ZECEZ Organik Jojoba Yağı 30ml

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ZECEZ Organik Jojoba Yağı 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZECEZ Satıcı Ünvanı: ORYAS İLAÇ VE KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0648059037328128 Vergi Kimlik Numarası: 6480590373
    Bu ürün ZECEZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik Jojoba Yağı Jojoba yağımız organik sertifikalı ve “golden jojoba” olarak sınıflandırılan en yüksek kalitedeki jojoba yağıdır. Çeşitli yaş grupları ve cinsiyetler göz önünde bulundurularak dermatolojik olarak test edilmiş ve herhangi bir alerjik veya cildi tahriş edici bulguya rastlanmamıştır. Kendi üretim sahamızdan elde ettiğimiz jojoba tohumları soğuk pres yöntemi ile sıkıldıktan sonra filtreleme ve dinlenme aşamasına geçilir. İçeriğine herhangi bir koruyucu katkı maddesi konulmadan ambalajlanır. ZECEZ Organik Jojoba Yağı %100 saftır.Yetiştiricilik ve üretim aşamasında herhangi bir kimyasal madde kullanılmamıştır.Altın sarısı rengi doğal,saf ve işlenmemiş olmasının kanıtıdır. Jojoba bitkisinin tohumlarından elde edilen yağ diğer bitkilerin yağından farklı olarak wax diye adlandırılan sıvı mum şeklindedir. Bu yağ yalnızca sağlıklı ve genç insan vücudunun cildi nemli ve yumuşak tutmak için ürettiği salgıyla benzer kimyasal özellik gösterir. Cildi Nemlendirmeye Yardımcı Olur Jojoba yağı,cildin yumuşak ve esnek hale gelmesini destekler. Deriden hızla emilir ve herhangi bir yağ kalıntısı bırakmaz. Cilt üzerinde nem kaybına,alerjenlere ve toz kirliliğine karşı güçlü bir bariyer oluşturarak cilt sağlığını düzenlemeye yardımcı olur. İçeriğindeki linoleik asit ve antioksidanlar cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olurlar.Jojoba yağı antiseptik ve yağsızdır,gözenekleri temizlemeyi destekler ve iz bırakmaz. Aynı zamanda lekelerin temizlenmesinde de yardımcı olur. Vücut Yağı Olarak Kullanılabilir Jojoba yağını yüzünüzün yanında vücudunuzda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.Yağsız bir dokusu ve hoş ve doğal bir kokusu vardır ve bu size yatıştırıcı bir his verir. Saç Bakımı Saç bakımı için jojoba yağı kullanmak saç dökülmesi,yağlı,yıpranmış ve kuru saçlar için oldukça faydalıdır. Kozmetik sektöründe ve özellikle saç bakımı ürünlerinde jojoba yağı kullanımı her geçen gün artmaktadır. Saç derinizin de cildiniz gibi nemlendirilmesi gerekir,kuru bir saç derisi çatlamalara ve kaşıntıya neden olur. Jojoba yağı saç derinizi derinlemesine temizleyip nemlendirmeye yardımcı olur ve kolay buharlaşmayan yapısı sayesinde saçlarınız gün boyu nemli kalır. Bu derinlemesine ve uzun süreli nemlendirme özelliği,saç derinizin ph seviyesinin dengelenmesini destekler.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver