Genel Markalar Çöp Toplama Aparatı Kıskacı 90cm

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Çöp Toplama Aparatı Kıskacı 90cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZARİFF TEDARİK Satıcı Ünvanı: RIZA UMUTCAN DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3060381963
    Bu ürün ZARİFF TEDARİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bilgileri 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün zariff tarafından gönderilecektir.
  • ÇÖP TOPLAMA APARATI 90CM KOMPLE METAL TASARIM SAĞLAM ÜRÜN! Metal gövde Metal Tutma Sapı Plastik Kaplı Metal Tutamaç Maksimum ağız genişliği: 10cm Hafif ve kullanımı kolay üründür. Site içlerinde, yol kenarlarında izmarit dahil küçük ve büyük çöpleri toplayıcı bir aparattır. Ürün toplam boyu 90cm'dir. 1 adet fiyatıdır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • NOT= KATLANABİLİR OLAN ÜRÜN 79 CM DİR DÜZ OLAN 90 CM DİR

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

İthal PRA-893949-1895 90 cm Çöp Toplama Aparatı

Günlük hayatı kolaylaştıran çözümler sunan pratik temizlik gereçleri, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Fonksiyonel yapısıyla dikkat çeken İthal çöp toplama aparatı, kişilerin temizlik ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanır. Yerlerde bulunan küçük ve büyük çöpleri eğilmeden toplamanıza yardımcı olarak işleri büyük ölçüde kolaylaştırır. Hafif yapısı sayesinde son derece rahat şekilde taşınabilen bu ürün, 90 cm uzunluğuyla kişilerden tam not alır. Yerlerde bulunan çöplerin yanı sıra ulaşılması güç nesneleri de aparat aracılığıyla alabilirsiniz. Ürün, çok yönlü kullanım imkânı sunduğu için pek çok farklı alanda tercih edilir. Evde, iş yerinde, site içerisinde, yol kenarlarında, yeşil alanlarda ve kumsallarda sıkça kullanılır. Siz de İthal 90 cm çöp toplama aparatını edinebilir, atıkları zahmetsizce toplayabilirsiniz.

  • Ölçü: 90 cm
  • Renk: Mavi
  • Yapı Malzemesi: Yüksek kaliteli hafif metal

İthal Çöp Toplama Aparatı Kıskacının Özellikleri

İthal Çöp Toplama Aparatı Kıskacının Özellikleri

İşlevsel yapısıyla öne çıkan ve kullanışlı özelliklere sahip olan İthal çöp toplama kıskacı 90 cm, güncel üretim teknolojileriyle tasarlanır. Zeminde veya yüksek noktalarda bulunan parçaları zorlanmadan almanıza yardımcı olan niteliklere sahiptir. 90 cm uzunluğu sayesinde yerde bulunan çöp ve izmarit gibi nesneleri eğilmeden almanıza imkân tanır. Özellikle park, bahçe, kumsal ve site içi gibi alanlarda yaygın biçimde kullanılan aparat, çevrenin kısa sürede temizlenmesine katkı sağlar. Kötü bir görünüm oluşturan çöpleri ürünün kıskaçlı ağız yapısı sayesinde tutarak yerden alabilirsiniz. Ürünün esnek olacak şekilde tasarlanan ağız kısmı 10 cm kadar açılır. Bu, farklı ebatlardaki çöpleri sorunsuz bir biçimde tutmanızı kolaylaştırır. Aparatın uç kısmında bulunan silikon malzeme, tuttuğunuz nesnelerin düşmesine engel olur. Atıkların rahatça taşınmasına olanak tanır.

İthal Çöp Toplama Kıskacı Kullanımı Nasıldır?

İthal Çöp Toplama Kıskacı Kullanımı Nasıldır?

Fonksiyonel tasarım detaylarına sahip olan İthal 90 cm çöp toplama kıskacı, pratik kullanım tarzıyla beklentileri sonuna kadar karşılar. Kullanıcısına pek çok açıdan avantaj sağlayan bu ürün, hafifliği sayesinde son derece rahat bir şekilde taşınır. Hemen her yerde kendine yer bulduğu için öne çıkar. Ürün, kıskaç prensibiyle çalıştığından çöpleri toplarken tutma sapında bulunan mekanizmaya güç uygulamak gerekir. Tetik noktasına hafifçe bastırarak aparatın ağzının açılıp kapanmasını sağlayabilirsiniz. Kolay şekilde çekilen tetik, zahmetsizce çevre düzenini sağlamanıza yardımcı olur. Bu ürünü; raf, dolap üzeri ve tavan gibi yüksek noktalara ulaşmak için de tercih edebilirsiniz. Aparatın kolu yormayan hafif yapısı sayesinde işlerinizi fazla efor sarf etmeden halledebilirsiniz. Bahsi geçen ürün, her yaştan birey tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

İthal 90 cm Çöp Toplama Aparatının Kalitesi Nasıldır?

İthal 90 cm Çöp Toplama Aparatının Kalitesi Nasıldır?

İthal çöp toplama aparatı 90 cm yüksek kaliteli malzemelerden üretilir. Aparat; metal, plastik ve silikon materyal kullanılarak imal edilmiştir. Ürünün gövde kısmında hafif yapılı metal kullanılır. Eğilme, yıpranma ve kırılmalara karşı son derece dirençli olan gövde, formunu uzun bir süre boyunca korur. Paslanmaya dirençli olan yapısı sayesinde ise sağlıklı kullanım avantajı sağlar. Plastik kaplı tutma alanı ise dayanıklılığı ile beklentileri karşılar. Çöpleri toplarken rahatlık sunar ve avuç içinde tahrişe neden olmaz. Kalitesini her kullanımda kanıtlayan çöp toplama aparatının mekanizması da son derece kullanışlıdır. İşlevselliğini koruyan mekanizma, ürünün uzun ömürlü olmasına katkı sağlar. Kaygan ve kir tutmayan yüzey yapısı ise aparatın kolayca kirlenmesini önler. Bu ürünü nemli bir bez kullanarak ya da su ile kirlerden arındırmanız mümkündür. Dilerseniz siz de İthal çöp toplama aparatı 90 cm yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu kaliteli ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.