Yumoş Konsantre Yumuşatıcı Lavanta Ve Manolya 1440 ml.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
150,70 TL
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yumoş Konsantre Yumuşatıcı Lavanta Ve Manolya 1440 ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Konsantre
Geri Bildirim Ver

Yumoş Konsantre Yumuşatıcı Lavanta & Manolya ile Etkili Temizlik

Çamaşırları daha yumuşak ve daha güzel kokulu yapan maddelere yumuşatıcı denir. Makine boşalmaya başlar başlamaz kullanılan Yumoş lavanta manolya yumuşatıcı, güzel etkisi nedeniyle en popüler olanıdır. Ürünün yumuşak malzemesi rengin korunmasına yardımcı olurken, lifleri çamaşırların kurumasını engeller. Kumaş liflerine girerek yıkama esnasında oluşan sürtünmeleri en aza indirir. Giysi türleri, rengin korunmasına yardımcı olmak için yıkandığında giysiler üzerinde ince bir tabaka oluşturur. Kırışıklıkları azaltmak için etkili ürünler arasında yumuşatıcılar bulunur. Yumoş konsantre yumuşatıcı lavanta ve manolya içeriği ile sizlere daha fazla kullanım sağlar. Zamanla kıyafetlerinizdeki kaba ve çirkin görünümden kurtulmanıza yardım eden bu markanın ürünü alerjik reaksiyonlara neden olmaz. İnsan sağlığına zararlı olabilecek maddeler içermeyen etiket, yün ve iplik kumaşların topaklanmasını azaltır. Giysilerinizdeki statik elektriği azaltmaya yardımcı olan bu ürün sevilerek tercih edilir. Çamaşırlarınızdaki kırışıkları azaltarak sizi ütüleme probleminden kurtarır. Özellikle kalitesi ile adından söz ettiren Yumoş markasının ürününü tercih ederek çamaşırlarınızın ömrünü uzatabilirsiniz.

  • Etkili temizlik
  • Güzel koku
  • Üstün performans

Yumoş Konsantre Yumuşatıcı Lavanta ve Manolya Kullanım Pratikliği

Yıpranma ve bozulmayı önlemeye yardımcı olan konsantreler, çeşitli dermatolojik testlerden sonra kullanıma hazırdır. Hoş bir kokuya sahip Yumoş yumuşatıcı, kullanıcılara temizleme imkanı tanır. Dayanıklı kumaşlar sayesinde kıyafetleriniz günlerce hoş kokuya sahip olur. Çeşitli bitki özlerinin koku içeren maddeleri sayesinde gün boyunca ortamınıza ferahlatıcı bir etkiye sahip olabilirsiniz. Yumoş Konsantre Yumuşatıcı Lavanta ve Manolya 1440 ml 30589512 uzun yıkamalara dayanıklı bileşenlere yer verir. Yumoş yumuşatıcı 60 yıkama ile kullanımı kolaydır. Uzun raf ömrü ve hoş kokusu ile göz alıcı renklerde ambalajlarda sunulmaktadır. İçeriklerin uzun vadeli etkileri kullanıcılar tarafından beğenilmektedir. Uzun süreler kokusunu hissettiren Yumoş Konsantre Yumuşatıcı Lavanta ve Manolya 1440 ml kullanımı tazelenmiş şişe tasarımına sahip olması ile beraber oldukça kolaydır. Uzun süreli ve kalıcı etki kullanabilme özelliği ile ürün her kullanıcının ihtiyacını karşılamaktadır.

Yumoş Konsantre Yumuşatıcı Lavanta ve Manolya Yorumları

Marka, hedef kitleye göre farklı koku alternatifleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Hoş kokulara sahip Yumoş yumuşatıcılar vücutta cilt alerjisine neden olmaz. Pratik görünümündeki şişelerde satılan farklı çeşitler, güzel kokuların kıyafetlerinizi ele geçirmesini sağlıyor. İki farklı etki sunan Yumoş Konsantre Yumuşatıcı Lavanta ve Manolya 1440 ml cildi yumuşatan içeriğe sahiptir. Doğanın kokusundan yola çıkarak geliştirilen ürün, hassas ciltlere uygun içeriğiyle her kitleye hitap ediyor. Çiçeklerin taze kokusuyla bezenmiş ürün tüm hassas ciltler için uygundur. Yumoş Konsantre Yumuşatıcı Lavanta ve Manolya 1440 ml yorumları kullanıcıların görüşlerine ve önerileri açısından oldukça kapsamlıdır. Ürün hakkında daha fazla detaylı bilgi almak için Trendyol üzerinden yorumlara göz atabilirsiniz.

Yumoş Konsantre Yumuşatıcı Lavanta ve Manolya Fiyatı

Tüm kumaşların nevresimlerinize kattığı yumuşak ve canlı renkler, uzun süre kalıcı etkisiyle günlerinizi taze kokarak geçirmenize yardımcı olacaktır. Her rengin tanımladığı hoş kokular sayesinde kendinizi iyi hissedebilirsiniz. 1440 ml boyutu ile size uzun süre kullanma şansı verir. Şişe ergonomik olarak tasarlanmıştır, tutması kolaydır ve kullanımı rahattır. Yıkama sırasında lavanta ve manolya çiçeklerinin kokusunu veren Yumoş yumuşatıcı, kullanıcıların ilk tercihi arasında yer alır. Çiçeklerin kokusunu ürünlerinde yer veren marka, benzersiz bir koku ile kullanıcılara kalıcılık sunmayı hedefliyor. Yumoş Konsantre Yumuşatıcı Lavanta Ve Manolya 1440 ml fiyatları her bütçeye uygun olarak satışa çıkarılmaktadır. Yumoş Konsantre Yumuşatıcı Lavanta Ve Manolya 1440 ml satın al işlemini gerçekleştirmek için ürünleri inceleyebilirsiniz.