Zeka Küpü Yayınları 8.Sınıf 8 Genel Deneme

240 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
226,95 TL

Ürün Bilgileri

Zeka Küpü Yayınları 8.Sınıf 8 Genel Deneme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İREMKİTAPKIRTASİYE Satıcı Ünvanı: HARUN PEHLEVAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7230342155
    Bu ürün İREMKİTAPKIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2019 2020 eğitim öğretim yılı müfredatına uygundur

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf 8 Genel Deneme

Sınava hazırlanma sürecinde olan siz öğrenciler için çözümlü deneme kitapları oldukça faydalıdır. Çözümleri yapıldıktan sonra nerelerde hatalar yaptığınızı görebilirsiniz. Ayrıca ek bilgi edinebilmek adına çözümler sayesinde avantajlı olursunuz. Zeka Küpü Yayınları 8. sınıf 8 genel deneme sizin için oldukça fazla yarar sağlar. Kendinizi geliştirmek adına kolaydan zora doğru giden kademeli sorularla kendinizi deneyebilirsiniz. Ayrıca LGS için de ideal bir kaynaktır. Sayfaları kalın, kalitelidir. Çabuk yırtılmaz ve yıpranma yapmaz. Bu sayede yanlış yaptığınız şıkları silerken rahatlıkla silgi kullanabilirsiniz. Dış tasarımının sadeliği dikkatleri üzerine çeker. İç sayfaları oldukça rahat okunabilen yazılar ile donatılır. İçerisinde bulunan bilgilendirme yazıları da sizin için verimli bir çalışma sunar. Çözümleri konu anlatım şeklinde size aktarması oldukça zaman kazandırır.

  • Zorluk derecesine göre sorular
  • Sıralı konular
  • Kolay okunabilirlik

Kalitesiyle Beğeni Toplayan Zeka Küpü Deneme Kitabı

Kalitesiyle Beğeni Toplayan Zeka Küpü Deneme Kitabı

8. sınıf genel deneme içindekiler kısmı sayesinde size kaçıncı sayfada hangi sorular olduğunu gösterir. Böylece konuları aramanız gerekmez. Zorluk seviyenize uygun sorular mevcuttur. Çözümlerinin detaylı bir şekilde anlatması size büyük bir avantaj sunar. Kendinizi hazırlarken gerçek sınavdaymış gibi hissetmenizi sağlar. Profesyonellerin hazırladığı bu denemelerle oldukça iyi başarılar elde edebilirsiniz. Optik okuma sistemi sayesinde sorularınızı rahatlıkla çözebilirsiniz. Zeka Küpü Yayınları 8. sınıf deneme kitabı aynı zamanda konu anlatım dersleriyle sizin daha iyi çözümler yapabilmenize imkan sunar. Sayfalar içerisindeki soru dağılımları homojendir ve rahat odaklanmanızı sağlar. Zeka Küpü Yayınları 8. sınıf 8 genel deneme yorum kısmında pek çok değerlendirme yer alır. Ürünü kullananlar ünite bazlı yardımcı kısa bilgilerle öğrenimlerinde büyük rahatlık olduğuna dair geri dönüşlerde bulunur. Bu kısım çözümlerin püf noktalarını size verir.

Net Sonuçlar İçin Destek Alabileceğiniz Zeka Küpü Deneme

Net Sonuçlar İçin Destek Alabileceğiniz Zeka Küpü Deneme

Bu kitap yardımıyla okulda öğrendiğiniz bilgileri üst düzeye çıkartıp başarı elde edersiniz. Zorluk seviyeli sorularla konuları rahat bir şekilde pekiştirmenize olanak sağlar. Konu bazlı olarak soru dağılımları eşit bir şekildedir. Aynı zamanda testler sayesinde öğrendikleriniz sizde kalıcı olur. Zeka Küpü Yayınları 8. sınıf 8 genel deneme kullananlar tarafından alınan geri dönüşler sayesinde ürünün ne kadar kaliteli olduğunu ve size ne kadar fayda sağlayacağını görebilirsiniz. Ayrıca renginin solmaması ya da zarar görmemesi uzun süre kullanım imkanı tanır. Sayfalarında yazdığınız yazıları ya da yaptığınız işaretlemelerinizi kolayca silebilirsiniz. Tamamen denemeleri bitirdikten sonra, en arka sayfasında bulunan not kısmına istediğinizi bilgileri yazabilirsiniz. Sayfa düzeni sizin sorulara daha iyi odaklanabilmeniz ve sayısal sorularda çözümleme yapabilmenize yardımcı olur. Soruların yazı boyutlarının çok küçük olmaması da bir başka avantajıdır.

Uygun Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf 8 Genel Deneme Fiyatı

Uygun Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf 8 Genel Deneme Fiyatı

Genel deneme kitapları sizi kolaydan zora doğru sınayacak sorular içerir. Böylece çözdükçe kendinizi bir kademe ileri götürdüğünüzü görebilirsiniz. Kalite tasarımı ve sayfalarının sağlam olması sizi tatmin eder. Hafif ve kolay taşınabilir olduğundan rahatlıkla istediğiniz yere götürebilir ve çözümlerinizi yapabilirsiniz. Zeka Küpü Yayınları 8. sınıf 8 genel deneme fiyat bakımından bütçenizi zorlamaz. Böylece rahatlıkla satın alabilir ve siz de çalışmalarınıza başlayabilirsiniz. Sade ve zarif bir görüntüsü sayesinde dikkatinizi çeker. Böylece soru çözme isteğinizi artırır ve aksatmadan derslerinize çalışmanızı sağlar. Bu deneme sayesinde öğrendiğiniz pratik bilgileri sınavda da uygulayabilirsiniz. Konularının sıralı olması zorlanmadan hangi konuya çalışmanız gerekiyorsa rahatlıkla bulabilmenize imkan sunar. Siz de bu ürünü bir an önce tercih etmek isterseniz Trendyol’dan Zeka Küpü Yayınları 8. sınıf 8 genel deneme satın alarak çalışmalarınıza başlayabilirsiniz.