Zeon Oyuncak Süper Savaşçı Kılıç Kalkan Ok Yay Seti Enf-3578

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
178 TL162 TL
Kurumsal Fatura
175,60 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Zeon Oyuncak Süper Savaşçı Kılıç Kalkan Ok Yay Seti Enf-3578

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OGALEY STORE Satıcı Ünvanı: OĞULCAN ARAS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0720500839
    Bu ürün OGALEY STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 9KAMPANYAMIZ BU AY SONUNA KADARDIR Lütfen kalitesiz ucuz ürünlerle karıştırmayın. Ucuz üründe muhatap bulamazsınız ve size telefon faturası olarak yansır!!! Kalitesine hayran kalanlar nereden aldığınızı soracak!!! Çocuklarınızın hoşça vakit geçirecekleri, ve sizlerinde onların mutlu olmasına mutlu olacağınız Güzel Kartelada Süper Savaşçı Kılıç Kalkan Ok Yay Bırakın kendi aralarında yada sizinle oyun oynayıp mutlu olsunlar. Onlarla anılarında kalan hoş zamanlarınız olsun Çocuklar için tasarlanmış Kartelada Süper Savaşçı Kılıç Kalkan Ok Yay Kutu Ölçüsü : 63x32 cm Tebessüm Bir Çocuğa Yaşata Bileceğiniz En Güzel Hediyedir "Bir Çocuk Sevindir" Ürün asortidir, Renk belirtilmediği sürece stok durumuna göre farklı renk ve desenlerde gönderilecektir. AMBALAJINDA BU FİYATA BU KALİTE BAŞKA YERDE YOK LÜTFEN UCUZ FATURASIZ 10 GÜN SONRA BOZULACAK VE GARANTİSİ OLMAYAN, DAHA SONRA İLGİLİ BULAMAYIP "KEŞKE" DİYE PİŞMAN OLACAĞINIZ ÜRÜNLERLE KARIŞTIRMAYIN!!! TÜM ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE GARANTİLİDİR

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Zeon Oyuncak Süper Savaşçı Kılıç Kalkan Ok Yay Seti

Oyuncaklar çocukların severek kullandığı araç gereçler arasında yer alır. Keyifli vakit geçirebilme noktasında bu gibi malzemelerden yardım alınır. Zeon Oyuncak tarafından ortaya konulan ve içerisinde çeşitli parçaları barındıran paket, hediye olarak tercih edilebilir. Oyuncak ok-yay seti oyun konseptlerini oldukça eğlenceli kılar. Kaliteli materyalden üretilen her bir parça uzun ömürlü olmasından dolayı müşterileri memnun eder. Severek kullanılan ve belirli bir büyüklüğe sahip olan parçalar, çocukları mutlu edebilmek için temin edilir. Bu tür materyaller genellikle belirli bir yaşın üzerindeki kişiler için uygundur. Paket halinde sunulan bu ürün çeşidi ise üç yaş ve üzerinde olan çocukların kullanımına sunulur. Siz de bu gibi önemli olan ayrıntıları dikkate alıp sipariş oluşturabilirsiniz.

  • 3+ yaş için uygunluk
  • Orijinal ambalaj ile paketleme
  • 63 cm x 32 cm boyut

Eğlenceli Ok Yay Kılıç ve Kalkan Seti İçeriği

Eğlenceli Ok Yay Kılıç ve Kalkan Seti İçeriği

Çocuklar için keyifli zaman geçirebilmenin çok çeşitli yolları vardır. Kişisel anları eğlenceli kılan ürünler toplu etkinliklerde de performansını ortaya koyar. Ok yay kılıç kalkan seti set halinde sunulduğundan dolayı müşterileri memnun eder. Paket içerisinde ok, yay, kılıç ve kalkan bulunur. Kalkanın yer alması oldukça gerçekçi şekilde oyun oynamayı mümkün kılar. Özellikle tarihe ilgi duyan çocuklar tarafından talep edilen bu tür materyaller sağlam yapısı ile dikkat çeker. Estetik ve bir o kadar da kullanışlı olan ürünleri sipariş ederek çocuğunuza ya da kardeşinize verebilirsiniz. Doğum günü ve benzeri özel günlerde hediye fikri arıyorsanız karşınızdaki kişinin beklentilerini ve isteklerini dikkate alarak mevcut ürünü temin edebilirsiniz. Gerçekçi görünümü sayesinde oyun oynarken alınan keyfi artırır. Satın alma öncesinde detaylı şekilde inceleme yaparak ürün siparişini gerçekleştirebilirsiniz.

Dikkat Çekici Ok Yay Kılıç ve Kalkan Seti Özellikleri

Dikkat Çekici Ok Yay Kılıç ve Kalkan Seti Özellikleri

Zeon Oyuncak kalkan ok yay seti küçük yaştaki çocukların dikkatini çeken ayrıntılara sahiptir. Üzerinde yer alan detaylar sayesinde gerçekçi bir görünüm kazanır. Bu da kullanan kişiler tarafından arzu edilen ürün özellikleri arasında bulunur. Kalkanlı oyuncak kılıç ok ve yay seti hem gösterişli hem de kullanışlıdır. Aynı zamanda kaliteli olduğundan dolayı belirli bir süre boyunca rahatlıkla kullanılır. Çocuklar tek başına ya da arkadaşları ile vakit geçirirken zamanın nasıl geçtiğinin farkına varmaz. Özellikle bu gibi kapsamlı setler eğlenceli anların hoş etkisini uzun süre boyunca taze tutar. Zeon Oyuncak süper savaşçı kılıç kalkan ok yay seti kullananlar materyallerin ergonomik tasarımlarını da beğeni ile karşılar. Kılıcın sap kısmı tamamen kavranarak oyun sırasında çocukların zorlanmasının önüne geçer. Hem estetik hem de kullanışlı ürünü temin edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Ok Yay Kılıç ve Kalkan Seti Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu Ok Yay Kılıç ve Kalkan Seti Fiyatları ve Yorumları

Zeon Oyuncak süper savaşçı kılıç kalkan ok yay seti göze hitap etmesinin yanı sıra bir o kadar da işlevseldir. Hafif olduğundan dolayı uzun süren oyunlar içerisinde rahatlıkla tercih edilir. Bu gibi özelliklerden dolayı da pek çok kişinin dikkatini çeker. Siz de sipariş oluşturmadan önce Zeon Oyuncak süper savaşçı kılıç kalkan ok yay seti yorumları gibi yol gösterici olan bölümleri inceleyebilirsiniz. Bu sayede ürünlerin farklı kullanım şekilleri hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürünlerin kalitesine ve paket içeriğine bağlı olarak değişim gösteren Zeon Oyuncak süper savaşçı kılıç kalkan ok yay seti fiyatı müşteri bütçeleri ile uyuyarak kolaylık sağlar. Hafif olduğundan dolayı rahatlıkla taşınır. Bu açıdan da çocuklar için uygundur. Avantajlardan ve sıklıkla sunulan fırsatlardan yararlanabilmek için Trendyol ile birlikte kolaylıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz.