8
Yumuşatıcılar kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

Yumoş Doğal Özler Bebek Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı 1200 Ml

157,50 TL
(3,15 TL / yıkama)
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
229 TL199 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yumoş Doğal Özler Bebek Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı 1200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MERICH ONLINE Satıcı Ünvanı: ŞABAN ALPTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0580037146
    Bu ürün MERICH ONLINE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir müşteri, aynı gün içerisinde, bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adet üzerindeki siparişleri Migros Ticaret A.Ş iptal etme hakkını saklı tutar. Yumoş Doğal Özler Bebek Konsantre Yumuşatıcı 1200 ML 50 Yıkama Yumoş ile giysilerin aşkına! Özellikle hassas ciltler için geliştirilmiş hassas formüllü* Yumoş Doğal Özler Bebek Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı ile yumuşacık ve mis gibi kalıcı kokulu çamaşırlarınızın keyfini çıkarın. Formülündeki ferahlık kapsülleri ile zenginleştirilen Yumoş Extra Konsantre Yumuşatıcılar, kalıcı kokuları, yumuşacık dokularıyla çamaşırlarınızda her dokunuşunuzda kalıcı ferahlık sağlıyor. Mis kokulu çiçekleri evinize taşıyan Yumoş Extra Konsantre Yumuşatıcılar ile yıkanan çamaşırların canlı renklerinin keyfini yaşamak ise size kalıyor. -Yumoş Doğal Özler Bebek Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı’nın 1,5 litresi, konsantre formülü sayesinde standart yumuşatıcıların 6 litresine eşit sayıda yıkama yapıyor. -Kalıcı kokuya sahip Yumoş Doğal Özler Bebek Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı’nın yoğunlaştırılmış formülü sayesinde çamaşırlarınız her yıkamada güzelleşip canlı renklerini korurken, doğa da olumsuz etkilerden korunuyor! -Uzman bakım sırları, Yumoş’ta saklı! Yıkadığınız çamaşır miktarı arttıkça kullanmanız gereken çamaşır yumuşatıcı miktarı da artar. Kullanmanız gereken ürün miktarını azaltmak istiyorsanız Yumoş Extra konsantre yumuşatıcıları tercih edin. -Çamaşır yumuşatıcı kullanmak çamaşırlarınızı mis gibi kokutmak, yumuşatmak ve canlı renklerini korumakla kalmaz, aynı zamanda kumaşlardaki statik elektriği azaltarak ütülemeyi de kolaylaştırır. -Çamaşırlarınızı ister elde, ister makinede yıkıyor olun, çamaşır yumuşatıcıyı durulama sırasında ekleyin. Çamaşır makinenizin yumuşatıcı gözü varsa buraya koyduğunuz yumuşatıcı durulama sırasında otomatik olarak eklenecektir. -Çamaşırlarınızın yumuşacık dokularını korumasını istiyorsanız, onları yıkarken sıcak su yerine ılık su kullanın. Durulamayı ve çalkalamayı ise soğuk suyla yapın.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Konsantre
Geri Bildirim Ver

Yumoş Doğal Özler Konsantre Yumuşatıcı ile Uzun Süre Kalıcı Ferah Kokular

Bebek bakımı için tercih edilen, özellikle bebeğin hassas cildiyle doğrudan temas etmekte olan ürünleri seçerken daha dikkatli ve seçici olunması gerekir. Bebeklerden küçük çocuklara kadar yaşamın ilk yıllarında tercih edilen ürünler çocukların sağlığının açısından son derece önemlidir. Özellikle bebeklerin aşırı hassas ciltleri için en saf ve en doğal olan tercih edilmelidir. Yumoş markası bu konuda ebeveynlere yardımcı oluyor. Bebekler için geliştirdiği Yumoş doğal özler bebek yumuşatıcısı, bebek kıyafetlerinin ilk günden itibaren güvenli ve sağlıklı kullanımı için ön planda yer alır. Bu özel grup için özenle ve ustalıkla ürettiği ürünler anne ve babalar tarafından büyük beğeni topluyor. Yumuşatıcının genel olarak sahip olması gereken özelliklerle bebeklerin ihtiyaç duyduğu özellikler doğal olarak farklılık gösterebilir. Yumoş doğal özler bebek konsantre yumuşatıcı 1200 ml bebeklerin cildine herhangi bir zararlı etken sunmaz ve oldukça zararsız bir kullanım sunar.

  • Etkili temizlik
  • Güzel koku
  • Üstün performans

Yumoş Doğal Özler Bebek Konsantre Yumuşatıcısı ile Sağlıklı Günler

Yetişkin cildi pek çok etkene karşı alerjen yapısını kaybederek bağışıklık kazanırken, bebeklerde bu durum tahrişe neden olabilir. Bu nedenle bebek nevresimleri hem hijyenik hem de bebek cildinin hassasiyetleri açısından yetişkin kumaşlarından ayrı olarak ve onlar için özel olarak geliştirilen ürünlerle yıkanmalıdır. Yumoş doğal özler bebek konsantre yumuşatıcı tüm bu öncelikleri yerine getirmek için alerjen testlerinden geçmiştir ve hipoalerjenik olarak tescil edilmiştir. Bu, bebeğinizin giysilerle temas eden cildinde olası bir alerjik reaksiyona neden olmamasını sağlar. Özellikle ilk kullanımda ciltte kızarıklık veya tahrişe neden olmaması açısından dermatolojik testlerden geçmiştir. Yumoş Doğal Özler Bebek Konsantre Yumuşatıcı 1200 Ml 31600087 diğer cilt sorunları ve tahrişler için dermatolojik olarak onaylanmıştır.

Yumoş Doğal Özler Bebek Konsantre Yumuşatıcı Yorumları

Bebeklere özel olarak yumuşatıcı seçerken dikkate alınması gereken en önemli kriterlerden biri ise kalıntı bırakmamasıdır. Makinede veya elde yıkamadan hemen sonra giysilerde kalan deterjan veya yumuşatıcı kalıntıları bebeğin hassas cildini tahriş edebilir. Yumoş doğal özler bebek kullananlar bebek giysilerinin yıkanmasının ardından kalıntı bırakmaması ve bebeğin cildini özenle korumasından dolayı oldukça memnunlardır. Yumoş markasının bebeklere özel olarak sunmuş olduğu bu ürün Hipoalerjenik bir yapıya sahiptir, Dermatolojik olarak testlerden geçmiştir, Çamaşırlarda kalıntılara neden olmaz, çamaşırları yumuşatarak bebeklere güvenli giysi kullanımları sunar. Yumoş, bebeklerin hassas cildini koruma amacıyla özel olarak geliştirilmiş yumuşatıcıda doğa dostu içeriklere yer verir. Bu sayede çocuğunuz en doğa dostu içeriklere maruz kalarak olası sağlık sorunları ile karşı karşıya kalmaz. Yumoş Doğal Özler Bebek Konsantre Yumuşatıcı 1200 Ml yorumları kullanıcıların görüşleri ve önerilerinin haricinde üründen duyulan memnuniyeti de gözler önüne sermektedir.

Yumoş Doğal Özler Bebek Konsantre Yumuşatıcı Fiyatı

Yumoş markasının bünyesinde yer alan bu yumuşatıcıyı elde veya makinede kullanılabilmektedir. Ek olarak, kumaşlar son derece yumuşak bir yapıya sahiptir, bu nedenle bebeklerin hassas cildine sürtünen giysiler zarar görmez. Bebeklerin büyümesi sırasında tekrar tekrar yıkanan giysiler, kullanılan yöntemlerden dolayı dokusunu kaybedebilir ve zamanla sertleşebilir. Bu nedenle tercih edilen yumuşatıcılar kumaşa belirli bir şekilde nüfuz etmeli ve istenilen yumuşaklığı sağlamalıdır. Bu öncelikler göz önünde bulundurularak geliştirilen Yumoş Doğal Özler Bebek Konsantre Yumuşatıcı 1200 Ml kampanya dahilinde sahip olmak için Trendyol üzerinden farklı seçeneklere göz atabilirsiniz. Bununla beraber Yumoş Doğal Özler Bebek Konsantre Yumuşatıcı 1200 Ml satın alma işlemini kolayca gerçekleştirebilir, ürün hakkında daha fazla detaylı bilgiye sahip olabilir ve yorumlara göz atabilirsiniz.