Yussraw Tripodlu Selfie Işığı Ring Light 10 Inç Led Işıklı Halka Bluetooth Kumandalı Youtuber Tiktok

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yussraw Tripodlu Selfie Işığı Ring Light 10 Inç Led Işıklı Halka Bluetooth Kumandalı Youtuber Tiktok

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YusRav Ticaret Satıcı Ünvanı: ESMA EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530727329
    Bu ürün YusRav Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bluetooth Kumandalıdır. yusrav ticaret Bu sayede Telefonunuzu uzaktan kumanda ile kontrol edebilirsiniz. Ürünü USB çıkışı ile Pc'de , 10.000 lik Powerbankte ve USB girişli herhangi adaptörde kullanabilirsiniz. LED ışığa bağlı kablonun üzerinde LED ışığı kontrol edebileceğiniz kumanda bulunmaktadır. Kumanda ile açma/kapama, parlaklık yusrav azaltıp çoğaltma ve 3 farklı renk tonu (sıcak - doğal ve beyaz ışık) arasında değişim yapabilirsiniz. Işık Kaynağı: LED SMD Tripod boyutu: 125 cm ( LED ışık takılı iken 156 cm) LED Adeti: 92 adet Dış Çap: 10 inç Toplam güç: 8W Renk Sıcaklığı: 5500K Karartma aralığı:% 1 -% 100 Toplam aydınlatma: 800LM Renk dönüşüm indeksi : 95RA Çalışma Voltajı : 5V PAKET İÇERİĞİ 1 Adet 10 inç Halka (26cm) 1 Adet 125 cm Tripod 1 Adet Tripod Taşıma Kılıfı 1 Adet LED Halka İçin Telefon Tutucu Aparat 1 Adet 360 Oynar Başlık Aparat 1 Adet Bluetooth Kumanda 1 Adet Tripod İçin Telefon Tutucu Aparat 1 Adet Micro USB Bluetooth Kumanda Şarj Kablosu (24cm)

Ürün Özellikleri

  • Tip Sabitleyiciler (Tripod)
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver