Yumoş Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Hanımeli 1440 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
144,74 TL
3. Ürüne 15 TL İndirim
500 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
169,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yumoş Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Hanımeli 1440 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çamaşır yıkama deneyimini kolay şekilde yaşamanızı sağlayan Yumoş, konsantre çamaşır yumuşatıcısı ile evinizdeki en büyük destekçilerinizden biri haline geliyor.
  • Çocukluk anılarınızı süsleyen ve yaz gecelerini hatırlatan hanımeli kokusu, Yumoş çamaşır yumuşatıcısı sayesinde en sevdiğiniz giysilerinize ve nevresimlerinize sinecek, aradığınız huzuru üstünüzde ve çevrenizde hissetmenizi sağlayacak.
  • Yumoş konsantre çamaşır yumuşatıcısı hanımeli, yoğun konsantre kıvamı ile daha az miktarda daha çok çamaşırda etkisini gösterir.
  • Yumoş konsantre çamaşır yumuşatıcısı, normalden daha uzun süre dayanır ve daha çok yıkamada kullanılabilir, bu sayede bütçenize de katkıda bulunur.
  • Yoğun kıvamı ve mis gibi kokusu ile Yumoş konsantre çamaşır yumuşatıcısı hanımeli ile temizliğin kokusunu ve yumuşaklığını her zaman üzerinde hissedebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000+ ml
  • Çeşit Konsantre
Geri Bildirim Ver

Yumoş Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı ile Uzun Süreli Kullanım

Birçok insan çamaşırların temiz ve hoş kokmasını-a önem verir. Yıkanırken en sevilen ürünler arasında lider konumda olan yumuşatıcılar çoğu evde karşımıza çıkıyor. Giysilerinizin dayanıklı, kaliteli ve yıpranmamış olmasını sağlamak için yumuşatıcı kullanmak çok önemlidir. Pek çok çamaşır makinesinde bu ürün için özel bir yumuşatıcı bölmesi bulunmaktadır. Yumuşatıcının seviyesini bölme kısmında belirtilen seviyeyi geçmeyecek şekilde veya ürün ambalajının arka yüzündeki kullanım talimatına uygun ayarlayabilme imkanına sahipsiniz. Yumuşatıcı talimatları genellikle kumaşın cinsine göre ayrılır. Kıyafetlerin liflerini korumaya yardımcı olan ve birbirleriyle temas ettiğinde yıpranma olasılığını azaltan Yumoş Hanımeli ile yumuşaklığını hissedebilirsiniz. Kullanıcı için sadece koku ve yumuşaklık yaratmakla kalmayan ek bileşenler, statik elektriğin giysiler üzerindeki etkisini önemli ölçüde azaltabilir. Giysilerin dayanıklılığını artırmak için Yumoş Hanımeli yumuşatıcı ürününü tercih edebilirsiniz. Ürünün kullanımı oldukça rahat olup, öne çıkan bir stil oluşturmanıza olanak tanır. Bu ürün, gardıropta yer alan tüm giyim ihtiyaçlarınızı karşılar.

  • Etkili temizlik
  • Güzel koku
  • Üstün performans

Yumoş Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Hanımeli Özellikleri

Yumoş Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Hanımeli Özellikleri

Kumaşı ve kalitesi ne olursa olsun tüm giyim ürünlerinde rahatlıkla kullanılabilen Yumoş konsantre çamaşır yumuşatıcısı Hanımeli 1440 ml yorumları alanında kullanıcıların memnun duyduğu görülmektedir. Kullanıcıların beğenisini kazanan ürün, kıyafetlerin güzelliğine ve şıklığına katkı sağlıyor. Hem erkekler hem de kadınlar tarafından güvenle kullanılabilen ürün, kıyafetlerin ömrünü uzattığı için popülerdir. İlk günkü güzelliğiyle senelerce yıkanmasını sağlayan yumuşatıcı, hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiş bir alternatif sunuyor. Olumsuz cilt reaksiyonunu önemli ölçüde önlemekte olan yumuşatıcı, herkesin beğenisini kazanmaktadır. Pek çok kullanıcı çamaşırların temiz olmasını arzu eder. Yıkanırken en popüler ürünlerden biri olan Yumoş konsantre çamaşır yumuşatıcısı Hanımeli yıkamanın sonrasında ilk sırayı alır ve hemen hemen her evde bulunur. Giysilerin dayanıklı, kaliteli ve yırtılmamış olması için yumuşatıcı kullanılması önemlidir. Pek çok çamaşır makinesi üzerinde özel bir yumuşatıcı bölmesine yer verilir.

Yumoş Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Hanımeli Etkisi

Yumoş Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Hanımeli Etkisi

Yumuşatıcı seviyesini, bölmede belirtilen seviyeyi aşmayacak şekilde veya ürün ambalajının arkasında bulunan kullanım talimatı kapsamına göre ayarlayabilirsiniz. Yumuşatıcı paketiyle ilgili talimatlar genel olarak kumaşın türüne bağlıdır. Lifleri koruma açısından yardım eden ve birbirleriyle temas ettiklerinde yıpranmalarını azaltmakta olan bu ürünün kalitesini hissedebilirsiniz. Ek bileşenler, kullanıcıya yalnızca koku ve yumuşaklık katmakla kalmaz, aynı zamanda statik elektriğin kıyafetler üzerindeki etkisini de büyük ölçüde azaltabilmektedir. Kıyafetlerin dayanıklılığını artırmaya yardımcı olan Yumoş konsantre çamaşır yumuşatıcısı Hanımeli 1440 ml kullanıcıların beğenisini kazandı. Kullanımı çok rahattır ve sıra dışı bir tarz yaratmanıza olanak tanır. Gardırobunuzun olmazsa olmazları tüm giyim ihtiyaçlarınıza hitap eder. Kumaş cinsi ve türü fark etmeksiniz tüm çamaşırlarda rahatça tercih edilebilen bu ürün, büyük kolaylık sağlar. Kullanıcıların severek kullandığı giysilerin dokusuna katkı sağlamaktadır. Erkek ve kadın kullanıcılar tarafından gönül rahatlığıyla kullanılan Yumoş Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Hanımeli 1440 Ml 30570092 giysilerin ömrünü uzattıkları için popülerdir.

Yumoş Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Hanımeli Fiyatı

Yumoş Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Hanımeli Fiyatı

Elbiselerin uzun süreler temiz kalmalarını sağlayan, hassas ciltlere özel bir alternatif formül sunmaktadır. Uzun süreli etkilere sahip kalıcı yumuşatıcılar en popüler olanlardan biri haline geliyor. Daha az ürün kullanımı ile uzun ömürlülüğü garanti eden bu yumuşatıcı, aynı zamanda kullanıcının bütçesine uyum sağlamaktadır. Yumoş Hanımeli fiyatı gösterdiği kalıcı ve uzun süreli etki ile oldukça uygun bir şekilde satışa çıkarılmaktadır. Yumoş markasının sunmuş olduğu bu yumuşatıcı ürünü pek çok kişinin kıyafetlerinde severek kullandığı modellerden birisi olarak yer almaktadır. Yumoş konsantre çamaşır yumuşatıcısı hanımeli 1440 ml satın al işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen satın alabilirsiniz.