Yves Saint Laurent Black Opium Edp 90 ml Kadın Parfüm 3365440787971

4.317,50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.318 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.317,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.930 TL
5.800 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yves Saint Laurent Black Opium Edp 90 ml Kadın Parfüm 3365440787971

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOLAND Satıcı Ünvanı: NEHİR KOZMETİK PARFÜMERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630043653000011 Vergi Kimlik Numarası: 6300436530
    Bu ürün COSMOLAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İLHAM KAYNAĞI Bağımlılığın modern, genç ve canlı bir yorumu. BLACK OPIUM, tıpkı bir adrenalin dozu gibi daha yoğun ve enerjik bir hayat için benzersiz bir koku. Bugünün Yves Saint Laurent kadını gibi sarhoş edici
  • dinamik, enerjik ve korkusuz! BLACK OPIUM KADINI İddialı ve özgün BLACK OPIUM kadını, yeni Yves Saint Laurent ruhunu oluşturan kodların vücut bulmuş hali! Özgür ve özgüven sahibi, her hareketiyle göz alıcı ancak pervasız bir dişiliği ifade ediyor. O her zaman yeni deneyimlerin peşinde. Hayat onun oyun alanı! Kurallar, tutsaklar, fedakarlıklar onun için hiçbir şey ifade etmiyor. Çünkü o hayatını en doyumsuz şekilde yaşayarak kendi benliğini en uç noktalara kadar taşıyor. NOTALAR: Siyah kahvenin heyecan verici enerjisi beyaz çiçeklerin iddialı kadınsılığı ile buluşuyor. Siyah kahve akoru - Portakal Çiçeği - Sedir Ağacı - Paçuli ŞİŞE TASARIMI Her zamankinden çok daha baştan çıkarıcı ikonik OPIUM şişesi, BLACK OPIUM ile genç,cool ve rock ruhunu göz alıcı şisesinde gözler önüne seriyor. Şişenin kalbindeki halka ile feminenlikle patlayan bir enerji, yumuşak ve aynı zamanda sofistike. Aristokratik, cool, beklentilerin üstüne çıkan bir tasarım, yakıcı bir dişiliğin göstergesi. Oryantal Çiçeksi NOTALAR: Siyah kahvenin heyecan verici enerjisi beyaz çiçeklerin iddialı kadınsılığı ile buluşuyor. Siyah kahve akoru - Portakal Çiçeği - Sedir Ağacı - Paçuli Boy:90 ML Tip:EDP Cinsiyet:KADIN Yaş Grubu:KADIN

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 90 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Yves Saint Laurent Black Opium EDP 90 ml Kadın Parfüm

İnsanlar, kokuları kişisel bakımın parçası dışında imaj kodlarını yansıtan bir imza unsuru olarak da kullanırlar. Yves Saint Laurent Black Opium parfüm de imajınız üzerinde kalıcı bir imza bırakan ürünlerden biridir. Dünyaca ünlü YSL markasının uzman parfümörlerinin özel tasarımı olan bu ürün, bir kez denedikten sonra kolaylıkla vazgeçeyemeyeceğiniz bir etkiye sahiptir. Ürünü sürekli kullanan müşteriler kadar ilk kez deneyenler de bu etkinin tesiri altında beğenilerinden bahseder. EDP özelliği ile uzun süre kalıcı olan ürünü 90 ml içeriği sayesinde uzun süre kullanmanız mümkündür. Dikkat çeken şık şişesi ile orijinal parfüm koleksiyonunuzun baş köşesinde yer edinecek bu kokuyu ekonomik fiyat fırsatıyla satın alabilirsiniz. Seçkin markasıyla popüler olan ürünü yakınlarınıza hediye de edebilirsiniz.

  • 2 güne kadar kalıcılık
  • Cilt dostu sağlıklı içerik
  • Orijinal ürün güvencesi

YSL Black Opium EDP 90 ml Kadın Parfüm İçeriği

YSL Black Opium EDP 90 ml Kadın Parfüm İçeriği

Gece ya da gündüz sıkabileceğiniz Yves Saint Laurent Black Opium EDP 90 ml kadın parfüm dört mevsime uygun bir içeriğe sahiptir. Meyve ve baharat ailesinden çarpıcı notalarla zenginleştirilen ürün, hem dinamik hem de cazibeli hissedeceğiniz özel bir tasarımdır. Gençlik ve tazelik veren esintileri sayesinde her yaşa hitap eden Black Opium kendine müptela eden oryantal dokunun içinize işlemesini sağlar. Vanilyanın bağlayıcı etkisiyle uzun süre giysilerinizde çıkmayan bu kokuyla kendinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Ürünün nota piramidinin en üstünde portakal çiçeğinin mis kokusu, armut esintisi ve pembe biberin sıra dışı esansı hissedilir. Orta notalarda kahve ile başlayan aroma yerini yasemin çiçeğine bırakır. Acı badem ve meyan kökünün karşı konulmaz cazibesi ile esir alan ürün alt notalarında paçuli, kaşmir ahşap, sedir ve vanilya ile imzasını atar.

YSL Black Opium EDP 90 ml Kadın Parfüm Yorumları

YSL Black Opium EDP 90 ml Kadın Parfüm Yorumları

Yves Saint Laurent Black Opium EDP 90 ml kadın parfüm yorumları bu ürünü satın almanız için istek uyandıracak kadar olumludur. Kadınlar kadar erkeklerin de ilgisini çeken bu kuvvetli koku deneyen müşterilerden tam not almayı başarır. Birçok kişi için yaşamın bir parçası haline gelen parfüm tutkusuna hitap eden ürün, koku duyunuzu tatmin eder. Davetlere, işe, arkadaş toplantılarına veya özel bir randevuya giderken kombininizi tamamlamak için son dokunuşu yapacağınız Yves Saint Laurent parfüm ile girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Etkili ve kalıcı bir performans için rutin bakımınızı tamamladıktan sonra temiz cilt üzerine uygulamanız çok önemlidir. Bu şekilde tüm tazeliği ile sizi saracak olan kokunun keyfini çıkarabilirsiniz. Müşteri yorumları kadar puanları da yüksek olan bu tasarımı sipariş ederek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

YSL Black Opium EDP 90 ml Kadın Parfüm Fiyatı

YSL Black Opium EDP 90 ml Kadın Parfüm Fiyatı

Orta segment kategoride olan YSL markasının Black Opium EDP parfümü 3365440787971 kodu ile satıştadır. Pırıltılı siyah bir şişe tasarımı içinde sunulan ürün, kahve vurgulu aroması ile dikkat çeker. Yeni bir aromatik deneyim vadeden bu parfüm ile güne başlarken kendinizi genç ve dinamik hissedebilirsiniz. Feminen kokmayı sevenler için güçlü notalarla donatılan Yves Saint Laurent Black Opium EDP 90 ml kadın parfüm fiyatı orta segment sınıfındadır. Dönemsel kampanyalar sayesinde indirimli fiyat avantajlarından da faydalanabilirsiniz. Trendyol üzerinden ekonomik rakamlarla temin edebileceğiniz Black Opium, hem dominant hem de soft karakter yapılarındaki kadınlar için uygundur. Bu kokuyu kariyer kadınları kadar ev hanımları da tercih edebilir. Özel günleri unutulmaz kılacak seçkin bir hediye arayışında olanlar için ideal alternatiflerden biri olan Black Opium ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.