Zeka Akademisi Yumurta Tangram

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Zeka Akademisi Yumurta Tangram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zeka Akademisi Satıcı Ünvanı: HELİKON DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK VE YAYIN TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461001691200011 Vergi Kimlik Numarası: 4610016912
    Bu ürün Zeka Akademisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oyunun Amacı Yumurta Tangram, geometrik biçimlerdeki dokuz adet parçayı bir araya getirerek çeşitli formlar oluşturma esasına dayalı yaratıcı bir zeka oyunudur. Yumurta Tangram da hedeflenen form, genellikle yuvarlak kesimli kenarları olan hayvan ya da benzeri bir nesne olabilir. Hedef olarak belirlenen formu oluşturabilmek için, dokuz parçanın tamamını kullanmak gerekir. Zeka Akademisi hazırlamış olduğu bu yeni ürünüyle, dünyada çok popüler olan Yumurta Tangramı sizlerle buluşturuyor. Nasıl Oynanır? Yumurta Tangram, tüm aile bireylerinin birlikte oynayıp keyif alabilecekleri bir oyundur. Bu oyun çok fazla el hüneri ve becerisi gerektirmez. Yumurta Tangram Oyunu için sabır, zaman ve her şeyden önemlisi hayal gücü yeterli unsurlardır. Oyundaki temel amaç, hayal gücü kullanılarak üretilebildiği kadar fazla sayıda figür ortaya çıkarabilmektir. Yumurta Tangram, matematiksel ve geometrik zekanın gelişimine üç boyutlu fayda sağlamaya yönelik bir zeka oyunudur.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-2 Kişi
  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver