Zeka Küpü Yayınları 3. Sınıf Tüm Dersler Akıl Var Mantık Var Kazanım Testleri

119 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
300 TL Üzeri Sepette %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Zeka Küpü Yayınları 3. Sınıf Tüm Dersler Akıl Var Mantık Var Kazanım Testleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BenimKitapçım Satıcı Ünvanı: ALİ-ÜMİT YILMAZ-YILDIZ ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9780525567
    Bu ürün BenimKitapçım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zeka Küpü Yayınları tarafından özenle hazırlanan " Akıl Var Mantık Var 3. Sınıf Tüm Dersler Kazanım Testleri" kitabı, çocuğunuzun tam öğrenme, konu pekiştirme ve konu tekrarı ihtiyacını nitelikli bir şekilde karşılar. 72 adet farklı testin bulunduğu bu benzersiz kitap, Fen Bilimleri, Matematik, Sosyal Bilgiler ve Türkçe derslerini kapsar. Yeni müfredata tam uyumlu sorularıyla çocuklarınıza okulda öğrendiklerini evde de pekiştirme fırsatı sunar. Zengin içerikli konu anlatımları ve kazanımlı sorularla, çocuğunuzun anlama ve öğrenme hızını arttırır. Üstün kalitedeki bu çalışma kitabı, sıkıcı ders kitaplarının aksine, çocuklarınızın zevk alarak okuyacağı bir kaynaktır. Zeka Küpü Yayınları: Kaliteden ödün vermeyen bir yayınevi olan Zeka Küpü Yayınları tarafından özenle tasarlanmıştır.
  • 72 Test: Fen Bilimleri, Matematik, Sosyal Bilgiler, Türkçe olmak üzere 4 farklı derste toplam 72 test bulunmaktadır.
  • Tüm Dersler: Çocuklarınıza derslerde bir adım öne geçme şansı verir.
  • Yeni Müfredata Tam Uyumlu: Okullarda yapılan son değişikliklere göre müfredatı düzenleyen bu kitap, çocuklarınızı tüm konularda güncel tutar.
  • Konu Anlatımlı Sorularla Tam Öğrenme: Her konu, ayrıntılı anlatımlı örnek sorularla daha kapsamlı bir şekilde anlaşılır hale getirilir.
  • Kazanımlı Sorularla Konu Pekiştirme: Çocuklarınızın öğrendikleri konuları pekiştirmelerini ve özümsemelerini sağlar.
  • Nitelikli Sorularla Konu Tekrarı: Daha önce öğrendikleri konuları hatırlamaları ve pekiştirmeleri için kaliteli sorular içerir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 3. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Zeka Küpü Yayınları 3. Sınıf Tüm Dersler Akıl Var Mantık Var Kazanım Testleri

Çocukların dersleri tekrar etmesi için hazırlanan kitaplar, okullarda edindikleri bilginin kalıcılığını arttırır. Evde ders tekrarı saatlerini ve sınavlara hazırlığı keyifli bir hale getiren kitaplar, çocukların çalışma isteğini arttırır. Yaş düzeyine uygun tasarımı ve içeriğiyle öne çıkan 3. sınıf tüm dersler Akıl Var Mantık Var kitabı, miniklerin eğlenerek öğrenmelerine yardımcı olur. 3. sınıf programlarındaki kazanımların edinilme derecesini ölçer. Çalışma zevki sunan yaprakları, üzerinde işlem yapma ve işaretlemeyi kolay bir hale getirir. Kaliteli baskısı ve zengin içeriğiyle dersleri tekrar etme sürecini keyifli bir hale getirir. İlköğretim kademesinde olan çocuklara uygun olan sayfa yapısı ve tasarım özellikleriyle nitelikli bir yapıya sahiptir. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle çocuğunuzun dersleri nitelikli bir şekilde tekrar etmesini sağlayabilirsiniz.

