 224 sayfadan oluşmakta ve tasarımıyla dikkat çeken dayanıklı karton kapağı ile kullanım hafifliği sunmakadır. İnsanın Pin Kodu yorumlarını inceleyerek içeriği, dili ve okuyucuların düşünceleri ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Rakamlardan oluşan bu eşsiz dili kullanmak ve kendinizi ve çevrenizi derin bir düzeyde anlamanıza izin verecek bu kitap ile hayatın ve kaderin gizemli matematiğine dalıp hem şaşıracak hem de bilgilerinize bilgi katacaksınız. İnsanın Pin Kodu ile hem keyifli vakit geçirecek hem ilginç bilgiler öğrenecek hem hayatı hem de kendinizi keşfedeceksiniz. Zamanı daha kaliteli bir hale getirmenizi sağlayacak bu kitap ile kişisel gelişiminize de katkı sağlayacaksınız.