Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Türkçe Soru Bankası

170 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
168,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248,36 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Türkçe Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendKitaplar Satıcı Ünvanı: YILMAZ DEMİREL VE ÖMER SARIKAYA ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9660297241
    Bu ürün TrendKitaplar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Türkçe Soru Bankası, özenle hazırlanan 8. Sınıf Türkçe Soru Bankamız, öğrencilerin MEB Müfredatına Uygun bir şekilde hazırlanmış, yoğun eğitim yılını daha verimli geçirmelerini sağlar. Hücreleme Sistemli ve Kazanım Sıralı: Sorular, öğrencilerin bölüm bölüm öğrenmelerini ve kolaydan zora doğru ilerlemelerini sağlar.
  • Baraj Aşamalı ve Yeni Sisteme Uygun: Yeni öğretim sistemi uyarınca düzenlenmiş ve öğrencinin bilgi seviyesine göre aşamalandırılmıştır.
  • Nitelikli Özgün Sorular: Her bir soru, öğrencilere farklı düşünme ve anlama yeteneklerini geliştirmeleri için tasarlanmıştır.
  • Akıllı Tahtaya Uyumlu: Akıllı tahtalarla uyumlu çalışabilme özelliği sayesinde dersler daha interaktif ve etkili hale gelir.
  • Mantık ve Muhakeme Destekli: Sorular, öğrencilerin mantık ve muhakeme yeteneklerini geliştirmeye yardımcı olur.
  • MEB Örnek Sorularına Benzer: Bakanlık tarafından önerilen örnek soruların formatına ve niteliğine uygun hazırlanmıştır.
  • 224 Sayfa: Yoğun ve kapsamlı bir çalışma için geniş içerik sunar.
  • Bu özenle hazırlanmış soru bankası, öğrencinin konuyu pekiştirmesini, anlama ve yorumlama yeteneklerini geliştirmesini sağlar. Bunun yanı sıra, konuları mantıklı bir sıra ile öğrenmesine ve kazanımları adım adım pekiştirmesine yardımcı olur. MEB'in yeni eğitim sistemi doğrultusunda tasarlanan bu ürün, öğrencinin okulda öğrendiklerini evde de pekiştirebilmesi için idealdir. Özgün ve nitelikli sorularıyla öğrencinin düşünme ve anlama yeteneklerini geliştirirken, akıllı tahta uyumluluğu ile dersler daha da interaktif ve etkili hale gelir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Türkçe Soru Bankası

Zeka Küpü Yayınları eğitim süreçlerinde etkili olabilmek ve sınava hazırlanmak amacıyla 20 yıldan uzun süredir kaynak kitap hizmeti vermektedir. Büyük sınavlara hazırlık döneminde öğrencilerin tüm soru tarzlarını görmesini ve pekiştirmesini sağlar. Bu sayede çalışılan konulara ek bir kaynak olarak kullanılabilir. Hep daha ileriyi hedeflemeler ve sınav öncesi ve sonrası süreçte yardımcı olmayı amaçlar.

 
  • Soru bankası
  • 8. sınıflar için
  • Yeni müfredata uygun

Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Türkçe Soru Bankası kullanımı

Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Türkçe Soru Bankası kullanımı

Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıflar için Türkçe soru bankası özellikleri arasında yeni müfredata uyumlu ve uzman kadrosuyla hazırlanmış nitelikli soruları ön plana çıkar. Mantık ve muhakeme destekli soruları ile öğrencileri düşünmeye ve muhakeme etmeye ve bu özelliklerini geliştirmelerine yardımcı olur. Sınava hazırlanan öğrencilerin okulda gördükleri konuları sıralı bir şekilde içerisinde bulundurur. Konuların sıralı şekilde olması öğrencilerin kendilerini denerken daha rahat bir şekilde konulara ulaşmasını sağlar. Sınava hazırlanan öğrenciler için ek kaynak olarak hazırlanmıştır. Okulda, evde ve etütte öğrencinin olduğu her yerde kullanılır. Baraj aşamalıdır. Kazanım sıralı ve hücreleme sistemlidir. Öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde kendilerini denemelerini ve başarılarını bir üst basamağa taşımlarını hedefler. Zeka Küpü Yayınları 8.sınıf Türkçe soru bankası yenilenen müfredata uyumlu, baraj aşamalı, mantık ve muhakeme destekli ve nitelikli sorularla uzman bir kadro ile hazırlanmıştır. Öğrenci tavsiyelerini incelemek için Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Türkçe soru bankası yorumları bölümüne göz atabilirsiniz.

 

Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Türkçe Soru Bankası Özellikleri

Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Türkçe Soru Bankası Özellikleri

Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Türkçe Soru Bankası öğrencilerin sınava hazırlanırken kendilerini test etmelerini hedefler. İçeriğinde yer alan ve uzman kadrolar tarafından hazırlanan yeni müfredata uygun sorular, konu sıralı, nitelikli, kazanım sıralı, baraj aşamalı, mantık ve muhakeme desteklidir. Bu sayede öğrenciler kendilerini test eder ve aynı zamanda geliştirirler. Akademik hayatlarında başarı basamaklarını teker teker çıkan öğrencilerin yanında olmayı hedeflemekte olan Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Türkçe soru bankası bu amaç ve hedef doğrultusunda hazırlanmıştır. Öğrencilere ek kaynak olarak hazırlanan bu Türkçe soru bankası okulda, evde veya etütte her zaman öğrenci ve öğretmenin olduğu her yerde kullanılır. Öğrencilerin sınava hazırlanırken Türkçe konusunda adeta başucu kitabı olmayı hedefler. Zeka Küpü Yayınları 20 yılı aşkın süredir uzman kadrosuyla eğitim ve öğretimde hem öğretmenlerin hem öğrencilerin çantalarında vazgeçilmez kaynaklar arasında kendine yer bulmuştur.

 

Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Türkçe Soru Bankası Yorumları

Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Türkçe Soru Bankası Yorumları

Zeka Küpü Yayınları uzman kadrosuyla 20 yılı aşkın süredir hazırladığı ek kaynaklar ile öğrenci ve öğretmenlerin çantalarında kendine yer bulmayı her zaman başarmıştır. Zeka küpü Yayınları yeni müfredata uyumlu içeriğe sahip kitaplar yayınlar ve sektörde öncü yayınlardan biri olmayı başarmıştır. 8. Sınıf Türkçe soru bankası ile öğrencilerin akademik hayatlarında bir üst seviyeye geçecekleri sınava hazırlanırken kendilerini deneme ve geliştirmelerine yardımcı olmak üzere yayınlanmıştır. Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Türkçe soru bankası mantık ve muhakemeye dayalı nitelikli soruları ile öğrencilerin muhakeme yeteneklerini gelişmesini hedefler. Uzman kadrosu ile hazırlanan sorular konu sıralı ve baraj aşamalıdır. Ürünün yorumları genel olarak olumludur. Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Türkçe soru bankası fiyatı ve künye bilgisi gibi bilgilere Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz ürüne hemen sahip olabilirsiniz.