Yves Rocher Detoks Etkili Saç Peelingi - 150 gr

116,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yves Rocher Detoks Etkili Saç Peelingi - 150 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şükran Südemer Satıcı Ünvanı: ŞÜKRAN SÜDEMER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3708223498600013 Vergi Kimlik Numarası: 7840297742
    Bu ürün Şükran Südemer tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *formülü yenilenen durulaması kolay detoks etkili saç peelingi ile saç derisine ihtiyacı olan hassas bakımı yapın. *bitkisel içeriğine eklenen agav saç köklerinin derinlemesine beslenmesine yardımcı olur. *suyu arındırma özelliğine sahip moringa çekirdeği özü, dış etkenler nedeniyle yıpranmış saçların tekrar canlanmasını sağlar. %100 doğal tanecikler ile, dış etkenler nedeniyle yıpranmış saç köklerini derinlemesine arındırır. *sağlığına kavuşan saçlar daha az yağlanır. *tanecikler %100 doğal olduğundan, ürün içerisinde siyah renk tohumlar bulunabilir. Serinin diğer ürünleri ile kullanıldığında etkisi artan bu özel ürünü keşfedin! *ın vitro testi sonucu *dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. *silikon içermez. *açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketilmelidir. *doğada kolay çözünebilen formüle sahiptir. *şişesinde %100 geri dönüştürülmüş plastik kullanılmıştır. *uygulama: Haftada 1 ya da 2 kez, şampuandan önce, nemli saç diplerinize masaj yaparak uygulayıp, iyice durulayın.
Geri Bildirim Ver