Zadig Voltaire Gırls Can Do Anythıng Edp 90 ml Kadın Parfüm 3423478305458

790 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zadig Voltaire Gırls Can Do Anythıng Edp 90 ml Kadın Parfüm 3423478305458

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Perfume Point Satıcı Ünvanı: GÜNERLER KOZMETİK VE TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0433022161600019 Vergi Kimlik Numarası: 4330221616
    Bu ürün Perfume Point tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zadig and voltaire kuralları yıkmaya devam ediyor. Girls can do anything özgürlüğü, cesareti ve kadınlığın gücünü yeni bir formda karşımıza sunuyor. Dünyada ilk defa bir kadın parfümünde kullanılan fujer ile daha özgür, daha bağımsız, daha cesur. 3423478305458 Ürün %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Boy 50 -100 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Zadig Voltaire Gırls Can Do Anythıng Edp 90 ml Kadın Parfüm

Güzel kokuların insanlar üzerinde pozitif bir etkisi vardır. Temizlik, ferahlık, güzellik ve zenginlik gibi algılar oluşturur. Bu yüzden parfüm, kozmetik dünyasının vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Meyvemsi, turunçgil, çiçeksi, odunsu ve oryantal gibi birçok koku çeşidi bulunur. Bir Fransız markası olan Zadig Voltaire parfüm ise oryantal koku tipine sahiptir. Özgürlüğün, kadının gücünü ve cesaretini tek bir formda sunar. 90 ml’lik sade ve şık şişesiyle kolaylıkla ulaşabileceğiniz parfümün özel kokusuyla imzanızı atabilirsiniz. Rengi beyazdır ve antialerjik özelliğiyle sağlığınız için uygundur. Kendini ifade etmekten çekinmeyen modern kadınların kokusu olan Zadig Voltaire parfüm yorumlarını inceleyebilir ve fikir sahibi olabilirsiniz.

  • Dünyada ilk Fujer koku
  • 90 ml’lik şık ve sade şişe
  • Antialerjik, EDP özellikli

Özgürlüğün Yeni İmza Kokusu Zadig Voltaire Kadın Parfümü

Özgürlüğün Yeni İmza Kokusu Zadig Voltaire Kadın Parfümü

Zadig Voltaire Girls Can Do Anything Edp kadın parfümü, içeriğindeki aromatik esanslar sayesinde kendinizi özgür hissettirir. Kalıcı kokusuyla girdiğiniz tüm ortamlarda dikkat çekersiniz. Zadig Voltaire kadın parfüm, her bir notası özel kokular barındırır. İlk sıktığınızda ve kalıcılığı en kısa süren üst notasında; bergamot, armut, portakal çiçeği ve mandalina kokuları bulundurur. Ferah bir başlangıç yapan parfümün orta notalarında ise; tonka fasülyesi, sümbülteber kokuları sayesinde pudralı ve çiçeksi kokular ile olgunlaşır. Parfüm, kapanışı kremsi yapısı olan vanilya ve paçuli ile yapar. Zadig Voltaire alt notası yani en kalıcı kokusunu eğreltiotu, vanilya, misk, ambroksan, karanfil ve paçuli sayesinde tatlı bir amber kokusu ile bitirir. Dünya’da ilk kez kullanılan Fujer sayesinde kokuların kombinasyonu sağlanır. Böylece notalar arasındaki geçiş uyumu beklentinizin üstünde olur.

Etkili ve Kalıcı Kokusuyla Zadig Voltaire 90 ml Kadın Parfüm

Etkili ve Kalıcı Kokusuyla Zadig Voltaire 90 ml Kadın Parfüm

Parfümler yoğunluklarına göre çeşitlere ayrılır. EDP parfümler diğer çeşitlerine göre daha kalıcı ve etkili kokulara sahiptir. Alkol içerisinde daha fazla koku konsantresi bulundurur. Zadig Voltaire Girls Can Do Anything Edp 90 ml kadın parfüm etkileyici, kalıcı ve dikkat edici kokusuyla dikkatleri üzerinizde toplayan şaşırtıcı füzyona sahiptir. Özellikle soğuk havaların kokusu olan parfümü kış, ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde kullanabilirsiniz. Hem teninizde hem de akıllardaki kalıcı kokusuyla özel gece, dış ortam ve davetlerinizde tercih edebilirsiniz. Zadig Voltaire 90 ml kadın parfüm genel olarak kremsi ve pudralı yapıya sahiptir ve her zevke hitap eder. Zadig Voltaire Girls Can Do Anything Edp 90 ml kadın parfüm yorumları ve ürün hakkındaki açıklamaları inceleyebilirsiniz. Kişiliğinizi ve tarzınızı ifade edebileceğiniz bu özel, etkileyici kokuya sahip olabilirsiniz.

Zadig Voltaire Girls Can Do Anything Edp 90 ml Parfüm Fiyatı

Zadig Voltaire Girls Can Do Anything Edp 90 ml Parfüm Fiyatı

Zadig Voltaire Girls Can Do Anything Edp kadın parfümün; 30 ml’lik küçük boy, 50 ml’lik orta boy ve 90 ml’lik büyük boy çeşitleri bulunur. Tercih ettiğiniz her boyut, parfümün kalıcı yapısı sayesinde uzun süre kullanım için uygundur. Zadig parfüm bayan farklı boyut seçenekleriyle günlük kullanım ve seyahatleriniz için yanınızda bulundurabilirsiniz. Ayrıca kullanım alanı çeşitliliği ve farklı fiyat seçenekleriyle bütçenize uygun bayan parfüme sahip olabilirsiniz. Zadig Voltaire Girls Can Do Anything Edp 90 ml kadın parfüm fiyatı kalıcı kokusu ile uzun süre kullanım sağladığı için bütçenize uygundur. Ayrıca arkadaşlarına önerebileceğiniz ve sevdiklerinize özel günlerinde hediye edebileceğiniz bir seçenektir. Feminenliğin, özgürlüğün ve cesaretin imzası olan Zadig Voltaire Edp 90 ml parfüme 3423478305458 kodu ile Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.