Yumoş Extra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Orkide 1440 Ml 60 Yıkama 2 Adet

234,85 TL
(3,91 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
275 TL260 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,43 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yumoş Extra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Orkide 1440 Ml 60 Yıkama 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: marketimol Satıcı Ünvanı: MUSTAFA OLGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2985231189800017 Vergi Kimlik Numarası: 6410023066
    Bu ürün marketimol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET.UNİ.529

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Konsantre
Geri Bildirim Ver

Yumoş Extra Orkide & Yasemin 2'li Paket ile Ferahlık Sizinle

Yumuşatıcılar birçok evde önemli bir rol oynamaktadır. Giysilerde deterjan kalıntısına yer vermeyen bu ürünler doğa ve insana zarar vermeyen formülleriyle dikkat çekiyor. Yumoş extra konsantre yumuşatıcı yabani orkide yasemin 1440 ml kıyafetlerinin uzun süreler güzel kokmasına neden olur. Yumuşatıcı kıyafetlerin bakımında size yardımcı olabilir. Bu ürün, ilk kullanımdan itibaren kıyafetlerinizi taze kokulu bırakabilecek sonuçları gösterir. Farklı kokulara sahip modeller popüler olup gardırobunuzun günlerce mis gibi kokmasını sağlar. Yeni koku teknolojisi ile geliştirilen Yumoş extra yabani orkide ve yasemin 1440 ml giysilerin dokusunun korunmasına yardımcı olur. Kumaşlar, yarattıkları yumuşaklık hissiyle öne çıkarken, gün boyu kıyafetlerinizde kalıcı bir koku sağlar. İçindeki koku kapsülleriyle ürünler her zaman kalitesini yansıtarak kıyafetlerinizin gün boyu taze kokmasını sağlar. Harika bir yumuşatıcı kokusu, birçok insanın sevdiği güvenilir bir formülden oluşmaktadır. Bu modeller, yıkandıktan günler sonra bile etkisini sürdürür. Yasemin, orkide gibi farklı botanik kokuları kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz.

  • Etkili temizlik
  • Güzel koku
  • Üstün performans

Yumoş Extra Yabani Orkide & Yasemin 1440 ml 2'li Paket Kullanımı

Yumoş Extra Yabani Orkide & Yasemin 1440 ml 2'li Paket Kullanımı

Kokulu giysiler her gün kendinizi iyi hissetmenize olanak sağlar. Çamaşırlarınıza güzel bir kokuyu getirmek ve kıyafetlerinizin kokusunu arttırmak istiyorsanız, aradığınız kokuyu Yumoş extra yabani orkide & yasemin 1440 ml ürününde bulabilirsiniz. Yumuşatıcılar, istediğiniz zaman yaşam alanınızı tazelemenize yardımcı olabilir. Çamaşır temizliğinde oldukça önemli bir yere sahip olan Yumoş extra yabani orkide & yasemin 1440 ml - 2'li paket kullanımı ise merak edilmektedir. En önemli detaylardan biri durulama esnasında yumuşatıcı kullanılmasıdır. Doğrudan kumaşa uygulanması önerilmeyen ürünler, çamaşır makinesinin deterjan bölümüne dökülmelidir. Daha etkili ve doğal bir formülasyona sahip olan bu yumuşatıcı, az miktar konulsa bile etkisini gösterebilmektedir. Uzun süreli kullanım sağlayan bu ürün her türlü giyimde tercih edilmektedir. Bu ürün, giysilerin yıpranmasını ve solmasını önlemeye yardımcı olur. Giysilerinizi ilk günkü gibi parlak tutar. Doğallığın ön planda tutulduğu bu yumuşatıcı, özel bitkisel formülasyonlarla geliştirilmiştir.

Yumoş Extra Yabani Orkide & Yasemin 1440 ml 2'li Paket Yorumları

Yumoş Extra Yabani Orkide & Yasemin 1440 ml 2'li Paket Yorumları

Yumoş yumuşatıcı, giysilerinizi yumuşak tutar. Hassas ciltler için tasarlanan yumuşatıcı, giysilerinize ve cildinize ihtiyaç duydukları bakımı verebilir. Yumoş extra yabani orkide & yasemin 1440 ml - 2'li paket SET.UNİ.529 klinik deneylerden geçtikten sonra satışa sunulmuştur. Cilt hassasiyetlerinden etkilenmeden kıyafet giymenizi sağlayan bu ürün, kalitesiyle ihtiyaçları karşılayabilmektedir. Hoş bir koku yayan ürün, güvenilir kullanım kolaylığı sayesinde birçok kullanıcının alışveriş listelerinde yer almaktadır. Yumoş extra yabani orkide & yasemin 1440 ml - 2'li paket yorumları kullanıcıların görüşleri ve önerileri ile doludur. Bunun yanı sıra kullanıcıların üründen duyduğu memnuniyetin fazlalığı da gözler önüne serilmektedir. Ürün hakkında yapılan yorumlara bakarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yumoş Extra Yabani Orkide & Yasemin 1440 ml 2'li Paket Fiyatı

Yumoş Extra Yabani Orkide & Yasemin 1440 ml 2'li Paket Fiyatı

İhtiyaca ve hizmet verdiği markaya göre belirlenen yumuşatıcıların fiyatları da kullanıcılar tarafından büyük beğeni toplamış ve çamaşırları yıkamada olmazsa olmaz adımlarından biri olarak yer edinmiştir. Her kesimden alıcıyı çeken Yumoş extra yabani orkide & yasemin 1440 ml - 2'li paket fiyatları kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Evcil hayvanınızın yatak takımlarını, battaniyelerini, pelüş oyuncaklarını ve giysilerini yıkayarak ve düzenli olarak temizlikten faydalanabilirsiniz. Yumoş markasının kullanıcılarına sunmuş olduğu bu ekonomik yumuşatıcı ürünü, paket halinde satılarak oldukça avantajlı bir şekilde satışa çıkarılmaktadır. Trendyol'da yer alan Yumoş extra yabani orkide & yasemin 1440 ml - 2'li paket satın al özelliği ile ürünlere ulaşabilirsiniz.