Zencefil Organik Toz Zerdeçal 250 g + Toz Zencefil 250 g

289,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Zencefil Organik Toz Zerdeçal 250 g + Toz Zencefil 250 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zencefil E-Ticaret Satıcı Ünvanı: HANDE GÖZALAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2320528911
    Bu ürün Zencefil E-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toz zencefil 250 gr.+toz zerdeçal 250 gr.Toplamda 500 gr. Ürün.
Geri Bildirim Ver

Zencefil Organik Toz Zerdeçal 250 gr + Toz Zencefil 250 gr

Baharatlar, geleneksel olarak yiyecekleri lezzetlendirmek amacıyla kullanılan tropik bitkilerin aromatik kısımlarıdır. Yemekleri tatlandıran ve renk katan baharatlar, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Yemeğin baharat ile birleşmesi, tadına büyük ölçüde etki eder. Yiyeceklerinizde fark yaratan baharat çeşitlerinden Zencefil Organik toz zerdeçal 250 g + toz zencefil 250 g, oldukça tat veren önemli çeşnilerdendir. Mutfaklarda sık bir şekilde tercih edilen bu ürün, yemeklere lezzet katması ile bilinir. Bu ürünler yemeğin tadını ve kokusunu büyük ölçüde etkiler. Zencefil ve zerdeçalın sağlık açısından zengin faydaları vardır. Mide bulantısı, kalp rahatsızlıkları gibi bir çok yönden yararlı olan bu baharatlar nefis kokusu ile de müşterileri etkilemeyi başarır. Pek çok açıdan tercih edilen bu ürünle siz de yiyeceklerinize lezzet katabilirsiniz.

  • Besin değeri yüksek içerik
  • Lezzetli aroma
  • Pratik ve rahat kullanım

Lezzeti ile Zencefil Organik Toz Zerdeçal + Toz Zencefil

Lezzeti ile Zencefil Organik Toz Zerdeçal + Toz Zencefil

Yiyeceklerinizi lezzetli bir hale getirmeyi hedefleyen baharatlar, çeşitli ürünlerin karışımı ile hazırlanılır. Bu ürünler, yemeklerinizin tadını ön plana çıkarmanıza yardımcı olur. Organik toz zerdeçal besin değeri yüksek bir gıda maddesidir. Pek çok yiyeceğe tat vermesiyle bilinen zerdeçalın kullanım alanı oldukça geniştir. Her yiyeceğe kolaylıkla uyum sağlar. Zerdeçal, içeriğinde bulunan curcumin pigmenti sayesinde yoğun ve sarı bir görünümdedir. Hem lezzeti hem de nefis kokusu ile müşterilerin beğenisini alan bu ürün, yiyeceklerinize uyum sağlar. Çeşitli yemek tariflerinin içinde kullanılan zerdeçal ile sağlığınızı da destekleyebilirsiniz. Tuzlu yemeklerde olduğu kadar tatlılarda da tercih edilir. Rengi ile ön plana çıkan zerdeçal, çeşitli şekilde kullanım avantajı sunar. Sadece yiyeceklerde değil, içeceklerde de tüketilir. Aynı zamanda da süt gibi gıdaların tatlandırılmasında kullanılır. Siz de bu ürünü kolaylıkla deneyimleyebilirsiniz.

Lezzet Katan Zencefil Organik Toz Zerdeçal + Toz Zencefil

Lezzet Katan Zencefil Organik Toz Zerdeçal + Toz Zencefil

Baharat kullanımı, yemeklere ayrı bir lezzet ve aroma katar. Bu ürünler, hem lezzetli içeriği hem de kullanım kolaylığı ile pratik baharat çeşitleridir. Sıklıkla tüketilen bir çeşni olan organik toz zencefil, yemeklerinizde lezzet katarken aynı zamanda da sağlığınızı pek çok açıdan destekler. Kaynatılarak içilmesi durumunda çeşitli hastalıklara iyi geldiği için müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Vitamin ve mineral açısından zengin olan zerdeçal, geniş bir kullanım alanı sağlar. Yemek soslarınızda ve içeceklerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tat katmayı amaçlayan bu çeşni, yemeğinizin içindeki lezzeti ve aromayı öne çıkarmaya yardımcı olur. Zencefil, aranan lezzeti yakalamak isteyen müşteriler için oldukça uygun bir baharattır. Mutfaklarda sık bir şekilde tüketilir. Siz de bu ürünü tercih ederek yiyecek ve içeceklerinizin içerisinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Zencefil Organik Toz Zerdeçal + Zencefil

Uygun Fiyatlı Zencefil Organik Toz Zerdeçal + Zencefil

Oldukça yaygın olan baharat kullanımı ile tüm yemeklere lezzet katılabilir. Yemeklerinizle kolay bir şekilde uyum sağlar ve tadına büyük bir ölçüde katkı sağlar. Zerdeçal ve zencefil de sıklıkla tercih edilen ve bir o kadar da lezzetli baharat çeşitleri arasındadır. Damak zevkinize uygun olan bu ürünler müşterilerin memnuniyetini kazanır. Zencefil Organik toz zerdeçal 250 g + toz zencefil 250 g yorumları bölümünde bu ürünü kullanan müşterilerin farklı görüşleri bulunur. Müşteri yorumlarını inceleyerek merak ettiğiniz soruların cevabına kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Zencefil Organik toz zerdeçal 250 g + toz zencefil 250 g fiyatı her bütçeye hitap edebilir. Bu baharatlar, uygun fiyat aralıklarında olduğu için bütçenizi zorlamaz. Tam bir fiyat performansı olan bu lezzetli ürünü Trendyol aracılığıyla inceleyebilir ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.