  • Kazanımları ölçen testler
  • Yaş düzeyine uygun
  • Zengin içerik

Okula Yardımcı 3. Sınıf Tüm Dersler Kazanım Testleri

Okula Yardımcı 3. Sınıf Tüm Dersler Kazanım Testleri

Tüm derslerin yer verildiği soru bankası kitabı, 3. sınıf düzeyine uygun bir şekilde tasarlanır. İçerisindeki etkinlikler bu yaş grubunda bulunan çocukların zihinsel ve psikolojik gelişimleri göz önünde bulundurularak oluşturulur. Zengin içeriği ve kaliteli baskısıyla öne çıkan kitap, okulda öğrenilen bilgilerin nitelikli bir şekilde tekrar edilmesine fırsat sunar. Kitap kapağında yer alan eğlenceli baskı, çocuklara hitap eden renkli bir tasarıma sahiptir. Puntoların büyüklüğü bu yaş grubunda bulunan çocukların kolay bir şekilde okuması için uygun bir şekilde ayarlanır. Kaliteli soruları ve nitelikli baskısıyla Zeka Küpü Yayınları 3. sınıf tüm dersler Akıl Var Mantık Var kazanım testleri kullananlar tarafından beğenilen ürün, okul başarısını destekler. Nitelikli baskısıyla dikkat çeken Akıl Var Mantık Var 3. sınıf kitabıyla çocuğuzun ders çalışma sürecini verimli bir şekilde geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Kalitesiyle Öne Çıkan Zeka Küpü Yayınları Kazanım Testleri

Kalitesiyle Öne Çıkan Zeka Küpü Yayınları Kazanım Testleri

Derslerin öğretim programlarında yer alan kazanımları ölçen testler, çocukların öğrenme düzeylerini belirlemenize yardımcı olur. Konuları nitelikli bir şekilde tekrar etme fırsatı sunan ürün, ders çalışma sürecini keyifli bir hale getirir. Türkçe, matematik, hayat bilgisi ve fen bilimleri derslerinin kazanımlarına uyumlu bir şekilde hazırlanan sorular, tüm derslerin gereksinimlerine yanıt verir. 4 farklı dersin bir arada yer aldığı Zeka Küpü Yayınları 3. sınıf tüm dersler Akıl Var Mantık Var kazanım testleri ekonomik bir şekilde alışveriş yapmanızı sağlar. Çocukların zihinsel ve psikolojik gelişimine uygun olarak hazırlanan sorular, alanında uzman kadro tarafından özenle ele alınır. Kazanımların incelikli bir şekilde yoklanmasına yardımcı olur. Sınavlara hazırlık ve okula yardımcı olarak tercih edilir. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle çocuğunuzun öğrendiklerini tekrar etmesini sağlayabilirsiniz.

Akıl Var Mantık Var Kazanım Testleri Fiyatları ve Yorumları

Akıl Var Mantık Var Kazanım Testleri Fiyatları ve Yorumları

Okulda görülen derslerin tekrar edilmesi, bilgilerin anlamlı ve kalıcı hale gelmesini sağlar. Çocukların sınıfta sergiledikleri başarının artmasını sağlayan yardımcı kaynaklar, derslerin öğretim programında yer alan kazanımların ölçülmesini sağlar. Türkçe, hayat bilgisi, fen bilimleri ve matematik derslerinin konularının ölçülmesini sağlayan nitelikli sorular yer alır. Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak hazırlanan sorular çocukların okul başarısını arttırır. Zengin içeriğiyle verimli bir çalışma süreci sunar. Kaliteli baskısıyla dikkat çeken, okul başarısını arttırmada yardımcı olan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Avantajlı Zeka Küpü Yayınları 3. sınıf tüm dersler Akıl Var Mantık Var kazanım testleri fiyatları ile bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz. Deneyimli müşterilerin yazmış olduğu Zeka Küpü Yayınları 3. sınıf tüm dersler Akıl Var Mantık Var kazanım testleri yorumları ve değerlendirmelerini okuyarak kitap hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.