Zafer Yayınları Baba Olma Sanatı

112,01 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kurumsal Fatura
110,67 TL
Kurumsal Fatura
112,01 TL
Kurumsal Fatura
113,75 TL
Kurumsal Fatura
121,55 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Zafer Yayınları Baba Olma Sanatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rağbet Kitap Satıcı Ünvanı: RAĞBET YAYINCILIK DAĞITIM VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734097463100001 Vergi Kimlik Numarası: 7340974631
    Bu ürün Rağbet Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hiç kimse iyi baba olarak dogmaz. Iyi baba olmak sabir, sevgi, arastirma ve bilgi isidir. Bir erkek için, duygusal yönden alacagi hiçbir ödül, çocuklarinin dogduklari andan, yasami kendi baslarina yüklenecekleri çaga kadar, onlari geregince yetistirebilmek kadar doyurucu olamaz .Çocugun kisilik gelisiminde yeri doldurulamaz olan babayi yillarca "eve ekmek getiren adam" olarak gördük. Ama toplum ve aile yapisindaki degisimler,özellikle kadinlarin sosyal hayatta daha fazla yer almasi, kadin ve erkegin ebeveynlik rollerinde degisikliklere neden oldu. Bu bakimdan günümüzde babaya daha fazla is düsmektedir. Arastirmalar babalarindan ilgi ve sevgi gören çocuklarin daha sosyal olduklarini, arkadaslariyla saglikli iliskiler kurabildiklerini, liderlik özellikleri tasidiklarini, uyumlu ve mutlu olduklarini göstermektedir. Bu çalismadaki amacimiz babalari elestirmek degil, ailedeki rollerini hatirlatmak ve çocuk egitimi konusunda babalara yardimci olmaktir. Kitabimizi okuyan babalar, çocuklarina zaman ayirir, onlara sevgilerini gösterir, koruyucu güçleriyle arkalarinda olduklarini hissettirir, böylece annelerin yükünü, özellikle çalisan annelerin yükünü paylasirlarsa biz de amacimiza ulasacagiz ve bundan mutluluk duyacagiz.Ince Kapak: Ürün Adı: Baba Olma Sanatı Ürün Kodu: 9789752612174 Yazar: Ali Çankırılı Basım Yılı: 2013 Kapak Türü: Sayfa Sayısı: 168 Kağıt Cinsi: Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yazar Aysel Çağdaş
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver