3
Yumuşatıcılar kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Yumoş Extra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Lilyum 1440 ml 60 Yıkama 3 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
325,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
354,24 TL325 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.000 TL'ye 300 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yumoş Extra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Lilyum 1440 ml 60 Yıkama 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Köyceğiz Market Satıcı Ünvanı: KÖYCEĞİZ MARKET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589098836800001 Vergi Kimlik Numarası: 5890988368
    Bu ürün Köyceğiz Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET.UNİ.288

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Konsantre
Geri Bildirim Ver

Yumoş Extra Lilyum 1440 ml - 3'lü Paket ile Hepsi Bir Arada

Yumoş yumuşatıcı ile sadece birkaç yıkamada çamaşırlarınızda fark görebilirsiniz. Yumoş, beyazları yıkayabileceğiniz veya siyahları ve renklileri makinede atabileceğiniz yumuşatıcılar sunmaktadır. Hassas yumuşatıcıları tercih edebilirsiniz. Bu ürünlerle pürüzsüz bir doku elde edebilmek mümkündür. Yumoş, yumuşatıcısında renk koruma teknolojisinden hızlı ütülemeye, çabuk kuruyan koku mikrokapsülüne kadar pek çok öncelikli fırsatı bünyesinde barındırıyor. Yumoş extra lilyum 1440 ml kullanmaya başladığınız an itibariyle hem tasarruf sağlayacak hem de kıyafetlerinizin lüks görünmesine yardımcı olacaktır. Yumoş, uzun yıkama ile hissedilebilen koku ve kumaş koruması ise beğenileri toplamaktadır. Renk koruma teknolojisiyle giysilerin ömrünü uzatır, ağartmalarını önler ve ilk günkü gibi yıllarca dolabınızda saklamanıza yardımcı olur. Yumuşatıcı dermatolojik olarak güvenli ve kırışıksız olarak test edilmiştir. Kumaşın rengini korurken dokusunu da koruyan Yumoş extra lilyum 1440 ml - 3'lü paket aşınmaya karşı dayanıklıdır ve her yıkamada eskiyen çamaşırlar endişesine son verir.

  • Etkili temizlik
  • Güzel koku
  • Üstün performans

Yumoş Extra Lilyum 1440 ml 3'lü Paket Özellikleri

Yumoş Extra Lilyum 1440 ml 3'lü Paket Özellikleri

Lilyumun harika kokusuna sahip olan Yumoş Extra Lilyum 1440 ml - 3'lü Paket SET.UNİ.288 ile çamaşırlarınızı yumuşak ve taze kokulu bırakabilirsiniz. Formülündeki ferahlatıcı kapsüllerle zenginleştirilmiş Yumoş yumuşatıcı, uzun süre kalıcı kokusu ve yumuşak dokusu ile çamaşırlarınıza temas ettiğinizde kalıcı ferahlık sağlar. Yumoş yumuşatıcı ile yıkanan giysilerde canlılığın keyfini çıkarabilirsiniz. Evinize mis kokulu bir çiçek kokusu getiren 1440 mililitre Yumoş yumuşatıcı, özel bir formüle sahiptir. Kıyafetlerinizin rengi ve yumuşaklığını daha uzun süreler korumasını sağlar, taze kokusu ile hoş ve kalıcı bir kokuya sahiptir. Böylece kıyafetleriniz ilk günkü izlenimini verir. Yumoş extra lilyum 1440 ml - 3'lü paket özellikleri arasında çamaşırlarınızın güzel kokmasını, yumuşamasını ve renklerinin parlak kalmasını sağladığı gibi kumaşlarda yer alan statik elektriğinde azalmasını ütülenmesini de kolaylaştıran durumlar yer alır. Durulama esnasında yumuşatıcı ekleyebilirsiniz. Çamaşır makinenizde yumuşatıcı bölmesi varsa, koyulan yumuşatıcı durulamanın başladığı esnada otomatik olarak eklenir.

Yumoş Extra Lilyum 1440 ml 3'lü Paket Yorumları

Yumoş Extra Lilyum 1440 ml 3'lü Paket Yorumları

Ürün harika kokusunu sonsuza kadar kıyafetlerinize taşır. Yoğun formülü ile çamaşırları her yıkamada güzelleştirerek canlı renklerini korurken yumuşacık bırakır. Ferahlatıcı kapsüllerle zenginleştirilmiş formülü ile çamaşırlara her dokunduğunuzda kalıcı bir ferahlık verir. Hipoalerjenik formülü ile cildinizi tahriş etmez. Yumoş markası adı altında yer alan bu yumuşatıcı harika kokusunu sonsuza kadar kıyafetlerinize taşır. Doğanın kokusunu gün boyu yanınızda taşımak istiyorsanız, hoş kokulandırma teknolojisi ile tasarlanmış hafif notalara sahip bu yumuşatıcı tam size göre. Yünlü ve pamuklu çamaşırlarınızda tüylenmeyi önler, yıkama işlemi sırasında renk kaybı yaşamasını önleyerek çamaşırlarınızın orijinal hallerinde kalmasını sağlar. Giysilerin yırtılmasını önlemenin yanı sıra özel formülü sayesinde su tüketimini de azaltır. Bu sayede giysilerin lifli dokusunu yumuşatır ve hassas cilt rahatsızlıklarının önüne geçer. Yumoş markasının derin dokulu Yumoş extra lilyum fiyat bakımından oldukça uygundur. Yumoş extra lilyum 1440 ml - 3'lü paket yorumları çamaşırların doğal dokusuna zarar vermemesi ve tüylenmeyi önlemesinden dolayı oldukça olumludur.

Yumoş Extra Lilyum 1440 ml 3'lü Paket Fiyatı

Yumoş Extra Lilyum 1440 ml 3'lü Paket Fiyatı

Yumoş, tüketicilere daha kullanışlı ve ekonomik ürünler sunmaya devam ediyor. Ekonomik Yumoş yumuşatıcı, kendinizi özel hissetmenize, cildinize nazikçe dokunmanıza, son anı kurtarmanıza ve en sevdiğiniz eşyaları gardırobunuzda saklamanıza yardımcı olur. Yumoş extra lilyum 1440 ml - 3'lü paket fiyatları kullanıcıların ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılayan performans sunmasından dolayı oldukça ekonomiktir. Yumoş markası tarafından sunulan bu ürün ile kıyafetlerinize lazım olan bakımı ve onarımı sağlayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü Yumoş extra lilyum 1440 ml - 3'lü paket satın alma işlemi ile güvenli bir şekilde ürüne sahip olabilirsiniz.