Zeka Küpü Yayınları Zeka Küpü 8.sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası

269 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
291,65 TL

Ürün Bilgileri

Zeka Küpü Yayınları Zeka Küpü 8.sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tercihstore Satıcı Ünvanı: EHD KİTAP KIRTASİYE YAYIN DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326058971600001 Vergi Kimlik Numarası: 3260589716
    Bu ürün Tercihstore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Yeni Müfredata Tam Uyumlu -Baraj Aşamalı -Hücreleme Sistemli -Kazanım Sıralı -Konu Sıralı -Mantık ve Muhakeme Destekli -Nitelikli Sorular Sizin için özel olarak hazırladığımız bu kitapta bütün sorular yeni müfredata tam uyumlu, nitelikli ve öğretici. Aynı zamanda mantık muhakeme destekli. Her Üniteyi kazanımlara böldük yani Hücreleme Sistemi yaptık. Her kazanım testini çözerken bir adet de Baraj Sorusu göreceksiniz. Bu Baraj Sorusu çözebildiniz mi? Öyleyse kazanımı hallettiniz demektir. Haydi diğer kazanıma. Kazanım testlerini tamamladıktan sonra ise Başarı Ölçme Testlerine geçiyoruz. Başarı Ölçme Testleri ile üniteyi baştan sona tekrar edip her şeyi halletmiş olacaksınız. Unutmayın! Başarmanız için Zeka Küpü Yayınları Yeter.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Zeka Küpü Yayınları 8.sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası

Yardımcı kaynaklar doğru şekilde seçilirse öğrencilerin etkili bir çalışma dönemi geçirmelerini ve arzu ettikleri başarıyı elde etmelerini sağlar. Doğru kaynak seçimi, sınava girecek olan öğrencilerin derslerdeki verimlerini arttırmaları ve başarı düzeylerini yükseltmeleri açısından da önemlidir. Zeka Küpü Yayınları 8. sınıf fen bilimleri soru bankası bu anlamda oldukça başarılı bir kitaptır. Soru bankası, 8.sınıftaki öğrencilerin seviyesi göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Bilgiler mümkün olduğunca sade bir biçimde aktarılmış ve öğrencilerin ders çalıştıkları süre boyunca maksimum kazanç almaları sağlanmıştır. Siz de hem sınava hazırlık sürecine hem de okul derslerine yardımcı bir kaynak arıyorsanız Zeka Küpü Yayınları 8. sınıf fen bilimleri soru bankasını tercih edebilirsiniz.

  • Sayfa Sayısı: 255
  • Kitap Ebatı: 19 x 27 cm
  • Sınıf: 8. Sınıf

Zeka Küpü 8. Sınıf Fen Soru Bankası Yeni Müfredata Uygun mu?

Zeka Küpü 8. Sınıf Fen Soru Bankası Yeni Müfredata Uygun mu?

Milli Eğitim Bakanlığı, her yıl müfredatı günceller ve soru tarzını değiştirir. Bu nedenle tercih edilecek olan kaynakların müfredata uygun olması verimli bir ders çalışma süreci geçirilmesi adına önemlidir. Zeka Küpü Yayınları 8. sınıf fen bilimleri soru bankası, yeni müfredata uygundur. Kitaptaki problemler MEB tarafından sınavlarda sorulmuş olan sorulara benzer şekilde hazırlanmıştır. Hücreleme sisteminin uygulandığı soru bankasında fen bilgisini oluşturan konular en alt kazanımlarına kadar ayrılarak öğrenmenin kolaylaştırılması amaçlanmıştır. Kitabın tamamını kapsayan mantık ve muhakeme destekli sorular, alanında uzman eğitimciler tarafından hazırlanır.

Zeka Küpü 8. Sınıf Fen Soru Bankasını Kimler Almalıdır?

Zeka Küpü Yayınları fen bilimleri soru bankası, 8. sınıf öğrencileri için hazırlanmıştır. Kaynak, öğrencilerin lise sınavına hazırlanmasına yardımcı olur. Ayrıca 8. sınıf fen bilgisi dersinde öğrendikleri bilgileri test etmelerini sağlar. Zeka Küpü Yayınları 8. sınıf fen bilimleri soru bankasındaki problemler, Milli Eğitim Bakanlığı’nın tarzı dikkate alınarak oluşturulmuştur. Kitapta 8. sınıf fen bilgisi konuları ile alakalı detaylı sorular yer alır. 8. sınıf sınıf fen bilgisi konularına tamamı ile hâkim olan öğrenciler soruları rahatlıkla çözebilir. Baraj sorusunu çözemeyen öğrenciler ise eksik oldukları konuları tespit edip bilgilerini gözden geçirebilir. Siz de kaliteli ve nitelikli problemlerden oluşan bir kaynak arıyorsanız Zeka Küpü Yayınları 8. sınıf fen bilimleri soru bankasını satın alabilirsiniz.

Zeka Küpü 8. Sınıf Fen Soru Bankası Akıllı Tahtaya Uygun mu?

Özellikle sınıf ortamında kullanılacak olan kaynakların akıllı tahtaya uyumlu olması öğrencilerin dersi takip etmesi ve katılım sağlaması açısından avantaj sağlar. Tamamı özgün problemlerden oluşan Zeka Küpü Yayınları 8. sınıf fen bilimleri soru bankası, akıllı tahta ile uyumlu olacak şekilde hazırlanmıştır. Bu sayede öğrencilerin soruları takip etmesi ve derse aktif olarak katılım sağlaması kolaylaşır. Zeka Küpü Yayınları fen bilimleri soru bankasındaki problemler özenle hazırlanmıştır. Ünite sonlarında yer alan testler, ayırt edici ve özgün sorulardan oluşur. Bu sorulardan birbirinden farklı özelliklere sahiptir ve kazanımları ayrı yönleriyle ele alır. Bu sayede Zeka Küpü Yayınları 8. sınıf fen bilimleri soru bankası öğrencilerin iyi bir ders çalışma süreci geçirmelerine yardımcı olur. Zeka Küpü Yayınları 8. sınıf fen bilimleri soru bankası yorumları da kaynağın öğrencilerin sınav başarısının artırılmasında pozitif etkisi olduğunu göstermektedir. Soru bankası Trendyol’da avantajlı fiyatlarla satışa sunulmuştur. Siz de bu kitabı Trendyol’dan sadece birkaç tıklama ile satın alabilirsiniz. Ürün kısa sürede adresinize teslim edilir.