Yui Yuı Fg-69 Turuncu Bluetooth Kulaküstü Kulaklık (YUİ TÜRKİYE GARANTİLİ)

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yui Yuı Fg-69 Turuncu Bluetooth Kulaküstü Kulaklık (YUİ TÜRKİYE GARANTİLİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İdeal Sanal Satıcı Ünvanı: İDEAL SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470127176600001 Vergi Kimlik Numarası: 4701271766
    Bu ürün İdeal Sanal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bluetooth 5.0
  • Güç Göstergesi
  • Çağrı Yanıtlama
  • Katlanabilir
  • Aux
  • SD Card girişi
  • HD ses kalitesi
  • Yüksek ses
  • Uzun şarj süresi

Ürün Özellikleri

  • Model Kulaküstü
  • Renk Siyah
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Yui FG-69 Siyah Bluetooth Kulaküstü Kulaklık (Yui Türkiye Garantili)

Kablosuz kulaklıklar son derece pratik bir kullanım sağladığı için tercih edilir. Bluetooth ile bağlantı kurulduğu için hareket özgürlüğü verir. Yui FG-69 siyah Bluetooth kulaküstü kulaklık (Yui Türkiye garantili) modeli, Bluetooth 5.0 teknolojisiyle geniş bir bağlantı alanı sunar. Bilgisayara veya telefona bağlanan ürün yaklaşık 8 saat kullanım imkanı tanır. Güç göstergesi üzerinden cihazın aktifliği kontrol edilir. Ürünü kablolu olarak kullanmayı tercih edenler için AUX girişi bulunur. Buna ek olarak SD kart girişi de yer alır. Ses kalitesi ile beğeni toplayan cihaz, hafif ve kullanışlıdır. Uzun süre kullanıldığında ağırlık ve rahatsızlık hissi oluşturmaz. Ürünün üzerinde ses kontrol ve diğer komutlar için tuşlar bulunur. Yui FG 69 Bluetooth kulaklık üzerinde telefon çağrılarını da cevaplayabilirsiniz.

  • HD ses kalitesi
  • Uzun şarj ömrü
  • Bluetooth 5.0

Konforlu Yui FG-69 Bluetooth Kulaklık

Konforlu Yui FG-69 Bluetooth Kulaklık

Kulaklıklar günlük hayatta sık kullanılan teknolojik cihazlardan biridir. Uzun süre boyunca takılan kulaklığın hafif ve yumuşak olması tercih edilir. Gereğinden fazla sert ve ağır olan ürünler, baş ağrısı gibi problemlere sebep olur. Yui FG-69 kulaklık iç kısmındaki yumuşak malzemesi sayesinde rahat bir kullanım sağlar. Ayarlanabilir boyut özelliği bulunan cihazı istediğiniz uzunlukta kullanabilirsiniz. Oldukça hafif olan bu ürünü baş ağrısı ve ağırlık hissi gibi sorunlar yaşamadan rahat bir şekilde takabilirsiniz. Beğenilen Yui FG-69 özellikleri arasında, cihazın katlanabilir olması yer alır. Bu özelliği sayesinde ürün, kolayca taşınır. Ürünü kablolu olarak kullanmak isteyenler için AUX girişi bulunur. Bu giriş üzerinden telefon ve bilgisayarla kablo vasıtasıyla bağlantı kurabilirsiniz. SD kart girişinden faydalanarak başka cihazlara bağlanmadan müzik dinleyebilirsiniz. Kaliteli malzemeden üretilen bu kulaklığı uzun süre rahatça kullanabilirsiniz.

Beğenilen Yui FG-69 Kulaklık Özellikleri

Beğenilen Yui FG-69 Kulaklık Özellikleri

Oyun oynarken ve müzik dinlerken kulaklıktan yükses ses kalitesi beklenir. HD ses kalitesi sunan kulaklıklar yapılan işlemleri keyifli hale getirir. Yui FG-69 siyah Bluetooth kulaküstü kulaklık tiz ve bas seslerinde gösterdiği performans ile beğeni kazanır. Oyun ses efektlerini kaliteli bir şekilde verir. Aynı zamanda yaklaşık 8 saatlik batarya ömrü sayesinde kesintisiz oyun imkanı sağlar. USB kablo ile kısa sürede şarj edilir. Yükses sesle müzik dinlerken dışarıya ses vermediği için rahatlıkla kullanılır. Cihaz üzerinde yer alan ses ayarı tuşlarından kontrol sağlanır. Bunlara ek olarak telefona gelen aramaları cevaplamak için bir tuş bulunur. Gürültü önleyici özelliği dışarıdan gelen seslere karşı koruma sağlar. Yui FG-69 Bluetooth kulaklık yorumları müşterilerin ürünün özelliklerinden genel olarak memnun kaldığını gösterir. Yüksek performans sunan bu kulaklığı kullanarak istediğiniz ses kalitesine ulaşabilirsiniz.

Cazip FG-69 Siyah Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Fiyatı

Cazip FG-69 Siyah Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Fiyatı

Kulaklık tercihi yaparken tasarımı, rahatlığı ve teknik özellikleri incelenir. Tüm bu kriterlere uygun olarak alınan kulaklıktan HD kalitede ses performansı beklenir. Yui-FG69 modeli ses performansındaki başarısıyla beğeni toplar. Film ve oyunlardaki ses efektlerini yüksek kalitede aktarır. Yükses sesle müzik dinlemeyi sevenlerin tercih ettiği bir üründür. Dışarıya ses vermediği gibi ortamdaki gürültüyü de engeller. Pratik kullanım sağlayan komut tuşları bulunur. Hem kablolu hem de kablosuz kullanım olanağı sunması beğenilen özellikleri arasındadır. Herhangi bir cihaza bağlanma gereği olmaksızın SD kartla müzik dinleme imkanı verir. Ayrıca 15 metreye kadar Bluetooth çekim alanı vardır. Bu gibi özellikleri sayesinde konforlu bir kullanımı olan Yui FG-69 siyah Bluetooth kulaküstü kulaklık fiyat seçenekleriyle de müşterileri memnun eder. Pratik ve işlevsel özellikler sunan bu kulaklığı Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.