Genel Markalar Sayaçlı Atlama Ipi Zıplama Antremanı Sporcu Ipi El Açıtmaz-terletmez-süngerli İp Tutma Aparat

59 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
79,75 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 75 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
84,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Sayaçlı Atlama Ipi Zıplama Antremanı Sporcu Ipi El Açıtmaz-terletmez-süngerli İp Tutma Aparat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERAMBALAJ STORE Satıcı Ünvanı: SELÇUK KOYAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5811056146
    Bu ürün ERAMBALAJ STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zen style sayaçlı kauçuk tutamaklı atlama ipi Atlama ipi uzunluğu ayarlanabilir. Rulman mekanizması sayesinde ip kolayca dönebilir ve düğüm olmaz. Hafif ve kullanımı kolaydır. Vücudun aerobik kondisyonunu iyileştirir. Atlama ipinin tutamakları kauçuktur. Uzunluğu: 2,74 m. Ip çapı: 4,5 mm. "her gün 10 dakika ip atlamanızın yarım saat kardiyo egzersiz yapmış kadar fayda sağlayacağınızı biliyor musunuz? " Ip atlamanın faydaları Ip atlamak vücudun bütün kaslarını çalıştırır. Stresi yok eder ve mutluluk hormonunu çalıştırır. Kalori yakımı için muhteşem bir egzersizdir. 30 dakika boyunca ip atlamak 400 kalori yaktırır. Ip atlamak kalp atış hızını arttırır. Vücudun oksijeni verimli bir şekilde kullanmasını sağlayarak kalp, akciğerler ve dolaşım sistemini güçlendirir. Bacakların ip atlarken koordine hareketi, kasları gerginleştirir. bu gerginlik kasları sıkılaştırarak baldır, kalça ve alt bacak kaslarını kuvvetlendirir. Ip atlayarak vücutta depolanan toksinlerden kurtulabilirsiniz. Ip atlarken toksin atma işlemi ter aracılığı ile gerçekleşir. böylece hücreler yeniden oluşup tam kapasitede çalışabilirler. Ip atlamak vücudu endorfin üretmesini sağlar. endorfin
  • dinlenmemize, stres atmanıza ve daha az endişelenmemize yardımcı olur. Koordinasyonu arttırır. Selülitler için etkili bir egzersizdir. Kandaki kötü kolesterolü düşürür, iyi kolesterolü artırır. Osteoporoz yani kemik erimesi hastalığından korur, kemik yoğunluğunu artırır, iskelet sistemini güçlendirir. Ayak bileklerini kuvvetlendirir. Bilek sakatlıkları ihtimalini azaltır. Ip atlarken dikkat edilmesi gerekenler Ip atlamaya başlamadan önce doğru ipi tercih ettiğinizden emin olmalısınız. Atlayacağınız ipin boyu koltuk altınıza gelmelidir. Ipin tutma yerlerinin rahat ve işlevsel olmasına özen göstermelisiniz. Aksi takdirde atlarken elinize ağırlık ya da kayma yapabilir. Ip atlarken özellikle silikon tabana sahip Spor ayakkabılar tercih etmelisiniz. Ip atladığınız yerde ipe takılacak aksesuar ve eşyaların bulunmaması gerekir. Ip atlarken çok büyük sıçramalar değil, oldukça nazik ve ufak zıplamalar gerçekleştirmelisiniz. Zıplama esnasında parmak uçlarına ağırlık verildikten sonra topuk kısmına yüklenmelisiniz. Ip atlamaya yeni başlayanlar Ip atlamaya yeni başladıysanız öncelikle yavaş hareketler ile başlamak doğrudur. Sıçrarken dengeli sıçramak ve küçük adımlar ile atlamaya çalışmak sakatlanmaların önüne geçecektir. Zıplarken dengenizi kurmayı öğrendikten sonra sırtınızı düz tutun ve ileriye bakarak ritminizi normal seviyesine ulaştırın. Beceri kazandıkça size en uygun ve doğru olan tekniğe kavuştuğunuz anlamına gelecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver